A la Tinginys
200g šokolado
150g sausainių
100g sviesto
50g cukraus pudros
10 saldainių marshmellows
šiek tiek likeriuko ar kito alkoholio
Sviestą išlydyti su šokoladu karšto vandens vonelėje. Tuo metu susigrūdam sausainius ir supjaustom marshmellows (siaubas kokie jie lipnūs!!!). Į išlydytą šokoladą su sviestu pilam alkoholį, dedam cukraus pudrą ir išmaišom gerai. Dedam sausainius, maišom, dedam marshmellows, gerai išmaišom, dedam į maišiuką (ar kur kitur norit), formuojam kokią nors formą ir dedam į šaldytuvą. Sustingsta per pora valandų ir skanaus
QUOTE(bliuskė @ 2009 01 27, 23:15)
o kas tai per daiktas
QUOTE(Inočka @ 2009 01 27, 23:26)
nusikopinau viską, bandysim panaudot
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 27, 22:47)
Hm... Na net nezinau, tiesiog imu ir tepu Manau jau cia reikia patirties O gal konors konkreciau noretum paklausti..?
gerai, pamėginsiu kitaip paklaust. Ar tepdama tortą jį tepėte atidaromoje formoje, jei taip tai šonus aptepėte jau ją nuėmus ar ne, nu nežinau ar aiškiai klausimą suformulavau kaip taip lygiai padalinat kremą visiem aukštam.. nepykit, bet man tas tortukas - kažkas tokiooooo.....
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 27, 23:55)
gerai, pamėginsiu kitaip paklaust. Ar tepdama tortą jį tepėte atidaromoje formoje, jei taip tai šonus aptepėte jau ją nuėmus ar ne, nu nežinau ar aiškiai klausimą suformulavau kaip taip lygiai padalinat kremą visiem aukštam.. nepykit, bet man tas tortukas - kažkas tokiooooo.....
Na negera aš , bet išduosiu svetimą paslaptį .....1- biskvitai yra mazesni nei forma į kurią jie sutepti , kremas tą tarpą taip gražiai užpildė , 2 - jeigu , ant kiekvieno lakšto ( biskvito ) dėsi vienodą kiekį kremo ( 5 dideli nubraukti šaukštai , čia tik pavyzdys ) tai kaip jie gali būti nelygūs , juk nededi ant vieno 5 , o ant kito 3 šaukštus ....ar aš neteisi
uzniukas
LAbai skanu ir gražu, labai noriu.
PANELIŲ PYRAGAS NEREALUS. MAn labai patinka tavo pyrago pabvadinimai:)
Dvaro ponių
LAbai skanu ir gražu, labai noriu.
PANELIŲ PYRAGAS NEREALUS. MAn labai patinka tavo pyrago pabvadinimai:)
Dvaro ponių
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 27, 22:49)
Sveikos, eilinį antradienį kepiau neeilinį pyragą... (pasigamina labai greitai)
PANELIŲ ABRIKOSINIS PYRAGAS
PANELIŲ ABRIKOSINIS PYRAGAS
Tikrai kad neeilinis pyragas Ir nuotraukos kokio grožio neišpasakyto Net pyrago skonį perteikia
sveikos kepejeles, saldiklyje turiu daug saldytu trintu braskiu su cukrumi. gal zinot ka saknaus galima butu issikepti? nes blynai su braskem seimynai nusibodo
Šios dienos užkandėlė močiutėms prie arbatos antras mano kepinių bandinys
dariau pagal šitą receptuką, pertepimui naudojau Dvaro grietinės ir paprastos 30 % riebumo grietinės mišinį su citrinos sultimis ir žievele+Dan Suker šokoladiniais milteliais, glajus irgi iš jų, nes planuota buvo puošti grietinėle, bet MB nerado jos parduotuvėje, tai teko improvizuoti iš turimų namie produktų
dariau pagal šitą receptuką, pertepimui naudojau Dvaro grietinės ir paprastos 30 % riebumo grietinės mišinį su citrinos sultimis ir žievele+Dan Suker šokoladiniais milteliais, glajus irgi iš jų, nes planuota buvo puošti grietinėle, bet MB nerado jos parduotuvėje, tai teko improvizuoti iš turimų namie produktų
QUOTE(Olesta @ 2009 01 28, 12:27)
ir kaip skonis dariau pagal šitą receptuką, pertepimui naudojau Dvaro grietinės ir paprastos 30 % riebumo grietinės mišinį su citrinos sultimis ir žievele+Dan Suker šokoladiniais milteliais, glajus irgi iš jų, nes planuota buvo puošti grietinėle, bet MB nerado jos parduotuvėje, tai teko improvizuoti iš turimų namie produktų
QUOTE(Olesta @ 2009 01 28, 12:27)
LIUKS , močiutėlės bus laimingos:)
VIsai toks skanus NAMINIŠKAS atrodo. Mielai su kavyte sulapnočiau
Apskritai viskas kas yra šokoladas , migdolo drožlės, graikiniai riešutai man savaime asocijuojasi su SKANU