Raseliuke jau kaip skaniai atrodo
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 26, 14:15)
Povilas$ 4 kiaušinių pusei porcijos Vakar tikriausiai per užmerktas akis skaičiau Žinokit kaip man baisu su tais biskvitais, negaliu Gal žinot kokių gudrybių kaip nesusimaut
Taip 4 kiausiniai pusei porcijos, daryk viska kaip sakiau ir tikrai viskas bus gerai svarbiauisa gerai isplakti kiausinius ir kuo atsargiau imaisyti kitus produktus
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 26, 16:39)
Ar teisingai supratau, kad ant šokolado pylėte pieną, o ne grietinėlę...? Ar gaunasi kremas ir su pienuku???
Atsiprasau, ir vel suklydau, is tikruju pyliau 36% grietinele plakimui "Zemaitijos", bet galit bandyti ir su 35%
neramuole
10 balu, puikiai pavyko.
Man labai grazu atrodo cia butu graikiniai riesutukai su kokiu sokolado ornamentu.
Arba raudonos kokteilines vysnios su koteliais:)
10 balu, puikiai pavyko.
Man labai grazu atrodo cia butu graikiniai riesutukai su kokiu sokolado ornamentu.
Arba raudonos kokteilines vysnios su koteliais:)
neramuole,labai grazus tortukas
antras man butu labai grazu vysniomis papuostas
antras man butu labai grazu vysniomis papuostas
Traškūs avižiniai sausainiai. Receptas iš Forelle blogo.
Aš į tešlą dar dėjau kokoso drožlių, dariau iš dvigubos porcijos.
Aš į tešlą dar dėjau kokoso drožlių, dariau iš dvigubos porcijos.
QUOTE(neramuole @ 2009 01 26, 16:50)
o as siandien kepiau juodaji miska viena papuosiau taip, o va antraji apipyliau sokoladu ir pristigau ideju zadejau is beze ka nors padaryt bet pagalvojau kad gali skoniai nedereti priimu pasiulymus ka butumet jus padariusios, kad kita kart galeciau ir as labiau pasistengti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 27, 00:03)
kur ugneles - tai jos galingumas, o kur toks kringelis tai grilis ir jo galingumas, greiciausia o snaige atitirpinimo funkcija tik va to tuscio ugnies zenklo nzn
o tai grilis su viena liepsnele- mazesnis karstumas, o su trim didziausias? vadinasi taip