Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Raseliuke jau kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 26, 14:15)
Povilas$ 4 kiaušinių pusei porcijos  blush2.gif  Vakar tikriausiai per užmerktas akis skaičiau  biggrin.gif Žinokit kaip man baisu su tais biskvitais, negaliu  doh.gif Gal žinot kokių gudrybių kaip nesusimaut  biggrin.gif

Taip 4 kiausiniai pusei porcijos, daryk viska kaip sakiau ir tikrai viskas bus gerai thumbup.gif svarbiauisa gerai isplakti kiausinius ir kuo atsargiau imaisyti kitus produktus smile.gif

QUOTE(ingriduska @ 2009 01 26, 16:39)
Ar teisingai supratau, kad ant šokolado pylėte pieną, o ne grietinėlę...? Ar gaunasi kremas ir su pienuku???

Atsiprasau, ir vel suklydau, is tikruju pyliau 36% grietinele plakimui "Zemaitijos", bet galit bandyti ir su 35% smile.gif
Atsakyti
o as siandien kepiau juodaji miska viena papuosiau taip, o va antraji apipyliau sokoladu ir pristigau ideju blush2.gif zadejau is beze ka nors padaryt bet pagalvojau kad gali skoniai nedereti g.gif priimu pasiulymus ka butumet jus padariusios, kad kita kart galeciau ir as labiau pasistengti 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
neramuole
10 balu, puikiai pavyko.

Man labai grazu atrodo cia butu graikiniai riesutukai su kokiu sokolado ornamentu.
Arba raudonos kokteilines vysnios su koteliais:)
Atsakyti
neramuole,labai grazus tortukas 4u.gif
antras man butu labai grazu vysniomis papuostas
Atsakyti
Traškūs avižiniai sausainiai. Receptas iš Forelle blogo.

Aš į tešlą dar dėjau kokoso drožlių, dariau iš dvigubos porcijos.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 26, 16:50)
o as siandien kepiau juodaji miska viena papuosiau taip, o va antraji apipyliau sokoladu ir pristigau ideju blush2.gif zadejau is beze ka nors padaryt bet pagalvojau kad gali skoniai nedereti  g.gif priimu pasiulymus ka butumet jus padariusios, kad kita kart galeciau ir as labiau pasistengti  4u.gif
user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 13:48)
Tortuko vidus hihihi.gif

Gal išduotumėt paslaptį, kaip taip gražiai šonus pavyksta aptept, lygiai ir sluoksniukus taip pat... blush2.gif
Atsakyti
labai prasau pagelbekit. as cia ne i tema, bet gal labai nesupyksit 4u.gif ka reiskia sios mikrobangu krosneles simboliai?

user posted image
Atsakyti
kur ugneles - tai jos galingumas, o kur toks kringelis tai grilis ir jo galingumas, greiciausia g.gif o snaige atitirpinimo funkcija tik va to tuscio ugnies zenklo nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 26 sausio 2009 - 23:04
Katu ,
neramuole ,
PovilaS ,

................................ŠEDEVRŲ KŪRĖJOS user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 27, 00:03)
kur ugneles - tai jos galingumas, o kur toks kringelis tai grilis ir jo galingumas, greiciausia  g.gif o snaige atitirpinimo funkcija tik va to tuscio  ugnies zenklo nzn

o tai grilis su viena liepsnele- mazesnis karstumas, o su trim didziausias? vadinasi taip g.gif
Atsakyti