Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(gabrieliux @ 2009 01 25, 14:03)
cia ta tobulumo virsune bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif originalumas paprastume 4u.gif (nemegstu tu primarmalintu butaforinem rozem)
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 01 25, 14:03)
cia ta tobulumo virsune bigsmile.gif

QUOTE(Asio @ 2009 01 25, 14:34)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif originalumas paprastume  4u.gif (nemegstu tu primarmalintu butaforinem rozem)

Dekui, uz grazius zodzius aciuks.gif
Atsakyti
aha man ir labai tobulai tortukas atrodo thumbup.gif ko gero geriau neimanoma padaryti!!
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 10:48)
Tortuko vidus hihihi.gif

kaip noriu sito torto,o receptuka parasei?ar as praziurejau g.gif
jau taip viliojanciai atrodo ax.gif
Atsakyti
Beje, Povilas, ar tau tas tortuko kremas nekietas? Nes jis kaip minejai is ganaso? Man tie dzibukai ant mano torto, tai standus, kazkaip pagalvojau, kaip ten kremas atrodytu... siaip atrodo tai liuksiskai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
eklerai, o receptas čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 25 sausio 2009 - 15:54
QUOTE(daividija @ 2009 01 25, 16:35)
kaip noriu sito torto,o receptuka parasei?ar as praziurejau g.gif
jau taip viliojanciai atrodo ax.gif

Na receptuko kaip ir nera, rasiau 37psl. is ko daryta. Sokoladinis biskvitas (Miltai, krakmolas, juodas sokoladas, kakava, kiausiniai, cukrus, vaniles kvapas), sulaistytas stipria kava su cukrum + brendis, pertepta baltojo sokolado ganasu (grietinele+sokoladas, 1:1). Viskas, labai paprasta ir greita smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 25, 16:47)
Beje, Povilas, ar tau tas tortuko kremas nekietas? Nes jis kaip minejai is ganaso? Man tie dzibukai ant mano torto, tai standus, kazkaip pagalvojau, kaip ten kremas atrodytu... siaip atrodo tai liuksiskai  thumbup.gif

Nea, nekietas bigsmile.gif As biskvita papildomai sulaisciau dar, tai ir kremui kazkiek gal teko to "slapumo" blush2.gif Siaip tai labai skaniai gavosi nei per saldu, nei per riebu, nei per kieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 16:13)
Na receptuko kaip ir nera, rasiau 37psl. is ko daryta. Sokoladinis biskvitas (Miltai, krakmolas, juodas sokoladas, kakava, kiausiniai, cukrus, vaniles kvapas), sulaistytas stipria kava su cukrum + brendis, pertepta baltojo sokolado ganasu (grietinele+sokoladas, 1:1). Viskas, labai paprasta ir greita smile.gif
Papildyta:
Nea, nekietas  bigsmile.gif  As biskvita papildomai sulaisciau dar, tai ir kremui kazkiek gal teko to "slapumo" blush2.gif Siaip tai labai skaniai gavosi nei per saldu, nei per riebu, nei per kieta smile.gif

Aš labai atsiprašau, bet gal galėtumėte parašyti tikslias proporcijas, baisiai susižavėjau, labai patraukliai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 25, 17:19)
Aš labai atsiprašau, bet gal galėtumėte parašyti tikslias proporcijas, baisiai susižavėjau, labai patraukliai atrodo  wub.gif

Su malonumu! mirksiukas.gif As dariau maza tortuka (16cm) tai proporcijos irgi per puse:
50g miltu
25g krakmolo
25g kakavos
140g cukraus
50g istirpinto sokolado
50g aliejaus
Keli lasai vaniles kvapo
1/4 arb. saukstelio druskos
1/5 arb. saukstelio citrinos rugsties

Kiausinius plakam neatskiriant tryniu nuo baltymu su druska ir citrinos rustim. Po 1min plakimo per 3 kartus supilam cukru ir viska dar plakam 10min (viskas priklauso nuo plaktuvo lotuliukas.gif ). Pilam alieju ir atsargiai ismaisom, po to istirpinta atvesusi sokolada ir vaniles kvapa, galiausiai per 4 kartus persijojam miltus, krakmola ir kakava (pries tai viska sumaise). Kepam 45min 170C orkaiteje be ventiliatoriaus.

Ganašui:

200g grietineles plakimui (as naudojau 36%)
200g baltojo sokolado (as naudojau "Princas")

Uzverdam grietinele ir pilam ant sulauzyto sokolado. Ismaisom kol sokoladas istirpsta. Paliekam saldytuve per nakti, kita diena isplakam. As piena uzviriau mikrobangu krosneleje, ir misini saldytuve laikaiu tik apie 5val, bet parasiau kaip is tikruju ruosiamas ganasas.

Sulaistymui:

100ml stiprios kavos su cukrumi
30g brendzio

Biskvita perpjaunam i 3 dalis, kiekviena dali sulaistom sirupu ir padengiam kremu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 15:12)
Dekui, uz grazius zodzius aciuks.gif

Ir as dar pridesiu viena zodi lotuliukas.gif superrrr thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
man eklerų kremas kaip apetitnai atrodo bigsmile.gif oi kaip dabar aš jų norėčiau essen.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 25, 17:08)
man eklerų kremas kaip apetitnai atrodo bigsmile.gif oi kaip dabar aš jų norėčiau essen.gif

greitai pasidaro irnesakyk.gif dar šiandien spėtum mirksiukas.gif arba iš mano dubenėlio prašom vaišintis. Na kremas tai labai glotnus ir sotus, man jie patinka todėl, kad labai švelnaus skonio, ne per saldūs, nu tokie NIAM lotuliukas.gif
Atsakyti