Labai skaniai bananai atrodo...
QUOTE(Vaivaiva @ 2009 01 23, 11:02)
Pagal vaizdą ir sudėtį turetų būti dieviško skonio
Nu zinokit liuks, vakar buvau issigandus, kad isimti neis, tokie puruciai, nes miltu i vidu nedejau, manau, kad gerai padariau, nes idaras siandien apstinges, nu tiesiog burnoj tirpsta, nemaniau, kad gali gautis toks rezultatas Tik varske reiktu deti gera sausa puria, ne ta kur is pop. pakeliu permalta(i ja jau miltu tikrai reiktu).Greit padaromi, greit sunaikinami, ne paskutini kart daromi
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 11:42)
na šakės kaip skaniai atrodo
mokykloj pamenu duodavo tokių su varškės kremu pasaka (bet kiek kalorijų ten budavo )
Eklerai.... FANTASTIKA
o kiek ju gaunasi mazdaug is sitos normos?
QUOTE(Shalimar @ 2009 01 23, 12:48)
o kiek ju gaunasi mazdaug is sitos normos?
Aš didelius dariau (7-10 cm), tai gavos pilna orkaites ksarda, nu kokia 21-24 vnt.
Mišelės temoj aprašiau plačiau, kaip man nesisekė
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 11:15)
Dabar po tokiu atsiliepimu tikrai darysiu
NIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 11:15)
Nu zinokit liuks, vakar buvau issigandus, kad isimti neis, tokie puruciai, nes miltu i vidu nedejau, manau, kad gerai padariau, nes idaras siandien apstinges, nu tiesiog burnoj tirpsta, nemaniau, kad gali gautis toks rezultatas Tik varske reiktu deti gera sausa puria, ne ta kur is pop. pakeliu permalta(i ja jau miltu tikrai reiktu).Greit padaromi, greit sunaikinami, ne paskutini kart daromi
O kazi varske galima butu kuo nors pakeisti? Nes MB nevalgo saldzios varskes, o man vienai bus per daug
Papildyta:
O as dariau be galo skanu pyraga, bet foto netycia istryniau, o pats pyragas jau suvalgytas Imetu internetine, gal ir nelabai vykusi, bet skonis superinis
Peach Cobbler - karamelinis persiku pyragas, receptas is cia, tik truputi mano pakeistas.
0.5 st. tirpinto sviesto
1 st.miltu
1 st. cukraus (as dejau puse)
2 a.s. kepimo miletliu
ziupsnelis druskos
2/3 st. kambario temperaturos pieno
1 kiausinis
dar dejau vanilino
Idarui
skardine konservuotu persiku (850 g) (bet kita karta gal desiu net daugiau)
1 st. cukraus (dejau puse)
cinamono
Sviesta ispilti i kepimo forma, sumaisyti miltus, cukru, druska, kepimo miltelius, pilti kiausini ir piena. Tesla uzpilti ant sviesto. Nemaisyti! Persikus supjaustyti, ismaisyt su cukrum ir cinamonu, berti ant teslos. Velgi nemaisyti! Kepti apie 35 - 45 minutes.
Skanaus
sveikutes! gal zinote grietinieciu receptuka?
Labai dekui SUNO !