QUOTE(cipciukas @ 2009 01 19, 22:10)
Šaunuolė ....gražus gavosi ( nors foto ir maža )
Papuosima nukopijavau nuo taves kazkiek, aisku iki tobulumo truksta. O del foto tai didesnes neleido ikelt ...
cipciuk, o jau anukytė
QUOTE(Maliku @ 2009 01 19, 23:19)
cipciuk, o jau anukytė
Aha, zadejau ir as parasyt ir pamirsau taip ir norisi, uz to nosiuko paimti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 01 19, 21:00)
Tortas "Margutis" pagal Cipciuko recepta. Nu laaaabai skanus ir greitai padaromas
ikelk nuotrauka per radikal.ru
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 01 19, 22:00)
Tortas "Margutis" pagal Cipciuko recepta. Nu laaaabai skanus ir greitai padaromas
Va sita irgi reiks isbandyt
Mano pirmas kepinys:tortas medutis
My Webpage
My Webpage
obuolių pyragas, pats skaniausias iš mano gamintų
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 20, 10:59)
Norėčiau receptuko šito abuolių pyrago Nes atrodo tikrai pasakiškai skaniai, o mano paskutinis obuolių pyragas buvo visiškai nevykęs
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 20, 12:10)
jau tikrai
1. supjaustyti 5 didelius obuolius, nulupti skūreles, išimti sėklytes. Supjaustyti skiltelėmis.
2. Išlydyti 200 gr sviesti. Supilti jį ant 270 gr cukraus ( kitą kartą gal dėčiau mažiau, nes gaunasi saldokas, vienu žodžiu skonio reikalas) ir 2 a.š. vanilinio cukraus.
3. Dėti du kiaušinius ir išsukti.
4. Į turimą masę berti 360 gr miltų ir 2 a.š. kepimo miltelių.
5. 1/3 tešlos padengti kepimo popieriumi išklotą formą.
6. Pusę obuolių kiekio pakloti ant tešlos.
7. Vėl dėti 1/3 tešlos. Tada vėl likusius obuolius. Tešlos likutį konditerinius švirkštu, padaryti tinklelį.
kepti 175 temp. 30 min.
2. Išlydyti 200 gr sviesti. Supilti jį ant 270 gr cukraus ( kitą kartą gal dėčiau mažiau, nes gaunasi saldokas, vienu žodžiu skonio reikalas) ir 2 a.š. vanilinio cukraus.
3. Dėti du kiaušinius ir išsukti.
4. Į turimą masę berti 360 gr miltų ir 2 a.š. kepimo miltelių.
5. 1/3 tešlos padengti kepimo popieriumi išklotą formą.
6. Pusę obuolių kiekio pakloti ant tešlos.
7. Vėl dėti 1/3 tešlos. Tada vėl likusius obuolius. Tešlos likutį konditerinius švirkštu, padaryti tinklelį.
kepti 175 temp. 30 min.