Sveikutės,
čia mano "ale skruzdėlynas" pagal
dioros receptą.
QUOTE(diora @ 2009 01 15, 21:55)
Štai ką daryčiau kitaip: Kepčiau su margarinu, kaip jūsų recepte, nes dabar kepiau su sviestu. Tada mano trupiniai virė riebalų putose
Gal labiau patyrusios galės kitaip pakomentuoti, bet aš pamaniau kad čia dėl riebalų pertekliaus tešloj. Arba per mažai miltų dėjau, nors jų buvo tiek, kad tešla gavosi maloniai kieta. Tada nebetarkavau, o sugnaibiau tešlą 1*2cm gabaliukais ir visai neblogai iškepė - trupiniai gavosi traškūs, skanutėliai, niam niam
Kitąkart dėčiau daugiau rududu, man vieno indelio gautiems trupiniams neužteko... Ir daryčiau dvigubą porciją tešlos - taip skanu, kad norisi dar, dar, dar..
Ačiū už receptą, tikrai kepsiu dar