Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 16, 15:19)
As siek tiek paslegiau  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
čia mano "ale skruzdėlynas" pagal dioros receptą.

user posted image

QUOTE(diora @ 2009 01 15, 21:55)
kaip sekesi?????

Štai ką daryčiau kitaip: Kepčiau su margarinu, kaip jūsų recepte, nes dabar kepiau su sviestu. Tada mano trupiniai virė riebalų putose ax.gif Gal labiau patyrusios galės kitaip pakomentuoti, bet aš pamaniau kad čia dėl riebalų pertekliaus tešloj. Arba per mažai miltų dėjau, nors jų buvo tiek, kad tešla gavosi maloniai kieta. Tada nebetarkavau, o sugnaibiau tešlą 1*2cm gabaliukais ir visai neblogai iškepė - trupiniai gavosi traškūs, skanutėliai, niam niam smile.gif
Kitąkart dėčiau daugiau rududu, man vieno indelio gautiems trupiniams neužteko... Ir daryčiau dvigubą porciją tešlos - taip skanu, kad norisi dar, dar, dar..
Ačiū už receptą, tikrai kepsiu dar smile.gif
Atsakyti
Roka , sugundei bigsmile.gif .....o tešla turi gautis ne "maloniai kieta " , o kieta ( mano manymu , trūko miltų ) todėl ir virė riebaluose , juk jų abiejų ( margarino ir sviesto ( gero ) riebumas tas pats ) .
Atsakyti
Cia labai panasus, kaip mano tas trupininis skanestas, tik ten tesla kitokia. Priminet, reiks pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 16, 14:47)
jų abiejų ( margarino ir sviesto ( gero ) riebumas tas pats ) .

Kaži kodėl į vienus kepinius dedamas sviestas, į kitus margarinas? Kuo skiriasi kepiniai su tuo ir anuo?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 01 16, 15:03)
Kaži kodėl į vienus kepinius dedamas sviestas, į kitus margarinas? Kuo skiriasi kepiniai su tuo ir anuo?

Trapumu, minkstumu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes begalo skanus keksas ,pagal sonatina"keksas su kiausiniu likeriu"
Atsakyti
Susiruosiau kepti citrinini vyniotini pagal Mishelle ir neturiu kepimo popieriaus doh.gif Ar nusiims tas biskvitas nuo sviestu isteptos skardos??? Nezinau ka daryt verysad.gif
Atsakyti
as manau kad ne,kai kepi biskvita,ta popoieriu dar reikia su slapiu skuduru perbraukti per ta popieriu
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2009 01 16, 16:53)
as manau kad ne,kai kepi biskvita,ta popoieriu dar reikia su slapiu skuduru perbraukti per ta popieriu

cry.gif o gal folija tiesti? Nu kaip as pamirsau taip verysad.gif
Atsakyti
Na siaip anksciau be jokiu kepimo popieriu kepdavo, ir kazkaip isimdavo g.gif o parde toli? As tai vistiek bandyciau kept, tik gausiai sviestu patepciau g.gif O jei atsegama forma, tai isvis lengva turetu but nuimt, atsegi krastus, o paskui jei neatkimba nuo formos dugno, tai su kokiu siulu pervest pro apacia, ir atkibs.. ar as nusisneku g.gif

Oij, cia gi vyniotinis doh.gif tai gal sunkiau tada bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 16 sausio 2009 - 17:05
Aciu, mergaites 4u.gif Kepiau be nieko, nulupau nuo skardos biggrin.gif Buvo lengviau nei tikejausi, dabar saldau cool.gif
Atsakyti