NA jei jau klausiat, man garbė pasidalinti:)
Keksiukai pas Cipsiuką
O sausainiukai labai paprastai
Selgos šokoladiniai sausainiai 1 pokelis.
Varškė ,jei paprasta tai su blenderiu ją ištrinam, jei tokio prietaiso nėra galiam mėsmale 3 kartus permalti, arba per sietelį pertrinti.
Jei Maskarponė ar rikota, tuomet jau trinti nereikės.
Beriam cukraus, jei mėgstate saldžiai tai kiek daugiau nei pusė ctiklinės, jei ne taip tai porą šaukštų.1 aš vanilinio cukraus. vienas kiaušinio trynys(galima ir nedėti).Išsukam tą masę.
sausainiuką pamirkome kavoje ir dedam ant lėkštutės 4 sausainiukai pagrindas(jei luš nepergyvenkite), tada sluoksnis varškytės, vel sluoksnis sausainiukų mirkytų kavytėje,vėl varškyte, viršuje varškytė, tuomet apiberiam paprasta kakava ir baltu tarkuotu šokoladu.
Skonis panašus kažkiek į Tiramisų pyragą
SKANAUS
QUOTE(ingriduska @ 2009 01 14, 17:09)
Skamba tikrai labai skaniai, o ir pagaminti nesudėtinga
kepiau toki ale Skruzdelyna, net nezinau pavadinimo
2 kiausiniai
2oo gr margarino ( dejau Eve)
200 gr grietines
miltu, kad tesla butu kietoka
viska gerai ismaisyti, isminkyti ir valandai i saldikli ideti
Isemus tarkuoti burokine tarka i skarda ir kepti, kol paruduos
Iskepus atausinti ir sumaisyti su Rududu
Suslegti ir atsaldyti
2 kiausiniai
2oo gr margarino ( dejau Eve)
200 gr grietines
miltu, kad tesla butu kietoka
viska gerai ismaisyti, isminkyti ir valandai i saldikli ideti
Isemus tarkuoti burokine tarka i skarda ir kepti, kol paruduos
Iskepus atausinti ir sumaisyti su Rududu
Suslegti ir atsaldyti
QUOTE(diora @ 2009 01 14, 22:00)
kepiau toki ale Skruzdelyna, net nezinau pavadinimo
Regis visai paprasta ir skanu Receptą nusikopinau
diora, labai skaniai atrodo, reikes ir man ta receptuka ismeginti
QUOTE(diora @ 2009 01 14, 22:00)
kepiau toki ale Skruzdelyna, net nezinau pavadinimo
Aš jau šį receptuką "printinu"
o gerai sulipo viskas su rududu?
[quote=diora,2009 01 14, 23:00]
kepiau toki ale Skruzdelyna, net nezinau pavadinimo
2 kiausiniai
2oo gr margarino ( dejau Eve)
200 gr grietines
miltu, kad tesla butu kietoka
viska gerai ismaisyti, isminkyti ir valandai i saldikli ideti
Isemus tarkuoti burokine tarka i skarda ir kepti, kol paruduos
Iskepus atausinti ir sumaisyti su Rududu
Suslegti ir atsaldyti
[LABAI SKANU, o rudu du šildot?
GAlima daug padaryti ir ilgam grojantis skanulis bus:)
kepiau toki ale Skruzdelyna, net nezinau pavadinimo
2 kiausiniai
2oo gr margarino ( dejau Eve)
200 gr grietines
miltu, kad tesla butu kietoka
viska gerai ismaisyti, isminkyti ir valandai i saldikli ideti
Isemus tarkuoti burokine tarka i skarda ir kepti, kol paruduos
Iskepus atausinti ir sumaisyti su Rududu
Suslegti ir atsaldyti
[LABAI SKANU, o rudu du šildot?
GAlima daug padaryti ir ilgam grojantis skanulis bus:)
QUOTE(diora @ 2009 01 14, 23:00)
kepiau toki ale Skruzdelyna, net nezinau pavadinimo
2 kiausiniai
2oo gr margarino ( dejau Eve)
200 gr grietines
miltu, kad tesla butu kietoka
viska gerai ismaisyti, isminkyti ir valandai i saldikli ideti
Isemus tarkuoti burokine tarka i skarda ir kepti, kol paruduos
Iskepus atausinti ir sumaisyti su Rududu
Suslegti ir atsaldyti
2 kiausiniai
2oo gr margarino ( dejau Eve)
200 gr grietines
miltu, kad tesla butu kietoka
viska gerai ismaisyti, isminkyti ir valandai i saldikli ideti
Isemus tarkuoti burokine tarka i skarda ir kepti, kol paruduos
Iskepus atausinti ir sumaisyti su Rududu
Suslegti ir atsaldyti
Pats megstamiausias mano pyragas .Mama kepa nuo pat vaikystes, dabar ir iskepa kaip paprasau Tik mes trupinius maisome su virtu kondensuotu pienu, o kadangi mano mamukas laaabai kantrus tai kartais tesla netarkuoja, o daro mazus rutuliukus "rankiniu budu" ir tada kepa. Abiem atvejais, pyragas gaunasi labai skanus, tikrai taip pat visom rekomenduoju, nenusivilsite
QUOTE(Inočka @ 2009 01 11, 20:18)
SPURGYTĖS
.
400 gr varškės, 4 kiaušiniai, 200 gr. cukraus, 350 gr. miltų, 1 a.š. gesintos sodos.
Kiaušinius išlpakti su cukrumi, sudėti varškę, miltus ir gėsintą sodą. Tešla gaunasi tokia nevisai kieta, lipni. Kepu taukuose (400 gr.), rankas nuolat drekinu vandeniu.
Taukuose kepė mano močiūtė, mama ir aš taip pat darau. Spurgos neturi jokio taukų kvapo bei neprisigeria riebalų.
.
400 gr varškės, 4 kiaušiniai, 200 gr. cukraus, 350 gr. miltų, 1 a.š. gesintos sodos.
Kiaušinius išlpakti su cukrumi, sudėti varškę, miltus ir gėsintą sodą. Tešla gaunasi tokia nevisai kieta, lipni. Kepu taukuose (400 gr.), rankas nuolat drekinu vandeniu.
Taukuose kepė mano močiūtė, mama ir aš taip pat darau. Spurgos neturi jokio taukų kvapo bei neprisigeria riebalų.
Inočka, ačiū už skanių spurgyčių receptuką vakar dukra beveik viena jas gamino Viskas labai skanu ir , tik mums kelios gavos biški su nedakepusiu viduriuku. Kitą kart daugiau apskrudinsiu. Jei virčiau puode nebūtų problemų, bet keptuvėj biški sudėtingiau.
Niekur nerandu INOCKOS napoleono recepto