wau grozis,net nezinau ko cia noreciau is pateiktu,tikriausiai visu po truputi paragauti
visoms kepejelems
MMMMMMMM......niam, niam, kaip viskas skanu , jau mano aruodai tusti reiks kazka sugalvoti saldaus
as turiu nemazai kondecuoto pieno, bet jau vafliai ir tiginys atsibodo ir nezinau kur ji panaudot gal mestelsit man kokiu minciu
Mano sios dienos desertas - nekeptas tortas.
Pagrindui: pakelis Ulker sausainiu be jokio idaro (nes cia kur esu tik tokie yra), du saukstai rudo cukraus, apie 100gr tirpinto sviesto.
Sausainius grubokai susmulkinau blenderyje, sudejau cukru ir apipyliau puse normos sviestu, viska ismaisiau, tada sudejau i forma, islygynau pavirsiu ir saukstu apipyliau likusi sviesta. Padejau i saldytuva, kol gaminau kita sluoksni.
Marinuotu ananasu ir persiku idaras: Turejau nepilnas marinuotu ananasu ir persiku skardines, tai nupyliau beveik visa sirupa, tada vaisius vel susmulkinau blenderyje. Idejau vel sauksta cukraus ir pakeli zelatinos tirpintos stiklineje tu vaisiu sirupe. Ismaisiau ir siek tiek atvesus supyliau ant sausainiu pagrindo.
Grietineles ir varskes sluoksnis:200 ml pieno isplakiau su 1 pakeliu grietineles standikliu ( nors cia puikiai tiktu plakta grietinele, bet vel cia grietineles sunku rasti), pora saukstu cukraus, siek tiek tarkuotos citrinos zieveles, citrinos sulciu ir 200gr varskes surelio. Viska suplakiau ir su svirkstu isspaudziau ant virsaus ir apiberiau sokoladinemis granulemis is parduotuves. Vel i saldytuva. Po valandos valgem!!! Skanu ir gaivu!
Pagrindui: pakelis Ulker sausainiu be jokio idaro (nes cia kur esu tik tokie yra), du saukstai rudo cukraus, apie 100gr tirpinto sviesto.
Sausainius grubokai susmulkinau blenderyje, sudejau cukru ir apipyliau puse normos sviestu, viska ismaisiau, tada sudejau i forma, islygynau pavirsiu ir saukstu apipyliau likusi sviesta. Padejau i saldytuva, kol gaminau kita sluoksni.
Marinuotu ananasu ir persiku idaras: Turejau nepilnas marinuotu ananasu ir persiku skardines, tai nupyliau beveik visa sirupa, tada vaisius vel susmulkinau blenderyje. Idejau vel sauksta cukraus ir pakeli zelatinos tirpintos stiklineje tu vaisiu sirupe. Ismaisiau ir siek tiek atvesus supyliau ant sausainiu pagrindo.
Grietineles ir varskes sluoksnis:200 ml pieno isplakiau su 1 pakeliu grietineles standikliu ( nors cia puikiai tiktu plakta grietinele, bet vel cia grietineles sunku rasti), pora saukstu cukraus, siek tiek tarkuotos citrinos zieveles, citrinos sulciu ir 200gr varskes surelio. Viska suplakiau ir su svirkstu isspaudziau ant virsaus ir apiberiau sokoladinemis granulemis is parduotuves. Vel i saldytuva. Po valandos valgem!!! Skanu ir gaivu!
Tortukai
QUOTE(Koruklu @ 2009 01 11, 00:02)
Mano sios dienos desertas - nekeptas tortas.
Pagrindui: pakelis Ulker sausainiu be jokio idaro (nes cia kur esu tik tokie yra), du saukstai rudo cukraus, apie 100gr tirpinto sviesto.
Sausainius grubokai susmulkinau blenderyje, sudejau cukru ir apipyliau puse normos sviestu, viska ismaisiau, tada sudejau i forma, islygynau pavirsiu ir saukstu apipyliau likusi sviesta. Padejau i saldytuva, kol gaminau kita sluoksni.
Marinuotu ananasu ir persiku idaras: Turejau nepilnas marinuotu ananasu ir persiku skardines, tai nupyliau beveik visa sirupa, tada vaisius vel susmulkinau blenderyje. Idejau vel sauksta cukraus ir pakeli zelatinos tirpintos stiklineje tu vaisiu sirupe. Ismaisiau ir siek tiek atvesus supyliau ant sausainiu pagrindo.
Grietineles ir varskes sluoksnis:200 ml pieno isplakiau su 1 pakeliu grietineles standikliu ( nors cia puikiai tiktu plakta grietinele, bet vel cia grietineles sunku rasti), pora saukstu cukraus, siek tiek tarkuotos citrinos zieveles, citrinos sulciu ir 200gr varskes surelio. Viska suplakiau ir su svirkstu isspaudziau ant virsaus ir apiberiau sokoladinemis granulemis is parduotuves. Vel i saldytuva. Po valandos valgem!!! Skanu ir gaivu!
Pagrindui: pakelis Ulker sausainiu be jokio idaro (nes cia kur esu tik tokie yra), du saukstai rudo cukraus, apie 100gr tirpinto sviesto.
Sausainius grubokai susmulkinau blenderyje, sudejau cukru ir apipyliau puse normos sviestu, viska ismaisiau, tada sudejau i forma, islygynau pavirsiu ir saukstu apipyliau likusi sviesta. Padejau i saldytuva, kol gaminau kita sluoksni.
Marinuotu ananasu ir persiku idaras: Turejau nepilnas marinuotu ananasu ir persiku skardines, tai nupyliau beveik visa sirupa, tada vaisius vel susmulkinau blenderyje. Idejau vel sauksta cukraus ir pakeli zelatinos tirpintos stiklineje tu vaisiu sirupe. Ismaisiau ir siek tiek atvesus supyliau ant sausainiu pagrindo.
Grietineles ir varskes sluoksnis:200 ml pieno isplakiau su 1 pakeliu grietineles standikliu ( nors cia puikiai tiktu plakta grietinele, bet vel cia grietineles sunku rasti), pora saukstu cukraus, siek tiek tarkuotos citrinos zieveles, citrinos sulciu ir 200gr varskes surelio. Viska suplakiau ir su svirkstu isspaudziau ant virsaus ir apiberiau sokoladinemis granulemis is parduotuves. Vel i saldytuva. Po valandos valgem!!! Skanu ir gaivu!
MMM kaip skaniai atrodo dabar prie kavikėstą gabaliuką suraityčiau
O kiek Jus kremo dedat mazdaug? Nes as gal per storai krema dejau, kad man jo pritruko bet vistiek skanu labai buvo. Ir uogienes uzdejau per daug tai kita karta apmazinsiu
Ir aš nežinojau kiek to kremo dėti tai aptepiau visą lakštą nelabai storu sluoksniu, uogienės ir tiek pat, galvojau gal per daug, ar per mažai bus bet viskas gavosi
As tepiau juoduju serbentu uogiene turiu ir trintu brukniu su cukrumi. Ir spanguoliu uogienes dar kazkur yra