Reikėtų atidaryt temelę "cipciuko šedevrai" tai bent prisižiūrėtume...
QUOTE(GITALE @ 2009 01 06, 13:35)
Reikėtų atidaryt temelę "cipciuko šedevrai" tai bent prisižiūrėtume...
....o jus netingėkite ir per visas temeles pervarykite , ne vien mano rasite , yra čia ir be manes neblogesnius šedevrus kuriančių
Netingiu, gražūs ir kitų, bet jūsų man gražiausi
cipciuk, rimtai galetum savo temele atidaryti, nereiktu merginom ieskoti po visas temas tavo sedevru
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 06, 14:08)
cipciuk, rimtai galetum savo temele atidaryti, nereiktu merginom ieskoti po visas temas tavo sedevru
Cia labai gera ideja, bet manau Cipciukas nesutiks nors as labai pritariu siai idejai
cipciuk,tavo sarlote puiki,o dar ismirkusiom slyvikem...kaip tik man
O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu Galvoju,kad tas kremas labai tiktu ir plikytiems pyragaiciams,jis toks maloniai nuteikiantis gomuri (pavariau kaip is reklamos)
O cia mano "Napoleonas",kur RiMami,receptuka idejo.Neisivaizduojat kaip as laukiau tos minutes kada jo gabalelis tirps mano burnoje.Valgiau is karto is saldytuvo,bet buvo labai skanu Galvoju,kad tas kremas labai tiktu ir plikytiems pyragaiciams,jis toks maloniai nuteikiantis gomuri (pavariau kaip is reklamos)
Kaip skaniai atrodo
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 06, 14:05)
Kaip skaniai atrodo
Aciu torto nepuosiau tik uzbarsciau trupiniais ir riesutukais,riesutus pries tai pakepinau orkaitej,patapo tokie traskus ir skanesni,tik dejau ne i kiekviena sluoksni,nes mano vaikiukai surado juos ir puse nugvelbe..traiskymui kojomis Zinot kaip smagu pasiberi ant grindu ir sokineji ant ju..pabandykit,gal patiks