QUOTE(zurza @ 2009 01 10, 14:36)
Na ir kuo "gaivinatės" po chemijų??
2.
-dauginti kviečiai (vos 1 mm daigiukai) (???kai kas sakė kad negerai??ką Jūs manot?)
-razinos
-medus
-riešutai graikiški
viskas lygiom dalim.Vis prabegant po šaukštelį suvalgyti.
3,
na ir želmenų sulčių apie 20gr būtų gerai kasdien.Bet dėl želmenų suabejojau??ar tikrai???
2.
-dauginti kviečiai (vos 1 mm daigiukai) (???kai kas sakė kad negerai??ką Jūs manot?)
-razinos
-medus
-riešutai graikiški
viskas lygiom dalim.Vis prabegant po šaukštelį suvalgyti.
3,
na ir želmenų sulčių apie 20gr būtų gerai kasdien.Bet dėl želmenų suabejojau??ar tikrai???
Sveika, Zurza,
Su tom mitybom sudėtingas klausimas. Vieni laikosi labai, kiti - dalinai, dar kiti - visai ne. Manau, rizikingiausia su želmenimis. Juk kiek yra ir sveikų žmonių, kuriems tos želmenų sultys netinka. Į antrą Jūsų receptą mes įdedame džiovintų abrikosų ir citrinos - tik nededame daigintų grūdų. Jei kokių sulčių - tai tik savo namie darytų, o ne pirktinių. O šiaip, man atrodo, kad tas organizmas savaime pradeda po chemijų atsigauti, kai kaip sakoma visas "pašalas" išeina.
Paantrinsiu Gabijai. Kai mamytė gulėjo su chemijom ligoninėje, kartais pietums atnešdavo bulvių plokštainį su geru padažu arba koldūnų tokių naminių, varškės apkepą gerai pakepusį , apie šlapią dešrą, lydytą sūrį jau nešneku. Tikrai stebindavo. Man tai atrodo, kad svarbiausia nevalgyti prikepusio maisto, nes iš riebalų išsiskiria toksinai, o šiaip galima paragauti visokio maisto, juk organizmui ir tos mėsytės (liesos) šiek tiek reikia. Nes jei ko ilgai nevalgysim, pradės trūkti kokios tai medžiagos. Aišku, aš nekalbu apie tokius atvejus, jei pats organizmas ko nors nebenori, gali būti kad atsiranda poreikis kitam produktui, kuriam anksčiau tiek dėmesio nekreipėt. Man labai įdomi mou žinutė, kad ten uždraudė tik tokį "valdišką" maistą. Būtų įdomu dar daugiau apie tai sužinoti. Ar ji laikosi tų taisyklių?