Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

[/QUOTE]taip,jus teisi,anglu k. AML skaitosi,mielo,siandien vaziuosiu dar trombocitu susilasint smile.gif norejo ir krauja lasint,bet truputuka hemoglobinas pakilo,tai kol kas nelasins rolleyes.gif
QUOTE(Siracusa @ 2009 01 07, 23:55)
įdomu ūminė mielo ar limfo? greičiausiai mielo, jei agresyvi forma g.gif ir kokią transplantaciją ruošiasi daryt? autologinę ar turi donorą?
beje, kurioj šalyje gydaisi g.gif

sėkmės gydyme, tikiu, kad išsikapstysi smile.gif daug tokių pavyzdžių yra  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 09, 16:32)
Ir pagalvoju,kur Gabija? taip pat laikysiu kumscius 4u.gif

Labasuser posted image
Oi neskelbkit paieškos cool.gif
Aš dabar darau eksperimentą.Paskaičiau Balvočiūtės knygą apie grūdinių mono dietą, tai jau tris dienas maitinausi avižų dribsniais, kurie tiesiog delikatesas lyginat su grikiais, be druskos, sviesto, arbata be cukraus.Šiandien jau baigiu grikius, ryt reiktų imtis sorų, bet jų net vištos nelesa, tai galima arba ryžių arba miežių kruopas.Pirmas dienas norėjau valgyti, o dabar gal , kad neskanu , bet alkio jausmas dingo.Taigi 4 kruopos po 3 dienas lygu 12 dienų. Baigčiau kitos savaitės ketvirtadienį .Tiesa esu sugriešijusi, sukramčiau mažą kasnelį naminės duonos ir arbatinį šaukštelį sriubos.Skonis - pasaka.Nors Adis rekomenduotame straipsnyje rašoma , kad vėžio lastelėms dzin visos dietos.Bet gal sąnarius mažiau skaudės.Viena ką pastebėjau dingo alerginė sloga.
O kadangi be cukraus smegenys blogai dirba , tai ir tinginys didžiulis, paskaitau forumą, visos padeda ir labai sėkmingai vienos kitoms , o aš medicininėje srityje ne profas.Adis jau galėtų eksternu pirmą medicinos kursą užsiskaityiti.Ką paklausi , tą gausi.
O man kompiuterinė sausio 13, tikėkimės , kad neiškrės kiaulystės.Na jei kas negero , bent kruopų dieta greičiau baigsis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 09 sausio 2009 - 18:20
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 09, 20:18)
Labasuser posted image
Oi neskelbkit paieškos  cool.gif
Aš dabar darau eksperimentą.Paskaičiau Balvočiūtės knygą apie grūdinių mono dietą, tai jau tris dienas maitinausi avižų dribsniais, kurie tiesiog delikatesas lyginat su grikiais, be druskos, sviesto, arbata be cukraus.Šiandien jau baigiu grikius, ryt reiktų imtis sorų, bet jų net vištos nelesa, tai galima arba ryžių arba miežių kruopas.Pirmas dienas norėjau valgyti, o dabar gal , kad neskanu , bet alkio jausmas dingo.Taigi 4 kruopos po 3 dienas  lygu 12 dienų. Baigčiau kitos savaitės ketvirtadienį .Tiesa esu sugriešijusi, sukramčiau mažą kasnelį naminės duonos ir arbatinį šaukštelį sriubos.Skonis - pasaka.Nors Adis rekomenduotame straipsnyje rašoma , kad vėžio lastelėms dzin visos dietos.Bet gal sąnarius mažiau skaudės.Viena ką pastebėjau dingo alerginė sloga.
O kadangi be cukraus smegenys blogai dirba , tai ir tinginys didžiulis, paskaitau forumą, visos padeda ir labai sėkmingai vienos kitoms , o aš medicininėje srityje ne profas.Adis jau galėtų eksternu pirmą medicinos kursą užsiskaityiti.Ką paklausi , tą gausi.
O man kompiuterinė sausio 13, tikėkimės , kad neiškrės kiaulystės.Na jei kas negero , bent kruopų dieta greičiau baigsis. mirksiukas.gif

Oj, sveikute, Gabija , 4u.gif 4u.gif
Na, neskelbiame paieškos, tik pamintyjame. Jaučiasi trūkumas. tongue.gif Lyg tai buvote minėjusi, kad KT sausio 9 d. tai ir pagalvojau, kad Jums prieš tyrimuką savotiškas štilis. mirksiukas.gif O pasirodo, kad Jūs giliai panirusi į eksperimentus. bigsmile.gif Ar tos kruopos virtos? Tik vandeny? Kokius skysčius vartojate? Kiek kartų per dieną jų valgote ? Ar svoris pasijuto? Virškinimas nepasikeitė ? Na, ir psichologiškai, kaip . Juk šeimai vis tiek turit kažką pagaminti. g.gif Kaip reikia ištverti be vaisių ir daržovių... Na, čia tik retoriškai. O šiaip - ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 09, 19:18)
Adis rekomenduotame straipsnyje rašoma , kad vėžio lastelėms dzin visos dietos

Sveikute pasirodžiusi,Gabija,sveikute user posted image

Ką aš žinau su tom dietom.Teoriškai lygtai netikiu,tačiau draugė turi pavyzdį,savo kailiu išbandytą. Prieš 9 m.jai buvo krūties 0-1 st. Išstudijavo Malovičką,laikėsi jo nurodymų,atsisakė tradicinės medicinos. Po metų važiavo tyrimams,augliuko nebebuvo. Bet...Pradėjus normaliai maitintis,liga grįžo,jau 1-2 st. ,tada jau griebėsi trad.medicinos. Kai su ja kalbamės apie Malovičko gydymą,greit galima susibart blink.gif ,nes ji šventai juo tiki. Gydėsi chemija dabar,nes sako,laikytis Malovičko-tai beprotiškas darbas.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 09, 19:33)
Oj, sveikute, Gabija , 4u.gif  4u.gif
Na, neskelbiame paieškos, tik pamintyjame. Jaučiasi trūkumas.  tongue.gif  Lyg tai buvote minėjusi, kad KT sausio 9 d. tai ir pagalvojau, kad Jums prieš tyrimuką savotiškas štilis.  mirksiukas.gif O pasirodo, kad Jūs giliai panirusi į eksperimentus.  bigsmile.gif Ar tos kruopos virtos? Tik vandeny? Kokius skysčius vartojate? Kiek kartų per dieną jų valgote ? Ar svoris pasijuto? Virškinimas nepasikeitė ? Na, ir psichologiškai, kaip . Juk šeimai vis tiek turit kažką pagaminti. g.gif  Kaip reikia ištverti be vaisių ir daržovių... Na, čia tik retoriškai. O šiaip - ŠAUNUOLĖ thumbup.gif

Aš jų neverdu, pamerkiu iš vakaro, o ryte pasišildau.Per 6 dienas nukritau 2,5 kg, ne taip ir daug.Galima valgyti kiek nori, bet kai neskanu , tai ir nenoriu.Į šeimos pietus nežiūriu kaip drakonas.Paragauju sriubos skonį ir tiek.Tik pirmas tris dienas jaučiausi alkana.Kiek trūksta energijos, o skrandis nieko nesako.Geriu vandenį, arbatas. drinks_cheers.gif

Apie Molovičko nugydymus , kada žmonės buvo pradinėje stadijoje ir galėjo būti išgydyti gana lengvai, bet pasiklausę Molovičkos, nėjo pas daktarus , kol neišsivystė 3-4 a stadija , jau girdėjau ir skaičiau.
Turiu jo knygą - tai įvairių autorių citatų rinkinys.Juk jis man rodos nemedikas.
O Balvočiūtė rašo , kad mažiausias sergamumas kalėjimuose, nes prastesnis maistas.
Be to ji rašo , kad gydytis visišku badu ypač pavojinga III-IV stadiją , nes intoksikacija baisesnė už chemijos, ir numirštama dar greičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 09 sausio 2009 - 19:13
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 09, 21:05)
Aš jų neverdu, pamerkiu iš vakaro, o ryte pasišildau.Per 6 dienas nukritau 2,5 kg, ne taip ir daug.Galima valgyti kiek nori, bet kai neskanu , tai ir nenoriu.Į šeimos pietus nežiūriu kaip drakonas.Paragauju sriubos skonį ir tiek.Tik pirmas tris dienas jaučiausi alkana.Kiek trūksta energijos, o skrandis nieko nesako.Geriu vandenį, arbatas. drinks_cheers.gif

blink.gif O dar sakėte, kad neapdorotas termiškai maistas Jums nepriimtinas (čia kai skaitėt knygutę "Gyvenimą pagal Niši"). Tikrai drąsūs eksperimentai - duok Dieve, kad jie padėtų. Nors sakot, kad slogos kaip ir neturit. thumbup.gif O tai po tos 12 dienų nutrauksit ir pereisit prie kasdienės mitybos? Ar tas kursas kartojamas po kažkiek laiko?
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 01 09, 21:04)
Ką aš žinau su tom dietom.Teoriškai lygtai netikiu,tačiau draugė turi pavyzdį,savo kailiu išbandytą. Prieš 9 m.jai buvo krūties 0-1 st.  Išstudijavo Malovičką,laikėsi jo nurodymų,atsisakė tradicinės medicinos. Po metų važiavo tyrimams,augliuko nebebuvo. Bet...Pradėjus normaliai maitintis,liga grįžo,jau 1-2 st. ,tada jau griebėsi trad.medicinos. Kai su ja kalbamės apie Malovičko gydymą,greit galima susibart blink.gif ,nes ji šventai juo tiki. Gydėsi chemija dabar,nes sako,laikytis Malovičko-tai beprotiškas darbas.

Turiu ir aš jo vieną knygą. Yra ir daugiau, bet jau nepirkau. Nes mūsų atveju nebūtų jokių šansų - mamytė pasišiauštų ir nenorėtų nė girdėti . Jis išvis drąstiškas, nors žinau žmonių, kurie laikosi jo nurodymų, yra patenkinti, tiesa sergantys kitom , ne onko ligom. g.gif
Atsakyti

Kiek supratu reiktų kartoti kas ketvirtį.Bet kol kas dar man neprognozuojamas laikotarpis .Manau laukia chemo, po kompiuterio.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 09, 20:05)

Japonas makrobiotikas Ž Ozava (Georg Osava) vietoj badavimo siūlo grūdinę dietą - gydymą kruopomis seniausia yra pagrindęs, D. Kepenis Palangoje sveikuolių mokykloje ir tuo pačiu pagrindu gydo + dar į šaltą (ledinę) jūrą skatina lįsti. Taip, kad GABIJA, nelabai nusižengiate net ir pasaulinei prakitkai. Šaunu, kad turite valios ir noro. Manau, niekad nevėlu atsisukti į tokius metodus, kai tam ateina laikas, atsiranda noras ir tuo pačiu poreikis. smile.gif
(Pasiūlymas baigti eksternu medicinos pirmą kursą gal ir nebloga mintis g.gif doh.gif tongue.gif , tik aš alpėju nuo kraujo ir kitų medicinių vaizdelių tongue.gif . Kažkada norėjau farmaciją mokytis, bet išsigandau, labai daug jau ten visko (biologija nepatiko, tik mėgintuvėlius ir kolbas pamačius širdis iš džiaugsmo spurdėdavo. Aš visuomet slydau gyvenime lengvesniu keliu, turiu chemiko-dėstytojo pageltusį diplomą, darbo praktika: 3 m.). Šiandien tik tokia nauda, kad einant į NDNT tenka pasakyti, jog tokį turiu. Viskas seniausia pamiršta, likęs tik noras knaisiotis ir aiškintis, bet ir jis pamažu praeina tongue.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 09 sausio 2009 - 21:30
labutis visoms, ačiū visoms už palaikymą ir tokį nuoširdų rūpestį manimi...
mergytės aš namie jau senokai, tik niekaip neparašau..vaikštau su lazdele...galutinė diagnozė: ewingo sarkoma, na dar kitaip tariant kaulų vėžys....stadijos kiek supratau nėr, bet kodėl niekas nepaaiškina, vnž esu nežinioje, tik tiek žinau, kad kitą sav.keliauju pas hemoterapeutą...mergytės kaip man baisu...bijau kad navikas nebūtų atsinaujinęs....
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 09, 23:18)
mergytės aš namie jau senokai, tik niekaip neparašau..vaikštau su lazdele...galutinė diagnozė: ewingo sarkoma, na dar kitaip tariant kaulų vėžys....stadijos kiek supratau nėr, bet kodėl niekas nepaaiškina, vnž esu nežinioje, tik tiek žinau, kad kitą sav.keliauju pas hemoterapeutą...mergytės kaip man baisu...bijau kad navikas nebūtų atsinaujinęs....

Mieloji, brangioji, stiprioji, Ugn*Ine, 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Visą laiką žinojom , kad pasirodysi. Stengėmės kantriai laukti, kiek tik galėjom .Sveikute, sveikute. bigsmile.gif Tik jokiu būdu neprarask tikėjimo ir vilties. Negalvok, kad atsinaujino. Tu sužinojai diagnozę ir dabar galėsi, susitikusi su hemoterapeute, toliau tęsti gydymą. Juk viskas eina pagal planą. Pasistenk nebijoti. TU PASVEIKSI. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 09 sausio 2009 - 21:32
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 09, 22:18)

Mieloji, tas baimes visi turim. Kaip kažkada deganti sakė, toks šešėlis lydės visą likusį gyvenimą. Tik su laiku pradedi su tuo susitaikyti ir prisiminti tik tam tikrais momentais: prieš eilinius patikrinimus, ką nors suskaudus arba šiaip juodam debesėliui užplaukus.
Yra Šiauliuose nepaprastai patyręs gydytojas, vaikų reanimatoginio skyriaus vedėjas, nežinau kokia jo šlubos kojos istorija, jau daug metų vaikšto su lazdele. Lazdelę gali įsigyti superstilingą, bus tavo aksesuaras ax.gif , kaip mano proteziukas. blush2.gif Aš jį taip ir vadinu - brangiausiu ir reikalingiausiu aksesuaru. Kad tik kojos labai neskaudėtų. Skauda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 09 sausio 2009 - 21:42
Mieloji,Ugn*Ine,
matai,koks didelis būrys tavęs laukiančių,tave mylinčių. Prašau,būtinai būk forume. mes visos čia vienodos,viena kitą suprantančios,tau bus lengviau. Susikaupk ir eik toliau. Pradės gydymą, JIS PADĖS .Stiprybės,kantrybės.Su ypatingu palaikymu.

Nežinai,pas kokį kokį gyd.pateksi? Klaipėdoj turbūt?
Atsakyti