Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

merginos vis paskaitau ka jus rasot ( aktualu man) ir vis neatsistebiu kiek pas jus TIKEJIMO, OPTIMIZMO, GERU EMOCIJU.... Jus tikros SAUNUOLES!! zaviuosiu Jumis! Linkiu, kad visos butumete sveikos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 02 09, 19:23)
.Mane labiau domina kokio maisto jam duoti,apetito neturi,labai kusta,gal kas zino kas naudingiausia is maisto,jam neskauda,koseja daug,guli,nes nuolat silpna,pykina kartais,tiesiog norisi palaengvinti jo paskutines dieneles,ka duoti kad nors kiek atsirastu apetitas jam,vaiksto pats,po truputi iseina i lauka dar,bet jau zinom visi artimi,kad jam ateities liko nedaug.

Sveikute, 4u.gif Apetitui pakelti yra arbatėlių. Pvz. J. Balvočiūtės Nr. 1 . Paklauskite vaistinėje, gal yra kokių preparatų . Žinau, kad yra ,tik pavadinimo neatsimenu. Toks kaip syrupas. Labai pakelia apetitą. Gal yra papildų kokių. To paklauskite vaistinėje. Šiaip rekomenduojama svoriui pakelti riebesnis maistas, valgyti su padažais. Jei žuvis - tai riebesnė lašiša, karpis, skumbrė. Jei vaisiai - tai avokadas(jei neskanu, sutrinti, įpilti citrinos sulčių, ar kokių prieskonių įdėti , tos pačios riebios žuvies) ir tepti ant duonos ar ant sviestinės bandelės. Bananai. Tikrai nepakenks ir tas lašinuko gabaliukas, aiškų, jei mėgsta. Jei varškė, tai tik riebi ir t.t. Tikriausiai susidariusi grandinė. Tėvelis pergyvena dėl ligos, tas iššaukia nenorą valgyti, ir todėl kūsta. Nevalgant atsiranda silpnumas. Būtinai turit kažką sugalvoti apetitui pakelti. Galima šlakelį vynelio gero. Jis kelia apetitą.
Kaip tai Jūs žinot, kiek tėveliui liko tos ateities? Tai žino tik Dievulis. Jei Jūs visi vaikštote rankas nuleidę ir galvas nunarinę, tai iš kur tėveliui gali būti ta stiprybė? Juk pati rašote, kad jis dar vaikšto? Jam neskauda. Palengvintumėt jam dieneles, o , tikiu ir pratęstumėt padėdami atstatyti apetitą, šypsodamiesi ir kuo daugiau bendraudami, ne tik apie ligą. O gal pabandyti kokias žoleles, grybą ar dar kokias alternatyvas? Stiprybės Jums ir sveikatos Tėveliui, ir visai šeimai. wub.gif Atsiprašau, jei ką nors per griežtai pasakiau.

SVETA K. - friends.gif STIPRĖKIT wub.gif

Gabija - sėkmės. Laikysiu kumštukus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 09 vasario 2009 - 23:15
Labas rytelis,
Rasų lanka - ačiū už patarimus apie žoleles. Bandysim kažkaip derinti. Gaila, kad aš darbe, nes jei būčiau šalia, tai tikrai pasirūpinčiau, kad visas gertų tongue.gif Nors ir taip maniškis paklusnus tapo - valgo, geria ir elgiaisi kaip aš prašau, rekomenduoju prisiskaičiusiu Jūsų patarimų. Rasų lanak - Jūs tokia maloni. Paskaitai jūsų žinutes ir kažkaip geriau pasidaro. O dar,pasikartosiu, kai žinau, kad kažkur visai netoli.....
Adis -gerai kad pasirodėt, trūksta Jūsų čia ir griežtesnio žodžio kartais trūksta blush2.gif Žiūrėjau aš tą laidą, Jūsų apibūdinimas, kad "juoda" - labai tinkamas. Atsistojau ir galvoju - kur čia eiti pakaukti,bet ką čia kauksi - GYVENTI reikia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 09, 23:40)
Sveikute,  4u.gif Apetitui pakelti yra arbatėlių. Pvz. J. Balvočiūtės Nr. 1 . Paklauskite vaistinėje, gal yra kokių preparatų . Žinau, kad yra ,tik pavadinimo neatsimenu. Toks kaip syrupas. Labai pakelia apetitą. Gal yra papildų kokių. To paklauskite vaistinėje. Šiaip rekomenduojama svoriui pakelti riebesnis maistas, valgyti su padažais. Jei žuvis - tai riebesnė lašiša, karpis, skumbrė. Jei vaisiai - tai avokadas(jei neskanu, sutrinti, įpilti citrinos sulčių, ar kokių prieskonių įdėti , tos pačios riebios žuvies) ir tepti ant duonos ar ant sviestinės bandelės. Bananai. Tikrai nepakenks ir tas lašinuko gabaliukas, aiškų, jei mėgsta. Jei varškė, tai tik riebi ir t.t. Tikriausiai  susidariusi grandinė. Tėvelis pergyvena dėl ligos, tas iššaukia nenorą valgyti, ir todėl kūsta. Nevalgant atsiranda silpnumas. Būtinai turit kažką sugalvoti apetitui pakelti. Galima šlakelį vynelio gero. Jis kelia apetitą.
Kaip tai Jūs žinot, kiek tėveliui liko tos ateities? Tai žino tik Dievulis. Jei Jūs visi vaikštote rankas nuleidę ir galvas nunarinę, tai iš kur tėveliui gali būti ta stiprybė? Juk pati rašote, kad jis dar vaikšto? Jam neskauda. Palengvintumėt jam dieneles, o , tikiu ir pratęstumėt padėdami atstatyti apetitą, šypsodamiesi  ir kuo daugiau bendraudami, ne tik apie ligą. O gal pabandyti kokias žoleles, grybą ar dar kokias alternatyvas? Stiprybės Jums ir sveikatos Tėveliui, ir visai šeimai. wub.gif  Atsiprašau, jei ką nors per griežtai pasakiau.
Aciu labai uz visus patarimus,kai zmogus gyvenime nesusidures su tom problemom,tai ir pats panarini galva,o gydytojai pasake kad liko kokie 6 menesiai jam gyventi,pati esu soke,bet suprantu kad turiu vaikscioti galva nenuleidus,aciu dar karta,bandysiu ieskoti stiprybes savyje ir is paskutiniuju jos suteikti teveliui
SVETA K. friends.gif STIPRĖKIT wub.gif

Gabija - sėkmės. Laikysiu kumštukus.  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 02 09, 16:48)
Vasario 9 d., pirmadienį, 20.35 val. per LTV2 – prancūzų dokumentinis filmas „Kova su vėžiu“. (2006 m.).

Ačiū už nuorodą. Labai gerai padarei, kad ją įdėjai ir nesigraužk. Aš jį žiūrėjau ir man įdomu buvo. Reikalingi ir tokie filmai. Tai yra tikrovė ir nuo jos nelabai kur pabėgsiu
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif 4u.gif
Tikrai tokiu filmu nereik ziuret, NEGALIMA LIUDETI IR APIE TAI KALBETI schmoll.gif

Kai buvau tokioj situacijoj, man vyras net prasiziot neleisdavo, o kaip norejau kai ka pasakyti del vaiku.....Uztai dabar esu labai labai dekinga. Net reanimacijoj jis man liepe sugalvot kur noreciau nuvykt (o kaip man tada tai utopiskai atrode) ir ka jus manot, kazkur uz 6 men as stvejau Eifelio bokste wub.gif
SVAJOKIT MERGAITES IR TIK GEROS EMOCIJOS IR MINTYS STUMIA MUS I PRIEKI wub.gif
zinau kaip tai sunku, bet pasistenkit del saves del savo artimuju

Ir dar vienas receptukas, atnese man vyras paklausyti Mocarto, klausiausi jo nuo ryto iki vakaro, nerealiai pagelbejo, mintis isvale...vienintele beda kad dabar negaliu klausytis (o jis man taip patinka) nes prisiminimai atsigamina ir to laiko jausmai(nezinau ar suprantamai issireiskiau) doh.gif

Sveta laikykis wub.gif kiekviena dienele apie tave pagalvoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2009 02 10, 12:01)
Sveta laikykis wub.gif  kiekviena dienele apie tave pagalvoju wub.gif

Sveta K. atsigaus, tuoj nusiims savo erškėtrožių vainiką, jos gydymas į pabaigą. Matosi finišo tiesioji. Su Ugnin*uke sudėtingau... Gydymo pradžia, ir toks komplikuotas startas.
Mocartą ir aš mėgstu, puiki muzika. Ne veltui mėginama ja gydyti įv. ligonius.
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif As jau namie.Daug nerasysiu,nes dar silpna jauciuosi,isgyvenau ir as ta kosmara,vardu sepsis doh.gif Dar man buvo labai dideles problemos su viduriais dar negaliu sedeti normaliai.Temperatura buvo 41.9,gydytuoja kai mane atveze - issigando buvau visa balta,hemoglobinas 50,leikocitu 0.1.Nuo sekmadienio jau pagerejo,vakar isvis buvo gerai,israse namo,gersiu antibijotikus.Parvaziuoju namo - temperatura 37.5 doh.gif Aj,nera nuotaikos.Skambinau gydytuojai,sako taip gali buti.Bet as jau bijau ,kad atgal negrizciau i ligonine.Dar sloga prasidejo siandien.

Babania ir Donra ,neatrasiau i zinutes,neturejau jegu visiskai blush2.gif
Teta ,vaistukus gavau 4u.gif
Babania ,tavo vaistai irgi labai padedavo,tepiau lezuvi,tai nuimdavo skausma 4u.gif

Kita chemija man atidejo iki 17 vasario.
Atsakyti
Sveikutes merginos 4u.gif noriu dar Jus patrukdyti, gal kuri nors is jusu sirgote gimdos k. veziu? ir jums buvo atliekama vidinis spinduliavimas? lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 10, 15:40)
Laba diena! 4u.gif As jau namie.Daug nerasysiu,nes dar silpna jauciuosi,isgyvenau ir as ta kosmara,vardu sepsis doh.gif Dar man buvo labai dideles problemos su viduriais dar negaliu sedeti normaliai.Temperatura buvo 41.9,gydytuoja kai mane atveze - issigando buvau visa balta,hemoglobinas 50,leikocitu 0.1.Nuo sekmadienio jau pagerejo,vakar isvis buvo gerai,israse namo,gersiu antibijotikus.Parvaziuoju namo - temperatura 37.5 doh.gif Aj,nera nuotaikos.Skambinau gydytuojai,sako taip gali buti.Bet as jau bijau ,kad atgal negrizciau i ligonine.Dar sloga prasidejo siandien.

Babania ir Donra ,neatrasiau i zinutes,neturejau jegu visiskai blush2.gif
Teta ,vaistukus gavau 4u.gif
Babania ,tavo vaistai irgi labai padedavo,tepiau lezuvi,tai nuimdavo skausma 4u.gif

Kita chemija man atidejo iki 17 vasario.

Kaip smagu kad jus taip lengvai be didesniu komplikaciju su sepsiu susidorojot thumbup.gif namuose ir sienos gydo 4u.gif stiprekit 4u.gif

kavyte kaip Ugn*ine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 10 vasario 2009 - 19:23
QUOTE(babania @ 2009 02 10, 21:21)
Kaip smagu kad jus taip lengvai be didesniu komplikaciju su sepsiu susidorojot  thumbup.gif namuose ir sienos gydo  4u.gif stiprekit  4u.gif

Nu jo,nors nesuprantu is kur jis pas mane atsirado g.gif Gydytuoja iskart po kraujo tyrimo pasake,kad neabejotinai sepsis ir iskart lasalines,pasake kad patys stupriausi antibijotikai Meronem leidziami,gal laiku pradejo.Paskui isaugo bakterija.Ir dabar temperatura laikosi,neramu man,neduok dievie vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 10, 20:08)
Nu jo,nors nesuprantu is kur jis pas mane atsirado g.gif Gydytuoja iskart po kraujo tyrimo pasake,kad neabejotinai sepsis ir iskart lasalines,pasake kad patys stupriausi antibijotikai Meronem leidziami,gal laiku pradejo.Paskui isaugo bakterija.Ir dabar temperatura laikosi,neramu man,neduok dievie vel doh.gif

svarbiausia laiku ji surado unsure.gif man ji iskase po triju paru kai jau reanimacinej buvau ir inkstai jau buvo atsisakinejantys verysad.gif svarbu jums jau geriau ir namie 4u.gif bet keista kad su temperatura isleido namo blink.gif manes niekad neisleisdavo kad ir laipsniu budavo virs 37 unsure.gif
Atsakyti