Šį kartą ir aš su klausimėliu.
Jau anksčiau buvau pas žolininkę Jadvygą Balvočiūtę. Paskyrė vieną arbatą kepenims, padarė spec mišinį konkrečiai pagal ligą ir dar sidabražolę rekomendavo. Ir visas tas arbatas reikia gerti 3-4 kartus per dieną.
Kai buvo MB grįžęs pirmą kartą namo, tai gėrė tik spec mišinį, dabar grįžta tik 10-čiai dienų, tai noriu kuo daugiau gerų dalykų jam sugirdyti ir sumaitinti O kaip viską suderinti . Kaip tas visas arbatas gerti ?
oj mergaites, ilgai nebuvau, gal visas dvi savaites, neskaiciau jusu forumo...kiek cia visko...vajezau...;(((((( labai labai nuosirdziai linkiu VISOMS stiprybes, tikejimo ir daaaaaug daaaaug sveikateles
pasimelsiu uz Jus visas...laikykites!!!!viskas bus gerai!kitaip ir buti negali...
pasimelsiu uz Jus visas...laikykites!!!!viskas bus gerai!kitaip ir buti negali...
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 02 09, 13:47)
Jau anksčiau buvau pas žolininkę Jadvygą Balvočiūtę. Paskyrė vieną arbatą kepenims, padarė spec mišinį konkrečiai pagal ligą ir dar sidabražolę rekomendavo. Ir visas tas arbatas reikia gerti 3-4 kartus per dieną.
O kaip viską suderinti . Kaip tas visas arbatas gerti ?
O kaip viską suderinti . Kaip tas visas arbatas gerti ?
Pasiskambinkite pačiai J. Balvočiūtei ir paklauskite, bus geriausia. Kontaktai
Gal bus kažkam įdomu, akiračiui praplėsti.
Vasario 9 d., pirmadienį, 20.35 val. per LTV2 prancūzų dokumentinis filmas Kova su vėžiu. (2006 m.).
Filme kalbama apie įvairių šalių sveikatos politiką, prevencinę kovą su vėžiu, naujus mokslinius atradimus.
Kadangi tai gana jaunas dokumentinis filmas, tai informacija nelabai pasenusi bus.
Vasario 9 d., pirmadienį, 20.35 val. per LTV2 prancūzų dokumentinis filmas Kova su vėžiu. (2006 m.).
Filme kalbama apie įvairių šalių sveikatos politiką, prevencinę kovą su vėžiu, naujus mokslinius atradimus.
Kadangi tai gana jaunas dokumentinis filmas, tai informacija nelabai pasenusi bus.
Adis, kaip jums sekasi?
sveikos mielosios,esu cia naujoke pas jus,budavo kartais ilendu i si foruma pasiskaitineti,stiprybes is jusu pasisemti,nezinojau kad uzklups beda seimoje,bet vis lyg nujausdama uzklysdavau cia-mano teciui plauciu vezys,tiesiog norejau patarimu,kas sirgo ar serga sia liga,jam nedaryta jokia hemoterapija,kadangi viskas jau per velu,be to ir amzius jo-75 metai.Mane labiau domina kokio maisto jam duoti,apetito neturi,labai kusta,gal kas zino kas naudingiausia is maisto,jam neskauda,koseja daug,guli,nes nuolat silpna,pykina kartais,tiesiog norisi palaengvinti jo paskutines dieneles,ka duoti kad nors kiek atsirastu apetitas jam,vaiksto pats,po truputi iseina i lauka dar,bet jau zinom visi artimi,kad jam ateities liko nedaug.O gal kas galite nurodyti puslapeli koki,kur galeciau apie tai pasiskaitineti ir informacijos pasisemti daugiau,busiu labai,labai dekinga...
QUOTE(Siracusa @ 2009 02 09, 12:49)
Reda, kaip Tau nuo Nilotinibo, nejauti kokių šalutinių? dabar vis dar jį vartoji?
aš paskutinio citogenetinio laukiau 2 mėnesius
taip, citogenitinį daro iš kaulų čiulpų, paimtų per čiulpų punkciją ar biopsiją (kai ima ir gabaliuką kaulo). Citogenetinis rodo chromosominius pokyčius, prie LML paprastai randama Filadelfijos chromosoma. Kai šitos chromosomos neberandama, vadinasi citogenetinė remisija.
molekulinį paprastai daro iš kraujo, nors galima ir iš čiulpų.
stiprybės visoms, kurioms sunkus laikas dabar
aš paskutinio citogenetinio laukiau 2 mėnesius
taip, citogenitinį daro iš kaulų čiulpų, paimtų per čiulpų punkciją ar biopsiją (kai ima ir gabaliuką kaulo). Citogenetinis rodo chromosominius pokyčius, prie LML paprastai randama Filadelfijos chromosoma. Kai šitos chromosomos neberandama, vadinasi citogenetinė remisija.
molekulinį paprastai daro iš kraujo, nors galima ir iš čiulpų.
stiprybės visoms, kurioms sunkus laikas dabar
Labukas Siracusa ,salutiniu pojuciu kolkas kaip ir nera,truputi beria kuna,bet nzn tiksliai ar nuo vaistu,nes jautri oda,o kai dirbu grozio salone,daug chemikalu,tai gal del to .
Laikykites ,sveikatos,stiprybes visom,ypac tom kuriom siuo metu ypatingai to reikia
QUOTE(ragnez @ 2009 02 09, 10:31)
kavyte, o kaip Ugn*Ine?
Ugn*inei tris dienas atverinėjo pilvą ir valė žarnas. Šiandien jau nieko nebedarė, nors dar guli reanimacijoje, bet mamytė jos sakė, kad ji jaučiasi pakankamai gerai. Jeigu perkels į skyrių tai ketvirtadienį lėksių į Vilnių jos aplankyti
QUOTE(adis @ 2009 02 09, 16:48)
Gal bus kažkam įdomu, akiračiui praplėsti.
Atsiprašau, manau, kad gal nedaug kas žiūrėjot . Na toks JUODULYS. Būčiau žinojus, net minties nebūtų kilę pasiūlyt pasižiūrėti. Iš anotacijos tikėjausi kažko gražaus, šviesaus ir viltingo. Kažkaip pastaruoju metu nesiseka man, geriau jau būčiau patylėjus.
P. s.
Kam rūpi kaip man sekasi. Gerai. Tyrimai bus tik vasario pabaigoje ir tai neaišku ar jų man reikia. Tiesiog, apsidraudimui.
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 02 09, 14:47)
Šį kartą ir aš su klausimėliu.
Kai buvo MB grįžęs pirmą kartą namo, tai gėrė tik spec mišinį, dabar grįžta tik 10-čiai dienų, tai noriu kuo daugiau gerų dalykų jam sugirdyti ir sumaitinti O kaip viską suderinti . Kaip tas visas arbatas gerti ?
Sveikute, Saulėlydi,
Puikios Jūsų žinios. Gerų Jums dienelių kartu su vyru ir vaikučiais, ir sveikatėlės.
Tas arbatėles taip ir gerti. Išeina taip, kad vos ne be perstojo nuo ryto iki vakaro turi jas vartoti. Mamytei taip pat buvau užsakiusi kepenims valyti, kraujukui stiprnti, ir taip pat gėrė sidabražolę. Visas jas reikia gerti geriau prieš valgį. Tai mamytė, kai papusryčiaudavo , palaukdavo valandėlę kitą ir pradėdavo, tai vieną, palaukdavo - tai kitą. Sidabražolę stengdavosi išgerti 10-15 min prieš valgį. Kitų arbatėlių "reglamento" kaip ir nesilaikydavo griežtai. Turėdavo puslitrį vienos, puslitrį kitos arbatos - tai išgurkšnodavo per dieną po gurkšnelį. Visas užplikydavome per pusryčius, ir būdavo visai dienai. Geriau supilti, kai nusunkiat į termosą, kad šilta išsilaikytų. Nors , kai buvo karščiai vasarą, tai mamytė į termosą nebepildavo. Išgerdavo kambario temperatūros. Po savaitės tokio intensyvaus vartojimo mamytei nuo žolelių šleikštu pasidarydavo, tai padarydavome dienos kitos pertraukėles. Ir dar pasilikdavo pora dienelių prieš chemiją, kad pailsėtų organizmas nuo visų gėralų.
O Jums po 10 dienų vėl chemija bus? Tvirtai laikykitės.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 02 09, 23:37)
Atsiprašau, manau, kad gal nedaug kas žiūrėjot . Na toks JUODULYS. Būčiau žinojus, net minties nebūtų kilę pasiūlyt pasižiūrėti. Iš anotacijos tikėjausi kažko gražaus, šviesaus ir viltingo. Kažkaip pastaruoju metu nesiseka man, geriau jau būčiau patylėjus.
P. s.
Kam rūpi kaip man sekasi. Gerai. Tyrimai bus tik vasario pabaigoje ir tai neaišku ar jų man reikia. Tiesiog, apsidraudimui.
P. s.
Sveikute, Adis,
Nereikia atsiprašinėti. Juk Jūs negalėjote žinoti , ką ten rodys. Aš pažiūrėjau. Bet tikriausiai kitomis akimis. Na, neišnyko viltis, tikėjimas ir viskas. N E I Š N Y K O Ir negalvokit tokių nesąmonių , kad Jums nesiseka. Tai tikriausiai Jūs pati sau nusisprendėt? Gal vėl vyksite PET tyrimui? O, kad tiriatės apsidraudimui - puiku. Ir pačiai bus ramiau. Galėsite atsikvėpusi parskrendančius paukščių pulkelius skaičiuoti. Ačiū, kad sugrįžote.
Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2009 02 09, 23:29)
Ugn*inei tris dienas atverinėjo pilvą ir valė žarnas. Šiandien jau nieko nebedarė, nors dar guli reanimacijoje, bet mamytė jos sakė, kad ji jaučiasi pakankamai gerai. Jeigu perkels į skyrių tai ketvirtadienį lėksių į Vilnių jos aplankyti
Ačiū, Kavyte. Stipri mūsų Ugn*Inė. Tikiu, kad TENAI turi tvirtą užnugarį. Laikykis, mieloji, ir sveik ir stiprėk. Mylime mes Tave.