Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

user posted image

Iki, Gabija,lauksime .

Tegul būna viskas gerai ax.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 02 07, 18:48)
Aš vėl su naujienom  bigsmile.gif Ugn*inė šiandien ryte jautėsi gerai, netgi prašėsi būti perkeliama į skyrių, tik daktariukas sulaikė nes dar šiandieną turi įlysti į pilvuką ir patvarkyti žarnas. Aš ir mano vyras šiąnakt sapnavome Ugn*inę sveiką, gražią ir laimingą, todėl tikiu kad ji šaunuolė labai stipri ir pasirįžus įveikti visus išbandymus  smile.gif

smagu skaityti kad ji geriau jaucias thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 02 08, 17:25)
Atsisveikinu tikiuosi bent savaitei.

Visoms linkiu būti sveikoms, linkiu geros nuotaikos, optimizmo.

Iki susirašymo.
user posted image

GABIJA as lauksiu jusu postu blush2.gif jie tokie ...nu tokie tvirti ir drasinantys rolleyes.gif kaip as tokia skystuole tai mane jie drasinantys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda P @ 2009 02 08, 15:06)
AS taip pat sergu letine mielo liaukemija,man ja diagnozavo pries septynerius metus,tada suneliui buvo sesi metukai. Kelis metus gydziausi vienaip,o pas kui paskyre GLIVEC, ji vartojau kelis metus,paskui taip pat kaip jusu tetis pradejau tinti,veliau pablogejo kraujo tyrimai,todel paskyre NILOTINIBA,ji vartoju daugiau nei puse metu,kraujas geras,bet citogenetinis rodo,kad liga nesitraukia,nesenai dare dar viena,laukiu atsakymo.......

Glivekas mano tetis irgi dabar metus kazkur, gal su biskiu naudoja..del to Nilotinibos reikes paklaust, o citogeninis tai cia kaulu ciulpu? mano teciui paskutinis irgi rode pakitimus, dabar sake kova darys ir atsakymai uz poros men bus doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
Cia Svetos durka. smile.gif Mama treciadieni isveze i ligonine, jautesi labai blogai, temperatura buvo 42 blink.gif verysad.gif Problemos su viduriais ir pilvu. Patikrino krauja pasake, kad sepsis. Ji jautesi labai blogai, bet siandien jau geriau. 4u.gif Perduoda jums linkejimu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 08, 22:02)
Laba diena,
Cia Svetos durka.  smile.gif  Mama treciadieni isveze i ligonine, jautesi labai blogai, temperatura buvo 42  blink.gif  verysad.gif  Problemos su viduriais ir pilvu. Patikrino krauja pasake, kad sepsis. Ji jautesi labai blogai, bet siandien jau geriau.  4u.gif  Perduoda jums linkejimu.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

perduok mamai butinai sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif as lauksiu jos sms smile.gif mes snekejom apie ta problema bet va gaila jai vistiek nepadejo verysad.gif bet ji dar parasys cia ir isgyvens sita sunku tarpa 4u.gif
Atsakyti
Gabija,idesiu Tau i kelione sviesos Angela,tegul saugo Taveuser posted image
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 08, 23:02)
Laba diena,
Cia Svetos durka.  smile.gif  Mama treciadieni isveze i ligonine, jautesi labai blogai, temperatura buvo 42  blink.gif  verysad.gif  Problemos su viduriais ir pilvu. Patikrino krauja pasake, kad sepsis. Ji jautesi labai blogai, bet siandien jau geriau.  4u.gif  Perduoda jums linkejimu.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

SVETA K. user posted image - sveikit, brangute. wub.gif Laukiame Jūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 vasario 2009 - 23:00
Gabija lengvos jums savaiteles 4u.gif ir sekmes maldele jums 4u.gif

Apie Sveta K irgi zinau tik tiek kad nera gerai, bet ji stipri ir labai fainas zmogiukas wub.gif Laikykis, mieloji wub.gif Labai laukiu bet kokios zinutes is jos. Stiprybes, stiprybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 02 08, 22:02)
Laba diena,

Sveta laikykis 4u.gif
Atsakyti
kavyte, o kaip Ugn*Ine?
Atsakyti
Na kas čia pasidarė, kad tie negerumai mergaites užpuolė? g.gif
LAIKYKITĖS.
Juk pavasaris artėja, Mažeikiuose jau ir šiandien lengvai pašalę ir saulutė šviečia 4u.gif O dar sužinojau, kad šiandien ir vyrą namo paleidžia, tai visai skraidyti norisi tongue.gif

Nepraraskite vilties, kantrybės. Viskas PRIVALO būti gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda P @ 2009 02 08, 14:06)
AS taip pat sergu letine mielo liaukemija,man ja diagnozavo pries septynerius metus,tada suneliui buvo sesi metukai. Kelis metus gydziausi vienaip,o pas kui paskyre GLIVEC, ji vartojau kelis metus,paskui taip pat kaip jusu tetis pradejau tinti,veliau pablogejo kraujo tyrimai,todel paskyre NILOTINIBA,ji vartoju daugiau nei puse metu,kraujas geras,bet citogenetinis rodo,kad liga nesitraukia,nesenai dare dar viena,laukiu atsakymo.......

Reda, kaip Tau nuo Nilotinibo, nejauti kokių šalutinių? dabar vis dar jį vartoji?
aš paskutinio citogenetinio laukiau 2 mėnesius cool.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 02 08, 20:45)
Glivekas mano tetis irgi dabar metus kazkur, gal su biskiu naudoja..del to Nilotinibos reikes paklaust, o citogeninis tai cia kaulu ciulpu? mano teciui paskutinis irgi rode pakitimus, dabar sake kova darys ir atsakymai uz poros men bus  doh.gif

taip, citogenitinį daro iš kaulų čiulpų, paimtų per čiulpų punkciją ar biopsiją (kai ima ir gabaliuką kaulo). Citogenetinis rodo chromosominius pokyčius, prie LML paprastai randama Filadelfijos chromosoma. Kai šitos chromosomos neberandama, vadinasi citogenetinė remisija.
molekulinį paprastai daro iš kraujo, nors galima ir iš čiulpų.

stiprybės visoms, kurioms sunkus laikas dabar 4u.gif
Atsakyti