Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

QUOTE(kavyte @ 2009 02 04, 10:21)
Labas rytas.
Manau daugiau man nereikės rašyti, nes greitu laiku tai galės dayti pati Ugni*inė  bigsmile.gif
Ugni*nė kas dien jaučiasi geriau, kraujukas jau geras ir šlangeles visas ištraukė, jau vakar gavau nuo jos sms  mirksiukas.gif

nu va kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif didele svente kai is renimacijos iskelia thumbup.gif
SVETA laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 02 04, 11:21)

Labas rytas.
Manau daugiau man nereikės rašyti, nes greitu laiku tai galės dayti pati Ugni*inė  bigsmile.gif
Ugni*nė kas dien jaučiasi geriau, kraujukas jau geras ir šlangeles visas ištraukė, jau vakar gavau nuo jos sms  mirksiukas.gif

Fantastiskos naujienos thumbup.gif ,dar spartesnio gijimo Ugn*Inei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2009 02 04, 11:21)
Labas rytas.

Puikios naujienos. Ugn*Ine - sveik, mieloji. wub.gif Visi tavęs laukia. mirksiukas.gif

Labutis, Mergaitės. 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2009 02 04, 11:31)
O va pas mus tai net nežinau.....Mamai prieš pora savaičių buvo temperatūra pakilus, 3-4 dienas pasilaikė ir nukrito. Tąkart priežastis buvo kaip ir aiški - virusas, nes tėtis slogavo, kosėjo. Bet tąkart ir tyrimus pasidarė - viskas normoj.
Vakar vėl užkilo iki 38. O juk ji net iš namų neina.... Kažkaip neramu. Po paskutinių chemijų jau penktas mėnuo eina...Ar buvo kam taip? Minčių visokiausių lenda į galvą. O gal čia vėl tik koks virusas prie silpnesnio imuniteto kimba g.gif

Sveika, Ifauru, 4u.gif
Gal vertėtų pasidaryti kraujo tyrimukus. Gal leukocitai "pasėdo", ir kokia infekcija papuolė. Kartais to užtenka ir būnant namuose. Ją gali parnešti iš lauko ir artimieji. Imunitetas ,aišku, nėra po chemijų labai geras, nors ir laiko praėjo. Laikykitės. wub.gif

SVETA. K. 4u.gif - gal Jūs jau paskutinę "dozę" gavot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 04 vasario 2009 - 19:08
QUOTE(rasų lanka @ 2009 02 04, 20:04)

Sveika, Ifauru, 4u.gif
Gal vertėtų pasidaryti kraujo tyrimukus. Gal leukocitai "pasėdo", ir kokia infekcija papuolė. Kartais to užtenka ir būnant namuose. Ją gali  parnešti iš lauko ir artimieji. Imunitetas ,aišku, nėra po chemijų labai geras, nors ir laiko praėjo. Laikykitės.  wub.gif

Kraujukas darytas neseniai - sakė, kad lyg ir norma. Turiu, be visusų, dar vieną variantą - mami penktadienį KT, o mes išvažiuojam slidinėt. Su mam bus sesuo, bet kaip jaučiu, stresuoja tai labai. Gal dar tai gali įtakos turėt?
Šiandien dieną temperatūros jau nebuvo, į vakarą pakilo iki 37,5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 02 04, 22:10)
Kraujukas darytas neseniai - sakė, kad lyg ir norma. Turiu, be visusų, dar vieną variantą - mami penktadienį KT, o mes išvažiuojam slidinėt. Su mam bus sesuo, bet kaip jaučiu, stresuoja tai labai. Gal dar tai gali įtakos turėt?
Šiandien dieną temperatūros jau nebuvo, į vakarą pakilo iki 37,5 g.gif

Taip, taip. Jei tokia situacija yra... Aš turiu pavyzdį vieną. Tačiau tai paauglė , krikšto dukra. Praeitą vasarą ji turėjo pirmą kartą gyvenime išvykti į stovyklą ir išsiskirti su šeima. Ji pati jokių nuogastavimų nerodė, rodės ramiai laukė kelionės. Bet savaitę prieš atsirado temperatūra - 37,8. Kartais pamažėdavo. Jokie vaistai nuo temperatūros nepadėjo. Tas pats. Tai pakildavo, tai truputi nukrisdavo. Net buvo kilusi mintis nevežti į tą stovyklą - visgi sergantis vaikas. Jokių gripo ar slogos požymių nebuvo. Kol jos mama neišsišnekėjo netyčia, ir suprato, kad dukra jaudinasi - dėl artimųjų, ir kaip viena ten bus, o jei nesusiras draugų. Davė raminančių. Visos temperatūros nukrito. Pati net stebėjosi.
Gal ir Jūsų mamytei panašus atvejis. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 02 04, 12:28)
laba diena smile.gif

kalnuos buvo faina - pavargau, bet ir pailsejau. as neslidineju - o simet ir sveikatos nebutu tam uzteke. gyvenom prancuzijos alpiu kurote val thorence - sako, kad tai auksciausiai kalnuose esantis europos slidinejimo kurortas turputi daugiau kaip 2 km aukstyje. buvau uzsikelus i artimiausia virsukalne - virs 3 km, prasmatniai ir isgerem karsto vyno ir pasiziurejom i monblana wink.gif

Sveika pargrįžusi, varlyte keliauninke. 4u.gif 4u.gif Gal kokią foto mums čia įmestumėt pasigrožėti Jūsų matytais vaizdais. Gryno oro vonių pasisėmėt tikriausiai užtektinai. tongue.gif Tik ar to oro nepritrūksta būnant 3 km. aukštyje?
Atsakyti
sveikos merginos,
vis ilisdavau cia paskaityti, nes turiu savo artima zmogu serganti mieloleukemija. Tai mano tetis. Ir zinot dar niekad del to neverkiau, tiesiog priemiau tai kaip fakta ir galimybe gydytis ir isgyti, bet dabar rasau jums ir asaros byra..tai tesiasi bemaz 4verius metus..nezinau ar beimanoma ka pakeisti, atrodau jau susigyvenom su tuo, ypac kai esu kitame mieste, tai kazkaip lengviau nei kasdiena ta matyti ir susidurti su tuo..labai noreciau papasakoti visa gydymo eiga, bet tikrai negaliu to padaryti nes ne viska zinau, o taip noretusi rasti zmoniu su panasiais negalavimais, gal pasiulytu kokia alternatyva ar tiesiog koki foruma, kur apie tai kalba patys sergantieji ar ju seimos nariai. Gydytojai turbut visi aplankyti jau, geria siuo metu kazkokius cheminius vaistus, dozes nemazos, uztat ziauriai tinsta..jau ir sako kad sprogs viena diena ir viskas tuom baigsis verysad.gif slapima varantys jau nebegelbeja, taciau paskutiniai kraujo tyrimai siek tiek geresni buvo, bet ir tie labai svyruoja, kartais visiskai blogi, kartais geresni..aisku gyvenimo kokybe kritusi kelis ar keliasdesimt kartu, dziaugiuosi kad bent is saves jis visad energingas, negali sedeti vienoj vietoj, pries pora savaiciu net grizo is slidinejimo Italijoje thumbup.gif
ech..galvojau nieko nesiplesiu, tik paprasysiu kokiu nuorodu i forumus su panasiom ligom, bet ziuriu, kad tuoj visa gyvenimo istorija papasakosiu blush2.gif
buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif sveikatos visiems ir visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,noriu jusu pasiteiraut.Mano mamai padare operacija,pas ja kruties vezys.praejo 4 chemijas,radiacijas,jau po visko padare dabar ehoskopija,pasake,kad nieko nera,viskas gerai.Tik uzdegimas.Ir pas ja labai padidejo krutine,kaip pas pamela Anderson ir pasake,kad tipo kaupiasi vandenys. blink.gif ,kaip cia suprast?Ka reik daryt?Gal jie ko nedasako? unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

ragnez, sveika sugrizus rolleyes.gif

QUOTE(Euguteee @ 2009 02 05, 17:11)
Sveikos,noriu jusu pasiteiraut.Mano mamai padare operacija,pas ja kruties vezys.praejo 4 chemijas,radiacijas,jau po visko padare dabar ehoskopija,pasake,kad nieko nera,viskas gerai.Tik uzdegimas.Ir pas ja labai padidejo krutine,kaip pas pamela Anderson ir pasake,kad tipo kaupiasi vandenys. blink.gif ,kaip cia suprast?Ka reik daryt?Gal jie ko nedasako? unsure.gif

Taip neturi buti, butinai reikia tikrintis toliau. Panasu i limfostaze kruties srityje. Mano operuota krutis irgi tokia kaip patynus...Echoskopuotoja pasake, kad del limfostazes...

As grizau darban...

Linkiu visoms geros nuotaikos, geru tyrimu rezultatu!
Kas laukia operacijos, kad sekmingai praeitu viskas...
Atsakyti
[quote=ragnez,2009 02 04, 12:28]
laba diena smile.gif

kalnuos buvo faina - pavargau, bet ir pailsejau. as neslidineju - o simet ir sveikatos nebutu tam uzteke. gyvenom prancuzijos alpiu kurote val thorence - sako, kad tai auksciausiai kalnuose esantis europos slidinejimo kurortas turputi daugiau kaip 2 km aukstyje. buvau uzsikelus i artimiausia virsukalne - virs 3 km, prasmatniai ir isgerem karsto vyno ir pasiziurejom i monblana wink.gif

Smagi tavo kelione,mes ten vasara su seima buvome,labai faina mirksiukas.gif

Romantike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 02 05, 18:30)
Panasu i limfostaze kruties srityje. Mano operuota krutis irgi tokia kaip patynus...Echoskopuotoja pasake, kad del limfostazes...

o kas ta limfostaze? unsure.gif tipo dar pasake cia seimos gyd.kad tos vandenys del limfmazgiu nepraeinamumo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 02 05, 13:30)
sveikos merginos,
vis ilisdavau cia paskaityti, nes turiu savo artima zmogu serganti mieloleukemija. Tai mano tetis. Ir zinot dar niekad del to neverkiau, tiesiog priemiau tai kaip fakta ir galimybe gydytis ir isgyti, bet dabar rasau jums ir asaros byra..tai tesiasi bemaz 4verius metus..nezinau ar beimanoma ka pakeisti, atrodau jau susigyvenom su tuo, ypac kai esu kitame mieste, tai kazkaip lengviau nei kasdiena ta matyti ir susidurti su tuo..labai noreciau papasakoti visa gydymo eiga, bet tikrai negaliu to padaryti nes ne viska zinau, o taip noretusi rasti zmoniu su panasiais negalavimais, gal pasiulytu kokia alternatyva ar tiesiog koki foruma, kur apie tai kalba patys sergantieji ar ju seimos nariai. Gydytojai turbut visi aplankyti jau, geria siuo metu kazkokius cheminius vaistus, dozes nemazos, uztat ziauriai tinsta..jau ir sako kad sprogs viena diena ir viskas tuom baigsis  verysad.gif  slapima varantys jau nebegelbeja, taciau paskutiniai kraujo tyrimai siek tiek geresni buvo, bet ir tie labai svyruoja, kartais visiskai blogi, kartais geresni..aisku gyvenimo kokybe kritusi kelis ar keliasdesimt kartu, dziaugiuosi kad bent is saves jis visad energingas, negali sedeti vienoj vietoj, pries pora savaiciu net grizo is slidinejimo Italijoje  thumbup.gif 
ech..galvojau nieko nesiplesiu, tik paprasysiu kokiu nuorodu i forumus su panasiom ligom, bet ziuriu, kad tuoj visa gyvenimo istorija papasakosiu  blush2.gif
buciau dekinga uz bet kokia info  4u.gif  sveikatos visiems ir visoms  4u.gif

Atsakyti
Merginos,dar noriu pasiteirauti kur kreiptis del reabilitacijos i sanatoriju?Nes ziuriu pokol as pati nenueisiu uz mama ir nepaprasysiu,jie nieko ir nepasiulys.Tiksliau nepasiule gun_bandana.gif nes jau seniausiai praeitos 4 chemijos, 25 radiacijas,hormonus reik gert 5 metus...
Atsakyti