Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

Laba diena 4u.gif

Paskambinau gydytuojai,taip ir paaiskino kad cia gleivines uzdegimas ir nieko napadarysi,gerti toliau omeprazoli,no spa galima,nes visgi spazmuoja zarnynas.

Adis,aciu uz atsakyma 4u.gif Man taip pat visi tie simptomai yra -ir burna skauda,ir lytiniu organu gleivine ir skruzdelytes begiuoja,lengviau isvardinti - kas nebeskauda doh.gif Bet visi tie nugaros,raumenu,galvos skausmai man atrodo smulkmena,paligynus su stipru pastovu pilvo skausmu doh.gif

O kaip virti linu semenu kiseli?
Atsakyti
Linų sėmenų kisielius verdamas labai paprastai.
Nepatingėk užsidėti per google paiešką ax.gif
Linai

"Sveikuoliškas kisielius"

"Linų sėmenys"

ir daug kitų nuorodų biggrin.gif
Suprantu, kad skauda, bet gal nors kiek pavyks nukreipti dėmesį.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 08 sausio 2009 - 13:51
[QUOTE][quote=Siracusa,2009 01 08, 13:03]
oo, na tai išties pasisekė smile.gif netokia didelė rizika. o gydymo išlaidas reikia apsimokėt pačiam ar apmoka draudimai ir pan?
[/quote]
pries nestuma dirbau,bet dabar isejau is darbo,cia sesute sutvarke dokumentus,invaliduma,visokias pasalpas,o uz gydyma nemoku,vis ruosiuos paklaust ir pamirstu kaip toliau bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 08, 13:52)
Paskambinau gydytuojai,taip ir paaiskino kad cia gleivines uzdegimas ir nieko napadarysi,gerti toliau omeprazoli,no spa galima, nes visgi spazmuoja zarnynas...
d]man[/color] atrodo smulkmena,paligynus su stipru pastovu pilvo skausmu doh.gif

O kaip virti linu semenu kiseli?

Blogai, kad pastoviai skauda. Žinau tą skausmą, bjaurus.
Nuramino gal daktarė?

Tikslių proporcojų nepasakysiu: gal 2–3 valg. šaukštus sėklų užpilu 0,5 l vandens, pakaitinu ant lėtos ugnies ir užvirus dar kelias minutes. Turi būti atšalęs kaip klijukas, na kaip vidutinio tirštumo kisielius. (Jei mažas tirštumas, kitą kartą ruošdama pridėk daugiau sėklų arba mažiau vandens). Maždaug 30 min. prieš valgį po trečdalį stiklinės gurkštelėdavau arba tarp valgių.
Kol karštas jis yra poskystis. Pačių sėklų aš nevartoju, nors yra kitur parašyta, kad galima ir jas kartu su skysčiu, bet manau nereikia.
Daugiau yra čia:

]Linų sėklos - vaistas be šalutinio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 01 08, 16:18)

Man atsidaro šios dienos 15 MIN g.gif
Papildyta:

Atsakyti
man buvo visko... ir kvapas ir kai saltesnes dienos ir isskyros, pilvo skausmas, bet pradejau naudoti anion paketus ir kaip ranka nueme... gal cia sutapimas, bet viskas baiges...
Atsakyti

Jei netsidaro tada ieškok google pavadinimu: Vaistas be šalutinio poveikio ir R. Zinkevičienė.
Atsakyti
vidutinio tirštumo kisielius. Maždaug 30 min. prieš valgį po trečdalį stiklinės gurkštelėdavau arba tarp valgių.
Kol karštas jis yra poskystis. Pačių sėklų aš nevartoju, nors yra kitur parašyta, kad galima ir jas kartu su skysčiu, bet manau nereikia.

Aš esu išbandžiusi ir kisielių, ir maltas sausas sėmenis. Man labiau tiko kisielius - iš karto pasidengdavo skrandis gleivine ir aprimdavo. Pirmą kartą gali išgerti daugiau, kad ir visą stiklinę. O vėliau tereikia "papildyti atsargas".

Galima gydytojos paklausti apie žarnyno bakterijų naudojimą. Kartais padeda labai paprasti dalykai.
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif As paprastai uzplikiau su verdanciu vandeniu,po 30 min isgeriau su seklomis,kaip slikstu man buvo doh.gif Gal del to kad siltas? Ar del to kad skonis pasikeite,bet atsiduoda zuvu taukais biski g.gif Bet padejo thumbup.gif Aprimo skausmas,dqavar vel truputi skauda,pries miega dar isgersiu.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 08, 21:49)
Aciu mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif... padejo thumbup.gif Aprimo skausmas,dqavar vel truputi skauda,pries miega dar isgersiu.

Bent tam kartui smile.gif

Kas galit pavartykit naujausią "Istorijų" žurnalą. Ten yra straipsnis apie šiuolaikinį onkologinių ligų gydymą, įdomu gal labiau tiems, kas gydosi KMUK, E. Juozaitytės, E. B. Juodžbalienės, R. Nadišauskienės, A. Boguševičiaus ir kt. pasisakymai. Populiariai parašytas ganėtinai informatyvus straipsnis.
Atsakyti
Sveikutės , Mergaites, 4u.gif Visoms ramios dienelės, ir be abejonės - sveikatėlės. wub.gif Ačiū už nuorodas apie linų sėmenis ir jų produktus. Aš kažkaip buvau užmiršusi. Prisispausdinau ir dėl mamytės, ir dėl savęs ir dėl vyro mamytės. Bandysime spręsti savo problemėles. smile.gif Niekad nebandėm.

Gabija 4u.gif - kažkur truputi prapuolėte. Kuo palankesnių tyrimų rezultatų Jums. Laikau kumštukus. Laikykitės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 09 sausio 2009 - 09:42
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 09, 11:41)
Gabija  4u.gif  - kažkur truputi prapuolėte. Kuo palankesnių tyrimų rezultatų Jums. Laikau kumštukus. Laikykitės wub.gif  4u.gif

Ir pagalvoju,kur Gabija? taip pat laikysiu kumscius 4u.gif

Atsakyti