turejau ir as sepsi, ir reanimacijoj teko savaitele praleist, isties ne ka is to momento ir pamenu, tik atsimenu burius daktaru gusciojancius peciais, tiesa kai jau nebesugalvojo ka su manim bedaryti, sulasino imunoglobulina, vyras sunkiai bet gavo jo, tada ivyko luzis ir as pradejau taisytis, sepsis sunaikino raumenis, tai kuri laika nevaiksciojau, po to potruputi viskas atsistatinejo, dabar ir su padidinimo stiklu i mane paziurejus nieks nepasakys ka teko iskenteti....
Yra mergaites gera pabaiga, yra. Dziaugiuosi kad man taip pasiseke, is visos sirdies linkiu ir jums to paties
Stiprybes visoms
Ugn*Ine, TEGUL I TAVO DELNUS NUSILEIDZIA ANGELAS
Labas vakaras!
Ugne*Ine laikykis Gal jau rytoj bus geriau.Tu butinai nugalesi.
Mes visos meldziames uz tave.
Gabija ,aciu uz muzika
Donra ,tu tikra saunuole tiek patyrei skausmo,o ir dabar manau nera tau labai lengva su tavo pokste,bet taip sauniai laikaisi ir atrodai (as su Donra susipazinau kai ji atejo aplankyti manes ligonineje ir palaikyti.Tas man tikrai padejo ,kad pamaciau ir pakalbejau su zmogum,kuris nugalejo tokia pat liga kaip mano )
Papildyta:
Babania ,tu irgi sirgai limfoma? Gal gali nors trumpai pasidalinti savo patirtimi Koks buvo gydymas,kaip buvo po gydymo,manau kiekviena turi savo "receptu" kaip greiciau pasveikti ir atsigauti,kaip dabar laikaisi?
Ugne*Ine laikykis Gal jau rytoj bus geriau.Tu butinai nugalesi.
Mes visos meldziames uz tave.
Gabija ,aciu uz muzika
Donra ,tu tikra saunuole tiek patyrei skausmo,o ir dabar manau nera tau labai lengva su tavo pokste,bet taip sauniai laikaisi ir atrodai (as su Donra susipazinau kai ji atejo aplankyti manes ligonineje ir palaikyti.Tas man tikrai padejo ,kad pamaciau ir pakalbejau su zmogum,kuris nugalejo tokia pat liga kaip mano )
Papildyta:
Babania ,tu irgi sirgai limfoma? Gal gali nors trumpai pasidalinti savo patirtimi Koks buvo gydymas,kaip buvo po gydymo,manau kiekviena turi savo "receptu" kaip greiciau pasveikti ir atsigauti,kaip dabar laikaisi?
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 31, 20:17)
greiciau nebus nieko nei skirta daug kas priklauso nuo organizmo atsparumo man buvo visos komplikacijos ....
QUOTE(babania @ 2009 01 31, 21:21)
greiciau nebus nieko nei skirta daug kas priklauso nuo organizmo atsparumo man buvo visos komplikacijos ....
As turejau omeny po gydymo.O kokia limfoma pas tave buvo? O dabar tau remisija?
QUOTE(DONRA @ 2009 01 31, 19:04)
Matai ne tu viena tokia puokste turi
Pas mane autoimunine vilklige, nuo imunosupresijos issivyste limfoma( labai sunkiai gydziaus, einant hemijai i pabaiga perpilinejant krauja gavau uzkretima, auksini stafilokoka, turbut supranti ka tai reiskia po chemijos, visiskai sunyko raumeni, ne tik kad nevaiksciojau bet ir ranka nieko paimt negalejau) po visu komplikaciju galutinai subirejo inkstai, nuo tada man yra atliekamos dializes, dar kad mazai nepasirodytu medikai mane hepatitu uzkrete
Bet nuo depresijos neteko gydytis salia manes nuostabus zmogus, kuris uz ausu mane tempia is visu bedu Tikrai dabar jauciuosi gerai, geriu tam tikrus papildus, tki i dializes kas 2 diena reik varyt o apie persodinima inkstu man tik pasvajot su tokia puokste
Tai va lyg ir esu mediku prieziuroj, nes dializuojamiems kas menesi kraujo tyrimai daromi, laiks nuo laiko kompas ir echoskopas
As is Klaipedos
Pas mane autoimunine vilklige, nuo imunosupresijos issivyste limfoma( labai sunkiai gydziaus, einant hemijai i pabaiga perpilinejant krauja gavau uzkretima, auksini stafilokoka, turbut supranti ka tai reiskia po chemijos, visiskai sunyko raumeni, ne tik kad nevaiksciojau bet ir ranka nieko paimt negalejau) po visu komplikaciju galutinai subirejo inkstai, nuo tada man yra atliekamos dializes, dar kad mazai nepasirodytu medikai mane hepatitu uzkrete
Bet nuo depresijos neteko gydytis salia manes nuostabus zmogus, kuris uz ausu mane tempia is visu bedu Tikrai dabar jauciuosi gerai, geriu tam tikrus papildus, tki i dializes kas 2 diena reik varyt o apie persodinima inkstu man tik pasvajot su tokia puokste
Tai va lyg ir esu mediku prieziuroj, nes dializuojamiems kas menesi kraujo tyrimai daromi, laiks nuo laiko kompas ir echoskopas
As is Klaipedos
Jei kas depresuoja iš dyko būvimo , nerandant gyvenimo prasmės ,galėtų paskaityti tavo istoriją.Ir mano trečias pilvo pjovimas bus niekis, prieš tavo likimo smūgius.Gal likimas , taip negailestingai daužęs , atneš ir dovanų, telieka jas išmelsti.Stiprybės tau.
QUOTE(ifauru @ 2009 01 31, 16:18)
La
Mes ta kelią einam....Tik etapas kaip jūsų jau praeitas. Nieko ypatingo mums nesak, švitinimo tik 1 savaitė - net papildai, pasak gydytojų, nelabi suveiktų.
Ar jums parinkta schema chemo - spindulinis mėnesį ir tada operacija? Tada jau nelabai ką galiu patarti. Kokiam Jūs mieste?
Mes ta kelią einam....Tik etapas kaip jūsų jau praeitas. Nieko ypatingo mums nesak, švitinimo tik 1 savaitė - net papildai, pasak gydytojų, nelabi suveiktų.
Ar jums parinkta schema chemo - spindulinis mėnesį ir tada operacija? Tada jau nelabai ką galiu patarti. Kokiam Jūs mieste?
dabar sake spinduliuos 5 savaites ir tada operacija..kol kas esu visiskai zalia sioje srityje, tai mazai galiu kazka pasakyti, tiesiog kazkaip norisi padeti vyro mamytei, bet net nzn kaip...todel ir liudna
Gyvenimiškas pavyzdys kuris gerai baigėsi yra geriausia paguoda
Būtinai Donros istoriją apie sepsi perpasakosiu Ugn*inės mamytei, žinau kad jai tai suteiks vilties
Būtinai Donros istoriją apie sepsi perpasakosiu Ugn*inės mamytei, žinau kad jai tai suteiks vilties
QUOTE(kavyte @ 2009 01 31, 23:22)
Gyvenimiškas pavyzdys kuris gerai baigėsi yra geriausia paguoda
Pasakyk,kad mums dar daug siame gyvenime yra apie ka pasikalbeti
Labai dziaugiuosi mergaites kad jums suteikiau vilciu
Visko juk ir neispasakosi, jei kokio patarimo klauskit
--------
babania mes
kiek laiko jau praejo ir kaip laikais dabar
-------
Sveta ner uz ka tik svilptelk ir atleksiu palaikyti jei tik padeda- as laiminga
Visko juk ir neispasakosi, jei kokio patarimo klauskit
--------
babania mes
kiek laiko jau praejo ir kaip laikais dabar
-------
Sveta ner uz ka tik svilptelk ir atleksiu palaikyti jei tik padeda- as laiminga
Paskambinau dabar Ugn*inės mamytei, perskaičiau ką jūs rašote, tai sakė būtinai rytoj perduos. Ačiū jums.
P.s. Ugn*inę šį vakarą aplankė vienuolis, kuris sakė, kad ji tikrai įveiks šį etapą, nes ji dega noru grįšti
P.s. Ugn*inę šį vakarą aplankė vienuolis, kuris sakė, kad ji tikrai įveiks šį etapą, nes ji dega noru grįšti