QUOTE(dolly @ 2009 01 30, 23:48)
labutis visoms merginoms,
pas jus uzsukau tokiu klausimeliu. Mano vyro mamai pripazino storosios zarnos vezi...siuo etu jai daro svitinimus...ir man iskilo klausimas ar yra kazkokia spec mityba svitinimo metu...ji kas susidurete gal galite patarti...
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
visoms jums linkiu kuo didesnes sveikatos, stiprybes, kantrybes ir optimizmo....
Geriausia pasinaudoti Paieška lentelės viršuje, nes šiuo metu žarnyno problemomis nekalbėta.Paieškoje dar atsidaro išplėstinė paieška , kur galimi ieškomų žodžių dariniai.Toliau užsidėkite taškus ant žinučių, pabandykit įvairias kombinacijas.
O geriausia pasitarti su gydančiu onkologu ar dietologu, šeimos gydytoju.
Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2009 01 30, 21:48)
laba diena, aš esu Ugn*inės draugė. Žinojau, kad ji čia lankosi, dabar susiradau jos žinutes, skaitinėju, čia ji rado paguodą ir palaikymą. Dabar kaip niekada jei reikia jūsu maldų. Ji šeštadienį pasijuto labai gerai, pasikalbėjom, planavom susitikti. Sekamdienį jos tėtis pasakė, kad ji guli lovoj ir nieko nenori. Pirmadienį naktį ją išvežė į ligoninę, nes užsikišo žarnos. Nieko negalėjo daktarai vietiškai padėti, tai operavo. Po operacijos būklė buvo sunki, todėl su greitąją išvežė į Santariškės. Šiuo metu ji renimacijoje, prisidėjo sepsis. Jos mamytė nesenai buvo ilesta pas ją, tai mažytė sąmonėje, prašė perduoti visiems linkėjimus ir pasimelsti už ją. Gydytojų prognozės........dabar viskas priklauso nuo jos ir nuo maldų. tai labai prašau pasimelskit, kad Dievas jai suteiktų šansą.
Nepasižiūrėjau ankstesnių puslapių...
Sukalbėsiu Ugn*inei maldą.
Paprašysiu jai dar skirti laiko dukrytei užauginti...