Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 29, 21:34)
Aciu 4u.gif Praeis,bet kazkokia baime man atsirado,antibijotikai vel tie patys,dveju rusiu,gal si karta nesuveiks.Nors aisku gydytuoja geriau zino,jeigu ka,sake iskart i ligonine vaziuoti.Dabar temperatura 38,gal nebus labai auksta nakti.

Sveikute, SVETA K. 4u.gif
Laikykitės, laikykitės - jau priešpaskutinis kartas. Pagalvokit, kaip vėliau pabūsite su dukryte. Nenusistatykit iš karto, kad vaistukai nesuveiks. Suveiks ir viskas susitvarkys. drinks_cheers.gif Kuo ramesnės naktelės ir linksmesnio rytelio. wub.gif

Mergaitės 4u.gif . Noriu paklausti, ar Jums po chemijų buvo rankų ir kojų pirštai tarsi nutirpę, "negrabūs", atrodo, tarsi šaltų. Jei buvo, tai kiek maždaug laiko. Dabar jau ketvirtas mėnuo pradėjo eiti, o mamytei vis taip pat. nesikeičia nė kiek. Būna dienų kai mažiau, būna, kai daugiau. Gydytoja buvo minėjusi, kad tai nuo chemijos, ir kad gali būti ilgai, bet kad šitiek... blink.gif Mamytei parekomendavo vartoti Trentalį. Gėrė, gėrė jį, bet nesupranta ar geriau, ar be reikalo... Gal eitų ir praeitų, arba sumažėtų tas tirpimas savaime. g.gif Anksčiau net sakydavo, kad šala pėdos, o kai pasičiupinėja - šilčiausios.
Gero vakaro. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 sausio 2009 - 21:53
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 29, 20:34)
Aciu 4u.gif Praeis,bet kazkokia baime man atsirado,antibijotikai vel tie patys,dveju rusiu,gal si karta nesuveiks.Nors aisku gydytuoja geriau zino,jeigu ka,sake iskart i ligonine vaziuoti.Dabar temperatura 38,gal nebus labai auksta nakti.

Man ligoninėje prie 38 laipsnių net vaistų neskyrė.Duodama tik kai kyla aukščiau.

Vakar padarė plaučių kompiuterinę, kol kas su jais norma .Operuotis galima.

user posted image

Šešto vasario penktadienį guluosi į Klinikas, tikiuosi , kad išleis išeiginių, o sekmadienį jau geriu Fortrans ir pirmadienį -9d. operacija.Nenorėjau darytis sudėtingos operacijos penktadienį, nes turiu patirtį kaip savaitgaliais rūpinasi ligoniais.Vakar tiek pripasakojo kas gali būti ,jeigu bus , kad vakare išgėriau padidintą dozę raminamųjų.Pažadėjo netgi stomą, tai nesėkmės ir įsišaknijusio auglio atveju.Tai būsiu stilinga , turėsiu vienetinį rankinuką ...Be to pjauna antrą kartą tą pačią žarnyno vietą, aišku yra randai ir kiti nepatogumai.O charakiri jau bus trečias.Turėčiau būti nusipelnęs jakudza .
Gaila , kad Playboj mano nuotraukos nebetiks , bet kompiuterinių jau turiu visą bloką -6 filmavimai.Gaila honoraro nemoka.
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 29, 20:34)

[QUOTE]man po kiekvienos chemo buna temperatura,visad griztu savaitelei i ligonine,taip kad nenusimink 4u.gif galvojau ir as,kad tik man taip ir tera schmoll.gif

labas visoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 29, 23:50)
Man ligoninėje prie 38 laipsnių net vaistų neskyrė.Duodama tik kai kyla aukščiau.
Vakar padarė plaučių kompiuterinę, kol kas su jais norma .Operuotis galima.

Šešto vasario penktadienį guluosi į Klinikas, tikiuosi , kad išleis išeiginių, o sekmadienį jau geriu Fortrans ir pirmadienį -9d. operacija.Nenorėjau darytis sudėtingos operacijos penktadienį, nes turiu patirtį kaip savaitgaliais rūpinasi ligoniais.Vakar tiek pripasakojo kas gali būti ,jeigu bus , kad vakare išgėriau padidintą dozę raminamųjų.Pažadėjo netgi stomą, tai nesėkmės ir įsišaknijusio auglio atveju.Tai būsiu stilinga , turėsiu vienetinį rankinuką ...Be to pjauna antrą kartą tą pačią žarnyno vietą, aišku yra randai ir kiti nepatogumai.O charakiri jau bus trečias.Turėčiau būti nusipelnęs jakudza .
Gaila , kad Playboj mano nuotraukos nebetiks , bet kompiuterinių jau turiu visą bloką -6 filmavimai.Gaila honoraro nemoka.

Gabija 4u.gif wub.gif Jūsų požiūris... bigsmile.gif Negaliu nesižavėti Jumis.
Jau dabar stipriai apkabinu, o kai reiks, pajungsiu aš savo galias - na kokias teturiu blush2.gif - kumštukai, maldelė...
Jei nenorit , neatsakykit. Ar Jums pjųvius daro skirtingose vietose, ar per senąjį? blush2.gif

Atsakyti
laikykites mergaites Sveta K 4u.gif ir mou 4u.gif
Galeciau ka tai patart, bet nieko is to laiko nepamenu, rodos tik norejosi pagreitint laika rolleyes.gif
To ir jums linkiu, kad tik greiciau tas laikas prabegtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 29, 23:00)
Gabija  :Jei nenorit , neatsakykit. Ar Jums pjųvius daro skirtingose vietose, ar per senąjį? blush2.gif

Turiu vieną storą siūlę, dabar gal geležinkelį padarys?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 30, 00:08)
Turiu vieną storą siūlę, dabar gal geležinkelį padarys?

smile.gif Aišku. smile.gif

O Jus visada tas pats chirurgas operuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 sausio 2009 - 22:34
Laikykites Sveta k ,Gabija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites visoms uz nuraminima biggrin.gif Dabar vel nukrito iki 38,tai atsikeliau truputi prie kompo.Tikiuosi kad naktis bus rami,labiausiai nepatinka saltkretis man labai stiprus unsure.gif

Gabija laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 29, 23:35)
Aciu mergaites visoms uz nuraminima biggrin.gif Dabar vel nukrito iki 38,tai atsikeliau truputi prie kompo.Tikiuosi kad naktis bus rami,labiausiai nepatinka saltkretis man labai stiprus unsure.gif

Jei krečia šaltis -kyla temperatūra.Nesuprantu ar namie , ar ligoninėje.jei namuose išsiprausk nuo galvos iki pėdų degtine, jei oda nebijo , tai spiritu, labai padeda numušti temperatūrą.Degtine prauskis bent porą kartų.

Taip nuo chemo nutirpsta rankų pirštai , kojų padų pagalvėlės po pirštais atrodo kaip ištinę, neištinę,bet toks nutirpimo jausmas.Nepraeina ilgai.Pirma remisija buvo metai ir tai dar jautėsi, o po to kai vis pasikartodavo chemo, tai jau nebeįsivaizduoju kaip atrodo normalios galūnės.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 30, 00:50)
Taip nuo chemo nutirpsta rankų pirštai , kojų padų pagalvėlės po pirštais atrodo kaip ištinę, neištinę,bet toks nutirpimo jausmas.Nepraeina ilgai.Pirma remisija buvo metai ir tai dar jautėsi, o po to kai vis pasikartodavo chemo, tai jau nebeįsivaizduoju kaip atrodo normalios galūnės.

Tai, kaip suprantu, Jūs nieko nuo tirpimo nevartojote. Mamytė irgi sakė nutrauks tuos vaistukus, ir žiūrės kas darosi, jei nieko neblogės, tai ir nebegers. Ačiū. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 01 30, 00:50)
Jei krečia šaltis -kyla temperatūra.Nesuprantu ar namie , ar ligoninėje.jei namuose išsiprausk nuo galvos iki pėdų degtine, jei oda nebijo , tai  spiritu, labai padeda numušti temperatūrą.Degtine prauskis bent porą kartų.

As namie,ligonineje tik pirmadieni -antradieni buvau.Neturiu nei degtines nei spirito,tik salicilo rugsti smile.gif

Man irgi tirpsta pirstai nuo 4 chemijos tik pradejo,sunku sulenkti,nagai tamseja ir skauda ir dar oda pradejo luptis blink.gif
Atsakyti