Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 26, 23:04)
Su pavasariu , Gabija 4u.gif  wub.gif
Nors ir šviesūs žiedeliai - vis tiek gyvybė. Tai geras ženklas

pritariu rasu lankai, sviesus ziedeliai, nauja gyvybe-nauja viltis. labai geras zenklas!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2009 01 27, 12:25)
Pasiilgom Adis.
Kurgi tie mūsų Švelnukai,mergaitės...?
Ūkanota,daryk tvarką,reikia visas apdalinti. mirksiukas.gif

Jei kas buvo ne taip,kviečiu užmiršti.
Mūsų gyvenime ir taip užtenka emocijų,nebedauginkime jų bent čia.

Kviečiu draugystei visas,mergaitės. Nes nepatinka man ta stojusi nejauki tyla. schmoll.gif
Sustatykime viską į savo vietas user posted image
user posted image

thumbup.gif Arūne good.gif wub.gif

Sveikutės, Mergaitės,. 4u.gif Šiandien tikrai kvepia pavasariu. 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Arunes, kiekvienai - po švelnų, kvepiantį pavasariu žiedelį wub.gif

user posted image

Atsakyti
Į ŠVELNUKŲ kolekciją ax.gif

user posted image

Nežinau kieno tai žodžiau, bet Stiprios sveikatos šaltinis - optimizmas ir trumpa atmintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 27 sausio 2009 - 15:13
Laba diena 4u.gif Jau grizau is ligonines.Klausiau gydytuojos del to Gelclair,sako gali pabandytu,bet is praktikos mes mazai kam siulom,nes is 3 ligoniu tik 1 padeda,o labai brangus vaistas.Vaistineje klausiau,neturejo,reikes dar kitur paklausti.

QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 26, 01:55)
laikykis....tu klaipėdoj ane? dar klausimėlis besikartojantis, kur tau "tasai" yra??? Kokia rūšis? kokios prognozės?

Jo,as Klaipedoje biggrin.gif Man liga prie krauj -limfos-imuniteto ligu,pavadinimas limfoma,jinai tarpuplautyje ir vieno plaucio saknyje beveik 10 cm ant 6cm ir 5cm,3 stadija.Prognoze gera.Pries kita chemija bus patikrinimas,kompjutrine tomografija,ziures,kaip ten viskas viksta,truputi baisu.Svarbiausia kad negriztu ta liga (tfu,tfu,tfu)as sventai tikiu,kad paviks nugaleti is pirmo karto victory.gif Nes jeigu griz - tai kaulu ciulpu transplantacija.

adis ,as irgi taves pasiilgau,kodel nieko nerasai ax.gif
Atsakyti
user posted image,visoms po ziedeli,pirmaji pavasario pranasa 4u.gif
Atsakyti
Ir mano gelyteuser posted image
Atsakyti
Visoms pavasario!
user posted image
Atsakyti
Dar siandien kalbejau su gydytuoja del hemoglobino,mano tyrimai geri - visokie leikocitau ir t.t. atsistate gerai,tik kalio trukumas ir hemoglobinas 80,bet chemija vistiek dare ir gydytuoja pasake,kad dar nenori lasinti man kraujo,kol nera kritiskas.As klausiau gal man valgyti lezuvi,resutus,burokelius ir t.t. - atsake,jeigu skanu gali valgyti,bet nepades pakelti hemoglobino tokiais atvejais,nes jis krenta ne del gelezes stokos o del chemijos poveikio.
Atsakyti
Labas mergaites, noriu isilieti i jusu rateli. Limfoma sirgau pries 3 metus, gavau hemija retuksimbada ir simta komplikaciju. blink.gif Bet as issikapsciau, nors taip ir neisgirdau is daktaru zodelio unsure.gif SVEIKA schmoll.gif ka zinau is savo patirties mielai pasidalinciau 4u.gif
Tik praejus tiek laiko galiu apie tai kalbeti...

-------
Labas, Svieta K, tik dabar isejo prisest prie kompo , dziaugiuosi kad jau namie 4u.gif
o del kraujo tai tikrai kai ir supila( donoro) tai labai jau trumpas efektas verysad.gif jis vistiek nukrenta, tik butinai saugokis kad kokios bacilos nepasigautum, nes su tokiu hemoglobinu be komplikaciju neapsieitum schmoll.gif
Tau liko tik viena procedura ir vsio thumbup.gif palaikau tave ir stiprybes tau
console.gif
Atsakyti
QUOTE(DONRA @ 2009 01 27, 22:38)
Labas, Svieta K, tik dabar isejo prisest prie kompo , dziaugiuosi kad jau namie 4u.gif
o del kraujo tai tikrai kai ir supila( donoro) tai labai jau trumpas efektas  verysad.gif jis vistiek nukrenta, tik butinai saugokis kad kokios bacilos nepasigautum, nes su tokiu hemoglobinu be komplikaciju neapsieitum schmoll.gif
Tau liko tik viena procedura ir vsio thumbup.gif palaikau tave ir stiprybes tau
console.gif

Labas 4u.gif Aciu wub.gif Jo,pasisaugosiu butinai.Nors praeita karta is ligonines - i masina -ir i namus.O kita nakti sukilo temperatura.
Atsakyti
user posted imageIr aš prisidedu. Visoms - wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti