QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 25, 22:39)
o kodėl taip blogai jautiesi?? aš nelabai susipažinau su tavo situacija dabar po savo pačios chemo, tad keliais žodeliais aprašyk ką būtent man
Ai,nezinau,kodel man taip blogai visada.Pirmadieni,antradieni man leidzia chemija ir5 dienas geriu prednizalona.Tai po pacios chemijos jauciuosi visai normaliai (tik si karta buvo iskart blogai,nes sukylo temperatura) tik pykina, skonis pasikeicia nu ir gerkle - burna paskauda.O mazdaug 7-8 diena pradeda kristi kraujas ir dar baigiu gerti prednizalona nuo 6 dienos,tai tada prasideda visi "malonumai",kazkoks stuporas uzeina,guliu i lubas ziuriu - taip blogai jauciuosi,nemoku paaiskinti,negaliu nei skaityti,nei teleko ziureti,pradeda pilvas skaudeti,silpnumas.panasi savijauta kaip po geros pjankes.Sestadieni,sekmadieni kitos savaites tik atsigaunu - o pirmadieni vel i chemija.Gydytuoja sako - taip ir turi buti.Kai normaliai jauciuosi - ir su dukryte visa diena pabunu (vakar buvo ji pas mane ) ir vaziuoju visur (siandien su sese visa akropoly isvaiksciojom ),labai nemegstu guleti,anksciau visur tik lekdavau,bet kai bloga - nu tikrai,vos iki tualeto paeinu.O tos geros savijautos per 14 dienu buna tik 3-4.Bet as tikiuosi jau beveik atkentejau,liko tik 2 kartai