Sveikutės
Manęs barti nereikia, manau, kad valgydama ir kišdama sau per prievartą maistą, tik pabloginčiau padėtį, nes dar ir vemčiau, tad tuomet prie mano ir taip jau išsekinto organizmo prisidėtų ir kiti blogi dalykai. Apetitas atsiras po biškutuką, svarbu neprievartauti organizmo (to laikiausi ir būdama sveika, valgydavau tik tiek kiek norėdavau ir nei kąsnio daugiau ir tik tada kai norėdavau, o ne kai reikėdavo).
Aš nuo vakar jau valgau po truputėlį, šiandien manau jau valgau tikrai gerai. Jau ir daugiau ko noriu. Per tas kelias dienas numečiau tris kg, atrodau tikrai kūūūūūūda, nes iki tol tesvėriau 52. Tačiau svoris atsistatys, nes valgyti jau pradedu, kaip normalus žmogus
tik gal kiek išrankesnė pasidariau
Plaukučiai dar visi savo vietose, tiesiog nei vienas nekrenta, viskas kaip seniau, tad gal man tas kritimas prasidės labai labai staigiai ir gausiai
Na tai manau mažiausias rūpestis.
Leidžiuosi sau į pilvuką vaistus, atstatančius kaulų čiulpus, ryt kaip tik einu tyrimus kraujo daryti, tikiuosi jie bus labai geri
QUOTE(arune @ 2009 01 24, 13:03)
Ugn*Ine, už nevalgymą tai
Kur tai matyta,nevalgyti nuo antradienio?
Paskaityk čia,gal ką padės
http://www.loc.lt/index.php?2143980895
ui ne, manęs mušti nereik
viskas gerai, aš buvau ir anksčiau tokia, jei valgau tik tada kai noriu. Dabar tiesiog valgyti visai nenorėjau, tad...
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 24, 14:58)
Labas
Ne nepaskyre
Reikes paklasusti,man sake su Hexoraliu skalauti.
Kaina gal ir didžiulė, tačiau efektas
vos pajunti kad kas ima rastis, praskalauji ir nebėr po nakties.
QUOTE(ifauru @ 2009 01 24, 17:19)
Mano mama irgi šitą naudojo, kai jau žinojo po kažkelintų chemo - vos tik pradėdavo rastis "punksnos burnoje" - kai ji pati sakė, tai ir tepdavosi. Veiksmingiau negu visokie Kamistad, hexoral...
veiksmingumas superinis tikrai
QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 24, 19:49)
Radau ta Gelclair per Vaistai.lt,nu bet kaina jo
287 lt.
na taip, kaina didžiulė, bet efektas toks tikrai jau stebuklingas man pasirodė, nes vakare pajutau, kad opelės susidarė ant gomurio keliose vietose ir giliai gerklėj, tai puoliau skalauti prieš miegą, na ir ryte pabudau jau be skausmo ir visiškai nebejutau jokių žaizdelių.
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....