QUOTE(Jonavietis @ 2009 01 21, 20:53)
aš šiandien savo šeimos daktarės vos iš proto neišvedžiau dėl to .Ji paaiškino kad šitie vaistai yra tik kompensuojamų vaistų saraše.Ir jų be kompensuojamų vaistų paso nenusipirksi O kadangi tėvas ligoninėj tai ji nei kompensuojamų nei nekompensuojamų rašyt negali.Įstatymas neleidžia.Šitas mane ir išmušė iš vėžių.Vaistų yra pirkt ,aš sutinku mokėti visą kainą,bet jų man nerašo,nes negali.
O kas liečia Romainius aš taip ir padarysiu niekad nebuvom susidūrę su tokia problema užtai ir klausiu.Labai ačiū už patarimą .
O kas liečia Romainius aš taip ir padarysiu niekad nebuvom susidūrę su tokia problema užtai ir klausiu.Labai ačiū už patarimą .
Jūsų šeimos gydytoja, kaip ir mano popierinė. Svarbu: pagal įstatymą, kad viskas būtų. Jei Romainiai atsisakys, tiesiu taikymu pas onkologą, gydžiusį Jūsų tėvą su atsisakymo lapuku, skirti nuskausminamus pleistrus.
ragnez, nežinau nė vienų nekaltų vaistų. Mano dukrai atsirado ant rankos kelios mažytės karpytės. Tenka deginti azotu. Kliūna ir aplink, skauda, bet ne taip kaip skaudėjo prieš 10 m., kai buvo pirmokėlė. (Tiesiog ji didesnė ir kantresnė). Tada karpų buvo daug, nusilpęs imunitetas sėjosi ir apsisėjo. Nepasidavė jokiam gydymui, kokį tik nebuvom išbandę: liaudišką, (net užkalbėjimus supermodernius vaistus , kur 1 flakonėlis 60 Lt kainavo, homeopatinius. Padėjo pats paprasčiausias azotas. Deginom azotu, kas trečią dieną gal kokį gerą mėnesį, jei ne daugiau. Išlipdavom sustojime (paeiti iki dispanserio reikėdavo galiuką) ir ji verkdavo, sakydama, kad tie vaikai žinotų kaip man skauda, gal nesijuoktų. Išsigydėm, praėjo. Tai tokie pat nuodai, kodėl gi ne, tik veikimo spektras siauresnis, paviršinis, nes naikinamas virusas, kliūna ir sveikiems aplinkiniams audiniams, sakysit rado ką palygint. Radau, kai yra motyvas gyti, tai ir kančia pakeliama, kokia ji bebūtų. Kai kančia suvokiama kaip kančia, o ne laikina gydymo pasekmė, ji pavirsta švino rutuliu...
P.s. pagal vėžio registrą 2005 m. (vėlesnio nėra) onkologinėmis ligomis sirgo 16124 žmonių. Vien įvairiomis kraujo 635. Galvos 258, mot. lyt. org. 1531, krūtų: 1342, žarnyno: 1491. Didžioji dalis iš 16124 anksčiau ar vėliau buvo GYDOMI chemoterapija. Jūs esate ne išimtys. Daliai jų teko gydytis ne pirmą ir ne antrą kartą, jau žinant, kas yra šis gydymas. Rimtos ligos - rimtai gydomos. Teko dalia susirgti nelengva liga, bet tai ne pagrindas ištižti. Galvojat man nebūdavo: nebegaliu, buvo ir ne kartą...dabar tarsi lenktynės, kam blogiau...