QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 20, 22:58)
sakė plaukai nukris iki antro gydymo pradžios
kaip tam ruošėtės? aš buvau nusprendusi nešioti skareles, tačiau vistiek matau, kad atsisveikinimas su plaukais bus sunkus
dar sunku, kad mažutė Klaipėdoje o aš vilniuje vėl
Jau rasiau,kad man plaukai pradejo slinkti kokstais jau 9 diena po pirmos chemijos.As irgi nelaukiau,kol visi nukris,nes buvo baisu rinkti plaukus nuo grindu,drabuziu,pagalves.Ta pati diena vakare atejo drauge-kirpeja ir nuskuto.Drauge atejo,asaros bega pas ja,sako bijau ir pradeti,kaip gaila,o mano plaukai buvo labai geri,ilgi.O as ja raminu.nusiramink,neverk
Kazkaip maziausiai as pergyvenau del plauku,tik pirma karta buvo baisu i veidrodi paziureti,Bet cia nuo zmogaus priklauso,kitiems labai skaudu buna del plauku
Su kepure lauke isvis liuks,niekas neitars kad be plauku
Su skarele bunu namie,ligonineje,prekybos centre.As nejauciu diskomforto,o dar visi sako kad grazu ir stilinga atrodau su skarele
Dukra sako net plika kai pasidazau tai atrodau kaip Klaudija Sifer
O su peruku einu i svecius,jeigu svente kokia ir t.t.
Del dukrytes kaip as tave suprantu
Mes nors ir abi Klaipedoje,o matomes buna kad karta per savaite tik
Si karta tai isvis
Po chemijos kai grizau buvo ji pas mane visa diena ir siandien atvez,bet tik porai valandu pazaisti,nes as viena namie tai bijau su ja ilgam pasilikti,nes silpna,vaikstau uz sienu laikausi.Bet ka padarysi,pasveiksim ir auginsim savo vaikus