QUOTE(Ryke @ 2009 01 16, 12:42)
Oi, merginos..... kokia man problema iskilo grozio klausimais
Po nauju visuomenej pasirodziau jau be peruko, vakar net Operos ir baleto teatre buvom. Na, niekas i mane ypatingo demesio nekreipia.... Plaukai apie 1,5 cm ilgio ir labai dziaugiuosi pagaliau atsikraciusi peruko.
Zodziu, situacija tokia - pazistama nori pakviesti mane i pokalbi del naujo darbo, nemaza imone, darbas geras, bet sako "tu geriau ateik su peruku, nes kalbu bus visokiu, zmones nesupras". As grieztai uzprotestavau, kad pasirodysiu tik be peruko, o paskui susimasciau.... Na, is tikruju sukuosena ne pati graziausia... bet po "basos" galvos...
Dabar esu visiskai pasimetusi - nesinori del plaukuosenos prarasti beveik uztikrintos darbo vietos, o ir peruko detis visai nebenoriu. O jei ji ir detis - tai kokiam laikui? Kol ataugs ilgi plaukai?
Absurdas kazkoks gaunasi
Klausimas praejusioms visa tai, dabar sveikoms ir grazioms
O kaipgi buvo jums? Kaip darbe pasirodet? Kada atsisveikinot su tuo beveik privalomu tapusiu atributu? Koks zmoniu poziuris?
Sveika,
Ryke.
Pirmiausia sveikinu išsiritus iš perukinio lukšto. Aš čia patirties neturiu, bet irgi parašysiu savo nuomonę. Man atrodo, kad pokalbyje turėtum pasirodyti TIK be peruko. Apie save žinai tik Tu pati ir Tavo pažįstama. Kam vėl save varžyti kažkokiais saitais, kurie jau nebereikalingi. Ir kiek laiko Tu benešiosi tą peruką - mėnesį ? Juk plaukučiai augs, ir kaip Jį paskui nusimesi? Ateisi į darbą - tada tikrai kai kuriems iškils klausimų, kaip čia viskas buvo. Noriu pasakyti, kad yra labai pastabių žmonių.
(Nors ir koks perukas būtų natūralus). Toks gali atsirasti ir pokalbyje dėl darbo. Todėl , manau, jei dabar puikiai jautiesi su tokia šukuosena, tik tokia ir rodykis. Nedaryk to, ko nenori - kada būsi pati savimi užtikrinta - tai "kiečiau" ir prieš kitus jausiesi. Egzaminą jau išlaikei - buvai teatre.
Na, gal galima dar nueiti pas kirpėją tai ji gal ir trumpučius plaukučiu kaip nors "sustatytų, supūstų". Jos gi žino visokių gudrybių. Ar tiesiog pasitarti. Svarbiausia - pasitikėti savimi. Ir sėkmės gaunant naują darbą, ir sveikatos.
Ugn*Ine -
Visoms
Mergaitėms labas, ir gerų rezultatų, ir sveikatos , ir geros dienos.
Mamytė pas akių gydytoją eis kitą penktadienį. Žiūrėsim.