Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

na pries tai(chemja), kai mama atsigauna tai ji paskaldo juokeliu, visad buvo linksmu plauciu, bet jau dabar vyksta 4 terapija, tai vel ne kaip. na bet jau puse sirdziai gera kad liko 2, jau nuejom daugiau negu puse, ir tikimes kad viskas bus. nes kai ji atsigauna po viso š, tai atrodo, kad niekada nebuvo atsitike. gaila kad daktare nedare tarpinio tikrinimo, kaip tos metastaze, tai labai ilgai nezinomybeje. dar noriu paklausti, kai mama ateina pas daktare, ji mama pastoviai i plaucius su kumsciuku padauzo, nieko neklauia, ar skauda a ne, padauzo i viskas, kazi ka ji ten paziuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 20:50)
o tai priklauso nuo kokiu vaistus lasina?

o kelinta jums "sesija"? nes, man atrodo, kad jau tiek chemiju praejot, kad jeigu butu slinke plaukai - jau butu nuslinke... prie zarnyno vezio paprastai skiriama tokia chemija, nuo kurios plaukai retai kada nukrenta wink.gif

na va, kol rasiau - jau ir atsakei, kelinta chemija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 15 sausio 2009 - 21:27
rasų lanka, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 15 sausio 2009 - 21:42
Mieloji, Adis, - wub.gif

QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 23:23)
na pries tai(chemja), kai mama atsigauna tai ji paskaldo juokeliu, visad buvo linksmu plauciu, bet jau dabar vyksta 4 terapija, tai vel ne kaip. na bet jau puse sirdziai gera kad liko 2, jau nuejom daugiau negu puse, ir tikimes kad viskas bus. nes kai ji atsigauna po viso š, tai atrodo, kad niekada nebuvo atsitike. gaila kad daktare nedare tarpinio tikrinimo, kaip tos metastaze, tai labai ilgai nezinomybeje. dar noriu paklausti, kai mama ateina pas daktare, ji mama pastoviai i plaucius su kumsciuku padauzo, nieko neklauia, ar skauda a ne, padauzo i viskas, kazi ka ji ten paziuri g.gif

Smagu, kad viskas susidėliojo į savo vieteles ir kad Jūsų mamytė tvirtai laikosi. Kartais net mums artimiesiems yra ko pasimokyti. blush2.gif rolleyes.gif Gal padaužydama kumščiu gydytoja žiūri, ar mamytei neskauda. Bet čia gal mano toks nušnekėjimas. Tikrai nesuprantu. O Jūs ir toliau taip laikykitės - liko tiek nedaug. 4u.gif Na, šukuosena tai jau tikrai liks. bigsmile.gif

Buvome ir mes kraujuko tyrimus pasidaryti. Nėra jau taip blogai. Taip pat buvo mamytė pas ginekologę. Tai, paprastai apžiūrėjus viskas gerai, o sausio 28d užsiregistravome dar ginekologinei echoskopijai. Taip pat rytoj užsiregistruosime pas akių gydytoją. Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? g.gif Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista. g.gif Dar kartą perskaičiau, kur kažkada Adis buvo parašiusi apie mts galvoje. (tfu,tfu,tfu...) Na, kai eisim, gal ką sužinosim. Artėja, artėja ir mums visi markerių darymai, echoskopijos...ojojoj, kaip greit baigiasi ramusis pusmetis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 sausio 2009 - 22:13
labas vakariukas mano mielosios wub.gif
oi kokios jūs visos fainulytės ir gerutės, ačiū jums už palaikymą...va ko man taip trūksta gulint ligoninėj svetimame mieste, tai palaikymo...nors ji gaunu telefonu kasdien tikrai daugiau nei po kelias valandas, tačiau visgi, tas gyvas palaikymas namie man pats geriausiassssssssssssssss

o jums vistiek ačiū, visoms sveikatytės linkiu ir aišku Dievo palaimos Jums....

man šiandien darė dar vieną tyrimą, kauliukus tikrino, vnž taip: kaulų čiulpuose nėra metastaziųųųųųųųųųųųų thumbup.gif kauluose pačiuose taip pat thumbup.gif thumbup.gif ryt laukia paskutinis tyrimas, darys visų pilvo organų tomografiją.....

daktarė leidžia grįžti namo savaitgaliui tik ***** ne taip lengva parvaryt penktadienį vėlai vakare ir turbūt pirmad.ryte g.gif yra kas nors taip darę? ryte grįžtat pirmadienį ar vakare sekmad?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 15, 23:10)
Taip pat rytoj užsiregistruosime pas akių gydytoją. Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? g.gif Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista.  g.gif

Parašyk, ką pasakys. Man taip yra: „viens prie vieno“. Buvau pas okulistą, nieko bloga nerado. Nusipirkau akinius skaitymui, bet ir su jais „nuplaukia“...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 15, 23:10)
Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? g.gif Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista.  g.gif  Dar kartą perskaičiau, kur kažkada Adis buvo parašiusi apie mts galvoje. (tfu,tfu,tfu...) Na, kai eisim, gal ką sužinosim. Artėja, artėja ir mums visi markerių darymai, echoskopijos...ojojoj, kaip greit baigiasi ramusis pusmetis. ax.gif

Va va...Ir mano mama taip pat skundžiasi, labai jau panašiais dalykais. Bet okulistė nieko ypatingo neįžvelgė - normalūs, senatviniai pakitimai. Nors, kita vertus, prieš visas chemijas mama nė nebuvo pas okulistę... wub.gif

Laikomės friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 16, 00:13)
o jums vistiek ačiū, visoms sveikatytės linkiu ir aišku Dievo palaimos Jums....
man šiandien darė dar vieną tyrimą, kauliukus tikrino, vnž taip: kaulų čiulpuose nėra metastaziųųųųųųųųųųųų thumbup.gif kauluose pačiuose taip pat  thumbup.gif  thumbup.gif  ryt laukia paskutinis tyrimas, darys visų pilvo organų tomografiją.....

daktarė leidžia grįžti namo savaitgaliui tik ***** ne taip lengva parvaryt penktadienį vėlai vakare ir turbūt pirmad.ryte  g.gif yra kas nors taip darę? ryte grįžtat pirmadienį ar vakare sekmad?

user posted imageNegaliu atsidžiaugti dėl Tavęs, kad geri tyrimukai. Gerų rezultatų ir rytoj. Palaikysiu kumštelius. tongue.gif . Jei tik yra proga, kas Tave parveža į namučius , ir yra sveikatėlės - Būtinai važiuok. Dvasiškai atsigausi ir pasikrausi "batareikas" bigsmile.gif Mamytę taip veždavome, bet mūsų atstumai juokingi - tik 82 km. Bet kai būdavo labai prasti orai ir keliai , mamytę pristatydavom į ligoninę ne pirmadienį, o sekmadienį vakare. Laikykis, mieloji. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 01 16, 00:19)
Parašyk, ką pasakys. Man taip yra: „viens prie vieno“. Buvau pas okulistą, nieko bloga nerado. Nusipirkau akinius skaitymui, bet ir su jais „nuplaukia“...

Būtinai parašysiu, tik nežinau, kada pakliūsim - tokios eilės. doh.gif doh.gif Jei taip ne vienai yra, tai čia nuo vaistukų greičiausiai. Na, čia mano toks pasiraminimas. rolleyes.gif

Ifauru - smagu, kad laikotės. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 15, 22:13)
daktarė leidžia grįžti namo savaitgaliui tik ***** ne taip lengva parvaryt penktadienį vėlai vakare ir turbūt pirmad.ryte  g.gif yra kas nors taip darę? ryte grįžtat pirmadienį ar vakare sekmad?

Ugn*Ine 4u.gif Džiugu girdeti, kad tyrimai geri thumbup.gif.
Jus pasiklauskite sesučių arba gydytojos kada turėtumėte būtinai grįžti. Prieš išvažiuodama jus tikriausiai turėsite parašyti prašymą, kad leistų išvažiuoti, na čia toks formalumas (Mano mamai reikėjo jį rašyti). Man atrodo, kad pirmadienio rytinės vizitacijos metu reiktų, kad jūs būtumėt sugrįžus. Gal ir klystu. Kai mama gulėjo ligoninėj, po šventinių dienų viena palatos kaimynė atvažiavo vakare, o kita, kuri tam pačiam mieste gyveno, berods, atėjo iš ryto. Tiesiog joms taip patogiau buvo.
Linkiu gero savaitgalio namuose ir kad kelionė neprailgtų 4u.gif.
Atsakyti
Ugn*Ine,būtinai važiuok namučio !!! Labai patogu važiuot su mikroautobusiukais Vilnius-Klaipėda. Ir pigiau,nei su savo mašina,ir greitai. Aš visada važiuodavau savo mašina doh.gif .Vilniaus nepažįstu,žemėlapį į rankas,ir važiuoju. Koks vargas !
O su autobusiuku nevažiavau nė kart,tačiau draugė paprotino,kad kitą kartą,jei reiktų,važiuočiau su juo. Dabar ir nevažinėju į Vilnių. Tie autobusiukai iš namų paima,ir pristato į vietą,kur reikia. Tik nežinau,kaip su ligonine g.gif

Rasų lanka,spaudžiame kumštelius ir laukiame Mamytės atsakymo. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.

Del regejimo pasikeitimo i neaiskia puse galiu pasakyt, kad irgi nuo to kenciu. Tie patys akiniai, okuliste nieko nerado, o matau ne tai, kad blogiau, bet keistai kazkaip. Neryskiai. Plaukioja vaizdai. O man kai vairuoju masina, tai labai nenaudinga verysad.gif
Man daktarai pasake, kad cia greiciausiai Tamoksifeno poveikis.

arune, tu vartoji Tamoksifena dabar? Jei vartoji, ar daznai tikriniesi pas ginekologe?

Atsakyti
Ugn*Ine, jei autobusiukas iš Klaipėdos nuvežtų į autobusų stotį, iš jos tiesiai į Santariškes važiuoja 5 mikroautobusiukas (jie stovi aikštelėje, kairėje pusėje, kai išeisite iš stoties pastato). Dar važiuoja 26 autobusas, kuris sustoja stotelėje prie geležinkelio stoties pastato, esančio priešais autobusų stotį, tik reikia pereiti gatvę. Toj pačioj stotelėj dar stoja ir 5 mikroautobusiukas. Čia dėl visa ko, gal jūs ir pati tai žinote 4u.gif.
Atsakyti