na pries tai(chemja), kai mama atsigauna tai ji paskaldo juokeliu, visad buvo linksmu plauciu, bet jau dabar vyksta 4 terapija, tai vel ne kaip. na bet jau puse sirdziai gera kad liko 2, jau nuejom daugiau negu puse, ir tikimes kad viskas bus. nes kai ji atsigauna po viso š, tai atrodo, kad niekada nebuvo atsitike. gaila kad daktare nedare tarpinio tikrinimo, kaip tos metastaze, tai labai ilgai nezinomybeje. dar noriu paklausti, kai mama ateina pas daktare, ji mama pastoviai i plaucius su kumsciuku padauzo, nieko neklauia, ar skauda a ne, padauzo i viskas, kazi ka ji ten paziuri
QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 20:50)
o tai priklauso nuo kokiu vaistus lasina?
o kelinta jums "sesija"? nes, man atrodo, kad jau tiek chemiju praejot, kad jeigu butu slinke plaukai - jau butu nuslinke... prie zarnyno vezio paprastai skiriama tokia chemija, nuo kurios plaukai retai kada nukrenta
na va, kol rasiau - jau ir atsakei, kelinta chemija
rasų lanka,
Mieloji, Adis, -
Smagu, kad viskas susidėliojo į savo vieteles ir kad Jūsų mamytė tvirtai laikosi. Kartais net mums artimiesiems yra ko pasimokyti. Gal padaužydama kumščiu gydytoja žiūri, ar mamytei neskauda. Bet čia gal mano toks nušnekėjimas. Tikrai nesuprantu. O Jūs ir toliau taip laikykitės - liko tiek nedaug. Na, šukuosena tai jau tikrai liks.
Buvome ir mes kraujuko tyrimus pasidaryti. Nėra jau taip blogai. Taip pat buvo mamytė pas ginekologę. Tai, paprastai apžiūrėjus viskas gerai, o sausio 28d užsiregistravome dar ginekologinei echoskopijai. Taip pat rytoj užsiregistruosime pas akių gydytoją. Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista. Dar kartą perskaičiau, kur kažkada Adis buvo parašiusi apie mts galvoje. (tfu,tfu,tfu...) Na, kai eisim, gal ką sužinosim. Artėja, artėja ir mums visi markerių darymai, echoskopijos...ojojoj, kaip greit baigiasi ramusis pusmetis.
QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 23:23)
na pries tai(chemja), kai mama atsigauna tai ji paskaldo juokeliu, visad buvo linksmu plauciu, bet jau dabar vyksta 4 terapija, tai vel ne kaip. na bet jau puse sirdziai gera kad liko 2, jau nuejom daugiau negu puse, ir tikimes kad viskas bus. nes kai ji atsigauna po viso š, tai atrodo, kad niekada nebuvo atsitike. gaila kad daktare nedare tarpinio tikrinimo, kaip tos metastaze, tai labai ilgai nezinomybeje. dar noriu paklausti, kai mama ateina pas daktare, ji mama pastoviai i plaucius su kumsciuku padauzo, nieko neklauia, ar skauda a ne, padauzo i viskas, kazi ka ji ten paziuri
Smagu, kad viskas susidėliojo į savo vieteles ir kad Jūsų mamytė tvirtai laikosi. Kartais net mums artimiesiems yra ko pasimokyti. Gal padaužydama kumščiu gydytoja žiūri, ar mamytei neskauda. Bet čia gal mano toks nušnekėjimas. Tikrai nesuprantu. O Jūs ir toliau taip laikykitės - liko tiek nedaug. Na, šukuosena tai jau tikrai liks.
Buvome ir mes kraujuko tyrimus pasidaryti. Nėra jau taip blogai. Taip pat buvo mamytė pas ginekologę. Tai, paprastai apžiūrėjus viskas gerai, o sausio 28d užsiregistravome dar ginekologinei echoskopijai. Taip pat rytoj užsiregistruosime pas akių gydytoją. Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista. Dar kartą perskaičiau, kur kažkada Adis buvo parašiusi apie mts galvoje. (tfu,tfu,tfu...) Na, kai eisim, gal ką sužinosim. Artėja, artėja ir mums visi markerių darymai, echoskopijos...ojojoj, kaip greit baigiasi ramusis pusmetis.
labas vakariukas mano mielosios
oi kokios jūs visos fainulytės ir gerutės, ačiū jums už palaikymą...va ko man taip trūksta gulint ligoninėj svetimame mieste, tai palaikymo...nors ji gaunu telefonu kasdien tikrai daugiau nei po kelias valandas, tačiau visgi, tas gyvas palaikymas namie man pats geriausiassssssssssssssss
o jums vistiek ačiū, visoms sveikatytės linkiu ir aišku Dievo palaimos Jums....
man šiandien darė dar vieną tyrimą, kauliukus tikrino, vnž taip: kaulų čiulpuose nėra metastaziųųųųųųųųųųųų kauluose pačiuose taip pat ryt laukia paskutinis tyrimas, darys visų pilvo organų tomografiją.....
daktarė leidžia grįžti namo savaitgaliui tik ***** ne taip lengva parvaryt penktadienį vėlai vakare ir turbūt pirmad.ryte yra kas nors taip darę? ryte grįžtat pirmadienį ar vakare sekmad?
oi kokios jūs visos fainulytės ir gerutės, ačiū jums už palaikymą...va ko man taip trūksta gulint ligoninėj svetimame mieste, tai palaikymo...nors ji gaunu telefonu kasdien tikrai daugiau nei po kelias valandas, tačiau visgi, tas gyvas palaikymas namie man pats geriausiassssssssssssssss
man šiandien darė dar vieną tyrimą, kauliukus tikrino, vnž taip: kaulų čiulpuose nėra metastaziųųųųųųųųųųųų kauluose pačiuose taip pat ryt laukia paskutinis tyrimas, darys visų pilvo organų tomografiją.....
daktarė leidžia grįžti namo savaitgaliui tik ***** ne taip lengva parvaryt penktadienį vėlai vakare ir turbūt pirmad.ryte yra kas nors taip darę? ryte grįžtat pirmadienį ar vakare sekmad?
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 15, 23:10)
Taip pat rytoj užsiregistruosime pas akių gydytoją. Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista.
Parašyk, ką pasakys. Man taip yra: viens prie vieno. Buvau pas okulistą, nieko bloga nerado. Nusipirkau akinius skaitymui, bet ir su jais nuplaukia...
QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 15, 23:10)
Mamytei pakito regėjimas. Gal čia nuo chemijos dar? Skaitymui ji visą laiką naudodavo akinius. Dabar užeina, kad neryškiai mato. Galėtų manyti, kad reikia keisti akinius. Bet būna ir į tolį, kad užeina tarsi rūkelis. Arba būna taip . kad išvis nereikia akinių. Puikiausiai skaito ir mažas raideles laikraštyje. Keista. Dar kartą perskaičiau, kur kažkada Adis buvo parašiusi apie mts galvoje. (tfu,tfu,tfu...) Na, kai eisim, gal ką sužinosim. Artėja, artėja ir mums visi markerių darymai, echoskopijos...ojojoj, kaip greit baigiasi ramusis pusmetis.
Va va...Ir mano mama taip pat skundžiasi, labai jau panašiais dalykais. Bet okulistė nieko ypatingo neįžvelgė - normalūs, senatviniai pakitimai. Nors, kita vertus, prieš visas chemijas mama nė nebuvo pas okulistę...
Laikomės
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 16, 00:13)
Negaliu atsidžiaugti dėl Tavęs, kad geri tyrimukai. Gerų rezultatų ir rytoj. Palaikysiu kumštelius. . Jei tik yra proga, kas Tave parveža į namučius , ir yra sveikatėlės - Būtinai važiuok. Dvasiškai atsigausi ir pasikrausi "batareikas" Mamytę taip veždavome, bet mūsų atstumai juokingi - tik 82 km. Bet kai būdavo labai prasti orai ir keliai , mamytę pristatydavom į ligoninę ne pirmadienį, o sekmadienį vakare. Laikykis, mieloji.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 01 16, 00:19)
Parašyk, ką pasakys. Man taip yra: viens prie vieno. Buvau pas okulistą, nieko bloga nerado. Nusipirkau akinius skaitymui, bet ir su jais nuplaukia...
Būtinai parašysiu, tik nežinau, kada pakliūsim - tokios eilės. Jei taip ne vienai yra, tai čia nuo vaistukų greičiausiai. Na, čia mano toks pasiraminimas.
Ifauru - smagu, kad laikotės.
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 15, 22:13)
Ugn*Ine Džiugu girdeti, kad tyrimai geri .
Jus pasiklauskite sesučių arba gydytojos kada turėtumėte būtinai grįžti. Prieš išvažiuodama jus tikriausiai turėsite parašyti prašymą, kad leistų išvažiuoti, na čia toks formalumas (Mano mamai reikėjo jį rašyti). Man atrodo, kad pirmadienio rytinės vizitacijos metu reiktų, kad jūs būtumėt sugrįžus. Gal ir klystu. Kai mama gulėjo ligoninėj, po šventinių dienų viena palatos kaimynė atvažiavo vakare, o kita, kuri tam pačiam mieste gyveno, berods, atėjo iš ryto. Tiesiog joms taip patogiau buvo.
Linkiu gero savaitgalio namuose ir kad kelionė neprailgtų .
Ugn*Ine,būtinai važiuok namučio !!! Labai patogu važiuot su mikroautobusiukais Vilnius-Klaipėda. Ir pigiau,nei su savo mašina,ir greitai. Aš visada važiuodavau savo mašina .Vilniaus nepažįstu,žemėlapį į rankas,ir važiuoju. Koks vargas !
O su autobusiuku nevažiavau nė kart,tačiau draugė paprotino,kad kitą kartą,jei reiktų,važiuočiau su juo. Dabar ir nevažinėju į Vilnių. Tie autobusiukai iš namų paima,ir pristato į vietą,kur reikia. Tik nežinau,kaip su ligonine
Rasų lanka,spaudžiame kumštelius ir laukiame Mamytės atsakymo.
O su autobusiuku nevažiavau nė kart,tačiau draugė paprotino,kad kitą kartą,jei reiktų,važiuočiau su juo. Dabar ir nevažinėju į Vilnių. Tie autobusiukai iš namų paima,ir pristato į vietą,kur reikia. Tik nežinau,kaip su ligonine
Rasų lanka,spaudžiame kumštelius ir laukiame Mamytės atsakymo.
Laba diena.
Del regejimo pasikeitimo i neaiskia puse galiu pasakyt, kad irgi nuo to kenciu. Tie patys akiniai, okuliste nieko nerado, o matau ne tai, kad blogiau, bet keistai kazkaip. Neryskiai. Plaukioja vaizdai. O man kai vairuoju masina, tai labai nenaudinga
Man daktarai pasake, kad cia greiciausiai Tamoksifeno poveikis.
arune, tu vartoji Tamoksifena dabar? Jei vartoji, ar daznai tikriniesi pas ginekologe?
Del regejimo pasikeitimo i neaiskia puse galiu pasakyt, kad irgi nuo to kenciu. Tie patys akiniai, okuliste nieko nerado, o matau ne tai, kad blogiau, bet keistai kazkaip. Neryskiai. Plaukioja vaizdai. O man kai vairuoju masina, tai labai nenaudinga
Man daktarai pasake, kad cia greiciausiai Tamoksifeno poveikis.
arune, tu vartoji Tamoksifena dabar? Jei vartoji, ar daznai tikriniesi pas ginekologe?
Ugn*Ine, jei autobusiukas iš Klaipėdos nuvežtų į autobusų stotį, iš jos tiesiai į Santariškes važiuoja 5 mikroautobusiukas (jie stovi aikštelėje, kairėje pusėje, kai išeisite iš stoties pastato). Dar važiuoja 26 autobusas, kuris sustoja stotelėje prie geležinkelio stoties pastato, esančio priešais autobusų stotį, tik reikia pereiti gatvę. Toj pačioj stotelėj dar stoja ir 5 mikroautobusiukas. Čia dėl visa ko, gal jūs ir pati tai žinote .