Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 12

Merginos, laikykitės 4u.gif

GABIJA, pritariu Adis dėl Paparčių, gera tokiose vietose pabūt, nusiramint, apmastyt viską ir pasisemt jėgų tolesnei kovai 4u.gif

UGN*NE, Santa 8 aukšte esi? unsure.gif gerai suprantu dėl biopsijos, kai pirmą man ją darė, buvau nėščia. Nesuprantu, kaip nepersileidau. Per kitas 10 punkcijų skaudėjo mažiau, bet priprast prie to skausmo turbūt neįmanoma. Paskutinį kart taip drebėjau, kad daktarė pakvietė kolegą pažiūrėt ar su aorta viskas gerai... O man ten iš išgasčio doh.gif
Stiprybės ir kantrybės ištvert šitą laiką.. Nors lengva man patarinėt, kai pavyko lengvai išsisukt ir nesu gavus jokio agresyvaus gydymo .
Maldoj prisiminsiu kiekvieną 4u.gif
Atsakyti
Geros dienos!!!
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Mergaitės mielosios, kurioms šiandien sunku,prašau,pakentėkite šį etapą.
Žinau,sunku pozityviai mąstyti,kai nuolat į užpakalį bado su adatėle blogos žinios. Bet liausis jos kada nors.Pasistenkite rasti savyje jėgų.

Žinau,banalu,tačiau - VISA ŠIRDIMI SU JUMIS
Atsakyti
Laba diena.

Gabija., apkabinu console.gif

Mano leukocitai vel 2.6...nainainai...Kazkokie sokiai su leukocitais gaunasi.

unsure.gif
Atsakyti
Ugni*Ine, laikykis 4u.gif

Turiu prisipazinti - suzinojusi diagnoze turejau ivairiausiu minciu. net atsisakyti gydymo, kad nereiketu gyventi likusio laiko praleisti ligoninese. operacijos nebijojau - o gal dar tiesiog sokas buvo, tai nelabai ka ir susivokiau - bet chemo kele tikrai daug nerimo. Nenorejau buti ligoninej, labiausiai norejau buti tiesiog namuose, su vaikais, su svarbiausiais zmonemis... labai pykau - ant saves, kad nesiryztu atsisakyti chemo (na, atrode, kad yra alternatyvu, maziau zalojanciu gydymo galimybiu), pykau ant gydyoju - labiausiai siutino pasakymas "tu jauna, atlaikysi".

tau viskas dar taip sviezia, gyva. laikykis - emocijos pamazu rimsta, ateina susitaikymas ir ramybe. to ir linkiu.

romantike 4u.gif
Atsakyti
As isgirdusi savo diagnoze ,kaip toj pasakoj verkiau lygiai tris dienas.Buvo be galo gaila savo vaiku,gaila tik pries dvi savaites is vaiku namu paimtu seses su broliu,pergyvenau ,ka jiems teks pergyvent,jeigu as numirciau,gaila savo senos motinos,kuriai paciai reikalinga prieziura,saves buvo gaila...atsitokejau viena karta pamaciusi verkianti savo vyra blink.gif ,kad jus zinotumet kokia gavosi atvirkstine reakcija,kaip as viduje uzsiutau ant vyro,galvoju sergu tai as ,o maiskis baubia krokodilo asaromis,nu ir susigriebiau,kad asaromis as nieko nepakeisiu,o dar tik pabloginsiu savo sveikata.Atsirado geru ,stipriu ir palaikanciu draugu ,kurie skambino per diena po 100 kartu ,kad galetu padrasinti ,vyras taip pat nusisluoste asaras ir mane prigrasino neverkti,o skatino skaityti kuo daugiau pozityvios literaturos,uzsiimti pacia man mieliausia veikla ir vyti visas blogas mintis i sali.Trecia diena ,vaziuodama vezimeliu operacijai nesijaudinau nei trupuciuko,permasciau viska savyje ir nusprendziau,jei bus lemta mirsiu dabar ,jei ne ,jokia liga manes nepalaus .Palikau neisgerusi ne vienos raminancios piliules,aciu Dievuliui,kad tuo metu jis kazka mano galveleje" atjunge",kad nejausciau jokiu baimiu ir optimistiskai ziureciau i savo padeti,tai turbut ir padejo man susitvarkyti su savo mintimis.

Romantike
4u.gif
Atsakyti
sveikos, visos. noriu paklausti, mazdaug po kelintos chem.terap, pradejo kristi plaukai. zinau kad kiekvienam individualiai, ir turbut kazkur jau raset, bet jau labai tingiu ax.gif ieskoti ax.gif . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , Mergaitės, 4u.gif
Stiprybės, kantrybės, tikėjimo.

QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 22:35)
sveikos, visos. noriu paklausti, mazdaug po kelintos chem.terap, pradejo kristi plaukai. zinau kad kiekvienam individualiai, ir turbut kazkur jau raset, bet jau labai tingiu ax.gif ieskoti ax.gif . 4u.gif

Mano mamytei nuslinko po pirmo lašinimo praėjus 2-iem savaitėm.
Atsakyti
o tai priklauso nuo kokiu vaistus lasina?
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 22:50)
o tai priklauso nuo kokiu vaistus lasina?

Taip, taip. Ir nuo vaistukų stiprumo, ir nuo cheminės sudėties ir pagaliau nuo ligoniuko individualių savybių. Būna, kai per visus 6 kursus nenuslenka, tik praretėja. Jei žinote vaistukų pavadinimus, anotacijose turi būti rašoma pvz. labai dažnai - alopecija, t. y. plaukų nuslinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 sausio 2009 - 21:06
pas mama labai stiprus plaukai, juokas paeme kai mama isejo is duso, ir atsinesa penkis plaukus islinkusius, ir man jau sako einu i kirpykla skustis plaukus biggrin.gif as per plaukus su sukom perbraukiau, man 5 kartus daugiau islinko, sako ne as neisiu, tau reik skust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2009 01 15, 22:59)
pas mama labai stiprus plaukai, juokas paeme kai mama isejo is duso, ir atsinesa penkis plaukus islinkusius, ir man jau sako einu i kirpykla skustis plaukus biggrin.gif as per plaukus su sukom perbraukiau, man 5 kartus daugiau islinko, sako ne as neisiu, tau reik skust biggrin.gif

Penki plaukai - juokinga. tongue.gif Kai pradeda slinkti, slenka didžiuliais kuokštais, o yra ir tokių atvejų, kai iš ryto atsikeli visus plaukus palikęs ant pagalvės, arba besimaudant duše, ar vonioje. Įtariu, kad nuotaikos pas Jus nėra jau tokios liūdnos? Laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 15 sausio 2009 - 21:15