QUOTE(saulėlydis* @ 2009 01 13, 10:16)
Labas katydid , pataikei čia. Prieš porą mėnesių ir aš čia papuoliau, ir panašiai rašiau....Mano vyrui taip pat kraujo liga. Čia tikrai rasi patarimų, visos labai geranoriškos ir su didele patirtim, kuria dalinasi tarpusavyje. Vien čia pabuvus, norisi gyventi
Ko gero esi teisi, sakydama, kad reikia daugiau laiko. Nes iš pradžių tikra sumaištis galvoje. Asmeniškai man palengvėjo tada, kai susiradau daugiau informacijos, kai susipažinau su panašaus likimo žmonėmis, kad supratau, jog liga PAGYDOMA . Papasakok daugiau, kokio amžiaus tavo draugas, kur gydosi, kaip nustatė ligą?
Daugiau informacijos rasi čia
Laikykitės . Čia ne pabaiga, bet naujo gyvenimo etapo pradžia. Lengva nebus, bet gyvenimas juk tęsiasi.
Ko gero esi teisi, sakydama, kad reikia daugiau laiko. Nes iš pradžių tikra sumaištis galvoje. Asmeniškai man palengvėjo tada, kai susiradau daugiau informacijos, kai susipažinau su panašaus likimo žmonėmis, kad supratau, jog liga PAGYDOMA . Papasakok daugiau, kokio amžiaus tavo draugas, kur gydosi, kaip nustatė ligą?
Daugiau informacijos rasi čia
Laikykitės . Čia ne pabaiga, bet naujo gyvenimo etapo pradžia. Lengva nebus, bet gyvenimas juk tęsiasi.
Jis jaunas - dar tik 29 metai siandien suejo.
Kiek zinau, tai su krauju problemu turejo nuo vaikystes. Yra pasakojes, kad kai budavo blogai, perpildavo krauja ir pusmeti ar metus jausdavosi vel gerai. O vat praejusia savaite perpile, bet geriau nepasidare, tai gavo siuntima i santariskes. Ten nakti praleido kazkokioj kapsuleja ar kazkame panasiai. Jetus kaip sunku, kai tiksliai nezinau kaip ten kas O tada pasake, kad leukemija. Ai dar anksciau jam vis tos kraujosruvos atsirasdavo, bet lyg ir ne leukemija dar buvo. Sake, kad dabar jam II stadija ir kol kas taikys chemoterapija.
Jis baisiai jaudinasi del savo vaiku (turi du maziukus berniukus), zmonos, statomo namo, darbo....
Va dar norejau paklausti jusu nuomones... Jis sake, kad nenori su niekuo bendrauti. Bet siandien jo gimtadienis. Tai dabar jau nebezinau ar eiti sveikinti. Kazkaip nesinori lysti per daug ar ikireti, bet nesinori ir kad jis jaustusi vienisas, visu pamirstas. Truputi pasimetusi esu