senoji tema čia
leidau sau užvesti naują temą. sveikatos, ramybes, skaidrumo, gyvybes... nors ir šalta žiema.
Labas rytas,
na,va,prisidirbau dabar jau aš . Atidariau temą,nepasižiūrėjus,kad Ragnez prieš pusvalandį atidarė. Na,nieko,jau buvo kartą tokia istorija,moderatorė manąją ištrins.Rašykime čia.
na,va,prisidirbau dabar jau aš . Atidariau temą,nepasižiūrėjus,kad Ragnez prieš pusvalandį atidarė. Na,nieko,jau buvo kartą tokia istorija,moderatorė manąją ištrins.Rašykime čia.
Ledinis vaizdas ant Ventos kranto.
Svarbu, kad mūsų širdys karštos ir pilnos gyvybingumo
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 01 06, 13:14)
Ledinis vaizdas ant Ventos kranto.
kaip grazu reikia ir man pas senelius i Zemaitija nulekti ir paziureti kaip Virvyte apsalus (ziurint is ju namu nuo kalno matosi). Tokie grazus vaizdai ten
siandien vyra jau pagulde i kaulu ciulpu. Prasides ruosimasis Sedziu dabar tame skyriuje ir taip baisu cia. Na ne tai kad baisu, bet labai nejauku, nes kiekviena atnesta bacila gali sukelti nemalonumus. O ir nezinai ar atsinesei kazka ar ne
QUOTE(V.Z. @ 2009 01 06, 14:43)
siandien vyra jau pagulde i kaulu ciulpu. Prasides ruosimasis Sedziu dabar tame skyriuje ir taip baisu cia. Na ne tai kad baisu, bet labai nejauku, nes kiekviena atnesta bacila gali sukelti nemalonumus. O ir nezinai ar atsinesei kazka ar ne
Kantrybes jums su vyru ir kad viskas butu gerai
QUOTE(arune @ 2009 01 06, 11:25)
Labas rytas,
gal ir as paskubejau
vakar, maciau, kelios merginos buvo berasancios, kai tema baigesi...
Sveikutės, brangutės Mergaitės, Nors ir šalta , ir žiema, įsileiskime į savo vidų šilumos, besidalindamos savo patyrimais. Juk sakoma : Pasidalintas džiaugsmas padvigubėja, o pasidalintas skausmas perpus sumažėja. Pasveikite ir būkite sveikos.
QUOTE(lora++ @ 2009 01 06, 21:49)
sveikos visos, siandien mama buvo atejus, tai jau visa atsigavusi, ir apie cepelinu daryma prakalbo , tik gaila , kad tai tik iki antradienio
Smagu, kad mamytė atsigavusi. Šiuo gydymo laikotarpiu reikia stengtis išmokti džiaugtis ir trumpalaikėm smulkmenom. Na, ką aš čia šneku - kokia čia smulkmena. Tai nuostabios puikios akimirkos. Todėl negalvokit apie antradienį, galvokit, kaip šiandien, dabar gera.
V.Z. Laikykitės. Tikėkit, kad viskas bus gerai ir VISKAS BUS GERAI.
Labas rytas, visoms Mergaitėms, Ramios dienelės ir geros sveikatėlės.
SVETA K. Su Šv.Kalėdom Jus - Pasiekit tai , ko norite.
SVETA K. Su Šv.Kalėdom Jus - Pasiekit tai , ko norite.
QUOTE(lora++ @ 2009 01 06, 19:49)
sveikos visos, siandien mama buvo atejus, tai jau visa atsigavusi, ir apie cepelinu daryma prakalbo , tik gaila , kad tai tik iki antradienio
na, iki antradienio - visa savaite
man per pirmas chemijas ta pertrauke atrode labai trumpa, nespejusi iseiti is ligonines, jau galvodavau, kad taip greitai vel reikes grizti. dabar nebegalvoju. per "geraja" savaite galima daug visko smagaus nuveikti
Mažeikiuose šiandien dangus maišosi su žeme.
Gerai, kad vyras namie ir nereikia į Santariškes važiuoti
Beja, susidūriau su keliais atvejais, kad ne visi, kurie gydosi Santariškėse, žino apie internetinę paciento kortelę.
Labai patogu
Gerai, kad vyras namie ir nereikia į Santariškes važiuoti
Beja, susidūriau su keliais atvejais, kad ne visi, kurie gydosi Santariškėse, žino apie internetinę paciento kortelę.
Labai patogu