Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Man tai iš karto pulsterapiją taikė ir punkciją atliko. Vėliau prednizoloną rijau doh.gif Dar akių dugną tyrė ir Bera testą darė. Na ir masažas, elektrostimuliacija, mankšta ir akių elektrostimuliacija. Per dvi savaites pastatė ant kojų, nes, kai paguldė, paeiti sunku buvo. Po to sanatorijoj 3 savaitės ax.gif Na kaip ir viskas unsure.gif Aj dar kelis mėnesius Paleolito dietos laikiausi, karį ir juodgrūdę (black seeds) su medum valgiau, vandenuką iš Mekos gėriau ax.gif Bet čia saviveikliškai ax.gif Gydytojos pasiteiravau, tai sakė, kad galiu eksperimentuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 07 15, 18:03)
Man tai iš karto pulsterapiją taikė ir punkciją atliko. Vėliau prednizoloną rijau doh.gif Dar akių dugną tyrė ir Bera testą darė.  Na ir masažas, elektrostimuliacija, mankšta ir akių elektrostimuliacija. Per dvi savaites pastatė ant kojų, nes, kai paguldė, paeiti sunku buvo. Po to sanatorijoj 3 savaitės ax.gif Na kaip ir viskas unsure.gif Aj dar kelis mėnesius Paleolito dietos laikiausi, karį ir juodgrūdę (black seeds) su medum valgiau, vandenuką iš Mekos gėriau ax.gif Bet čia saviveikliškai ax.gif Gydytojos pasiteiravau, tai sakė, kad galiu eksperimentuoti bigsmile.gif

Sveiki,
ziuriu visus domina ligos diagnozavimas ir ka daro daktarai. tai va, man dare visus tyrimus kaip ir Insomnia'i. gydymas taip pat analogiskas: masazai, stimuliacijos, hormonai, sanatorijos... taip pat truko 2-3 savaites kol pastate ant koju ir kol normaliai vaiksciojau ir rasiau. is liekamuju pozymiu buvo like tik keli nutirpe pirstai. Is saviveiklos srities, tai as zoleliu arbatas geriau, biciu nuodus leidaus (beje, po ju, ranku tirpimai baiges).
Praejo lygiai du metau po mano diagnozes nustatymo. jokiu vaistu per ta laika nevartojau, susilaukiau sunaus (t.y. antro vaiko). Buvau pas neurologa, paziurejo nuotraukas ir sake, kad skubiai reikia pradet gydyt vaistais, t.y. Copaxone arba interferonu. taigi rugpjuti keliauju i daktaru konciliuma del vaistu.
P.S. kol kas viskas puiku! mazylis auga, geria mamos pienuka ir mes visi dziaugiames gyvenimu. wub.gif
thumb_yello.gif
Atsakyti
[quote=Insomnia,2007 07 15, 18:03]
Aj dar kelis mėnesius Paleolito dietos laikiausi, karį ir juodgrūdę (black seeds) su medum valgiau, vandenuką iš Mekos gėriau

gal galima placiau, kas cia per stebuklai???
Atsakyti
Ačiū, kad dalinatės patirtimi ax.gif .
Papildyta:
Citrute, o kaip tuos bičių nuodus leidotės, kaip ten jie atrodo ir kur gauti? g.gif . Ir kodėl skubiai reikia gydymo? unsure.gif Kokias nuotraukas darė ir ką pamatė?
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2007 07 16, 10:19)
QUOTE(Insomnia @ 2007 07 15, 18:03)

Aj dar kelis mėnesius Paleolito dietos laikiausi, karį ir juodgrūdę (black seeds) su medum valgiau, vandenuką iš Mekos gėriau

gal galima placiau, kas cia per stebuklai???

Taigi aš pas arabus gyvenu. Ten ir konsultavausi pas visokius gydytojus ax.gif Užtai ir stebuklai lotuliukas.gif Ką karis daro tai nebeprisimenu g.gif O black seeds subalansuoja imunitetą. Pagal Islamišką mediciną black seeds tik mirties negydo biggrin.gif Aj dar toks gydytojas iš vieno UK IS cento rekomendavo datules valgyti. Atseit mieliną atstato unsure.gif Na bet ten dar tyrimų stadijoj viskas ax.gif

Jepan, skubaus gydymo reikia, kad simpromai neįsisenėtų. Kuo greičiau pradeda gydyti, tuo didesnė tikimybė, kad neliks liekamųjų reiškiniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 16 liepos 2007 - 20:40
Supratau blush2.gif , o aš galvojau, kad, jei viskas puiku, nieko nedaro g.gif . Juk citrutė minėjo, kad viskas gerai g.gif . O tų black seeds LT įmanoma gauti? bigsmile.gif. Beje, datulės gi labai skanu, kodėl gi nevalgyti??? O jei padeda, tai visai thumbup.gif .
Papildyta:
O tai reik kažkokius kontrolinius tyrimus atlikti kas kiek tai laiko? g.gif Nesuprantu, jei gerai jautiesi, negi gydytojai vistiek blogo ieško?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jepan: 16 liepos 2007 - 20:43
QUOTE(Jepan @ 2007 07 16, 21:46)
Supratau blush2.gif , o aš galvojau, kad, jei viskas puiku, nieko nedaro g.gif . Juk citrutė minėjo, kad viskas gerai g.gif . O tų black seeds LT įmanoma gauti? bigsmile.gif. Beje, datulės gi labai skanu, kodėl gi nevalgyti??? O jei padeda, tai visai  thumbup.gif .
Papildyta:
O tai reik kažkokius kontrolinius tyrimus atlikti kas kiek tai laiko? g.gif Nesuprantu, jei gerai jautiesi, negi gydytojai vistiek blogo ieško?

Po atakos skubiai gydyti reikia ax.gif Jei gerai jautiesi, tai pas gydytojus ir neini biggrin.gif Man MR rekomendavo po 2 metų pakartoti.

O black seeds galima gauti. Kažkur forume skaičiau, kad Vilniuj kažkokioj parduotuvytėj yra. Pas mane namie irgi turėtų būti unsure.gif Jei labai nori galiu paieškoti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Jepan @ 2007 07 16, 21:46)
Supratau blush2.gif , o aš galvojau, kad, jei viskas puiku, nieko nedaro g.gif . Juk citrutė minėjo, kad viskas gerai g.gif . O tų black seeds LT įmanoma gauti? bigsmile.gif. Beje, datulės gi labai skanu, kodėl gi nevalgyti??? O jei padeda, tai visai  thumbup.gif .
Papildyta:

Nuotraukas, tai turejau omenyje, MR, ten juk nuotraukas atiduoda. As si menesi dariaus pakartotini MR galvos, kaklo net nedare, nes sake perdaug visko jame, kad ka naujo pamatyt sad.gif pas gyd. kaip jau minejau, eisiu rugpjuti, tai kas tose naujose foto net nezinau. Biciu nuodus leido toks amerikos indenas, kuris senoves kinu medicina uzsiima amerikoje. turi ikures centra ir sake ne vienam taip gydydamas padejo. as tik viena kursa gavau, nemalonus dalykas smile.gif sake bites gali pats gaudyti, bet reik but nealergiskam smile.gif zodziu.. cia gal irg tiket reik ar ka daryt kad padetu, nezinau...
o gydymas reikalingas, kad atejus atakai ji butu kuo silpnesne ir maziau visko liktu po to... mano gyd. mane nerealiai prigasdino siuo klausimu...

iki 4u.gif

Atsakyti
citrute, o tai tu senų nuotraukų neturi, kad galėtum palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 07 17, 09:23)
citrute, o tai tu senų nuotraukų neturi, kad galėtum palyginti?

turiu, bet nesuprantu as ju blush2.gif

lyg tos naujos grazesnes biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad ten nėr labai daug ką suprasti g.gif Tie balti ploteliai - tai židiniai. Susiskaičiuoji, kiek buvo, kiek yra, dydį palygini ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 07 17, 10:25)
Tai kad ten nėr labai daug ką suprasti g.gif Tie balti ploteliai - tai židiniai. Susiskaičiuoji, kiek buvo, kiek yra, dydį palygini ir viskas biggrin.gif

4u.gif

pirmose nuotraukose tai ju daug... ir parasyta: daugybiniai zidiniai. o naujose as ju nematau, na vienoje vietoje blush2.gif

zodziu, lauksiu gydytojo isvados, bet labai noreciau isgirst:"stebuklas! zidiniai dingo!" wub.gif
Atsakyti