mano mama irgi isseko. per trecia mano gimtadieni ji dar sedejo (mama susirgo iskart po mano gimimo, na pirmieji simptomai pasirode bent jau), ir atrode dar visai normaliai, na pablyskusi, sukudusi ir labai jai plaukai sergant patamsejo, buvo blondine, o tose nuotraukose plaukai jau tamsus. kai mire tai isvis juodi buvo. paskui ji is nuotrauku dingo
paskutiniuosius metus praleido lovoje. daktarai jau niekuo nebegalejo padeti, tai seneliai, mamos tevai, pasieme ja globoti. beveik nieko nebevalgydavo. jai net kiausini sutrindavo, nes is silpnumo nebegalejo kramtyti, ir valgydino visokiom koselem. ir apverst jau reikedavo, pati nebepajegdavo, tik galva sukinedavo ir rankas judindavo. sake, pries mirti atsisake valgyti, graziai nusisypsojo ir nusukusi galva i kita puse mire. nu va apsizliumbiau
. mama atsimenu tik is nuotrauku ir dar pora epizodu lyg is ruko.... mano kita senele, tecio mama sako, kad susirgo ji todel, kad karta labai isigando jos zasu
na bet ji dar sako, kad man gimda uzaks, jei su vaikinu gyvenam nesusituoke
sake, kad mamai visi buvo susitare nesakyt, kad ta liga nepagydoma ir kad ji mirs. bet manau, ji zinojo.