QUOTE(eglema @ 2008 09 13, 23:06)
Kraujo 4 tyrimus ten pagal jų rodiklius, kepenys, inkstai.Už šiuos tyrimus taip pat reikia pačiam mokėti, ten pas juos. Manau gal kad jus nesiskundžiat šalutiniu poveikiu, todėl jums nedaro, bet sakau kaip man minėjo , kad bent jau po šalutinių poveikių po metų daro.Vieniems šalutinio nebūna, kitiems po kiek laiko sumažėja, kitiems dingsta visaip būna. Bet Sanatariškėse kaip suprantu tikrina tinkamumą, nu nemanau kad aš viena tokia esu
4 metai kaip vartoju Rebifą (leidžiuosi kas antrą dieną), šalutinis poveikis stiprus ir per tiek metų nenunyko, o dar ir pastiprėjo, bet klinikose nė karto nedarė tinkamumo tyrimo, net nepasiūlė, o į skundus nereaguoja. Malcienė aplamai užsiuto, kad buvau Santariškėse pasikonsultuoti. Ir Santariškių išvadą, kad būtina skirti siplnesnius vaistus praignoravo. O kad Rebif netinka daug kam, tą irgi girdėjusi, tik klinikoms tas vienodai, svarbu jie už tuos vaistus į kišenę gauna iš gamintojų, o Malcienės nuomonė aplamai šiurpina: jie gauna vaistus, ko dar nori, juk nepagis.