Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2008 09 13, 23:06)
Kraujo 4 tyrimus ten pagal jų rodiklius, kepenys, inkstai.Už šiuos tyrimus taip pat reikia pačiam mokėti, ten pas juos. Manau gal kad jus nesiskundžiat šalutiniu poveikiu, todėl jums nedaro, bet sakau kaip man minėjo , kad bent jau po šalutinių poveikių po metų daro.Vieniems šalutinio nebūna, kitiems po kiek laiko sumažėja, kitiems dingsta  visaip būna. Bet Sanatariškėse kaip suprantu tikrina tinkamumą, nu nemanau kad aš viena tokia esu g.gif

4 metai kaip vartoju Rebifą (leidžiuosi kas antrą dieną), šalutinis poveikis stiprus ir per tiek metų nenunyko, o dar ir pastiprėjo, bet klinikose nė karto nedarė tinkamumo tyrimo, net nepasiūlė, o į skundus nereaguoja. Malcienė aplamai užsiuto, kad buvau Santariškėse pasikonsultuoti. Ir Santariškių išvadą, kad būtina skirti siplnesnius vaistus praignoravo. O kad Rebif netinka daug kam, tą irgi girdėjusi, tik klinikoms tas vienodai, svarbu jie už tuos vaistus į kišenę gauna iš gamintojų, o Malcienės nuomonė aplamai šiurpina: jie gauna vaistus, ko dar nori, juk nepagis.
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 09 14, 21:24)
4 metai kaip vartoju Rebifą (leidžiuosi kas antrą dieną), šalutinis poveikis stiprus ir per tiek metų nenunyko, o dar ir pastiprėjo, bet klinikose nė karto nedarė tinkamumo tyrimo, net nepasiūlė, o į skundus nereaguoja. Malcienė aplamai užsiuto, kad buvau Santariškėse pasikonsultuoti. Ir Santariškių išvadą, kad būtina skirti siplnesnius vaistus praignoravo. O kad Rebif netinka daug kam, tą irgi girdėjusi, tik klinikoms tas vienodai, svarbu jie už tuos vaistus į kišenę gauna iš gamintojų, o Malcienės nuomonė aplamai šiurpina: jie gauna vaistus, ko dar nori, juk nepagis.

Nu labai keista, bet manau mums su Santariškėm dar pasisekė.Man Rebifas netiko, gavay avonexa, bet manau gal šiek tiek turi poveikio, kad mano neurologas artimai labai su Santariškėm bendrauja. Bet kiek žinau ne vienai tikrai man jie tuos vaistukus dėl tinkamumo kaitalioja. Teiravausi dėl Copaxono, tai man atsakė kad tai stipriausias interefonas, ir leistis reikia kiekvieną dieną, tai man pasiūlė avonexą, nu šalutinis man po metų pamažėjo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 09 14, 22:58)
Teiravausi dėl Copaxono, tai man atsakė kad tai stipriausias interefonas, ir leistis reikia kiekvieną dieną.

Copaxone nėra interferonas schmoll.gif Copaxone - glatiramerio acetatas.

Bijau nusišnekėti, bet Avonex ir Rebif gaminami natūraliais būdais, o Copaxone - sintetinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 09 15, 00:14)
Copaxone nėra interferonas schmoll.gif Copaxone - glatiramerio acetatas.

Bijau nusišnekėti, bet Avonex ir Rebif gaminami natūraliais būdais, o Copaxone - sintetinis unsure.gif

Gali būti taip giliai man niekas neaiškino, bet manau esmė ta pati stabdyti - progresiją. g.gif
Atsakyti
Ką jūs manote apie UAB "Imunolita" ir jos veiklą, bei jų kamieninių ląstelių banką.
Jų veikla labai geranoriška ir reikalinga mano nuomone ir man atrodo apie būsimas vakcinas tikiuosi neužilgai galima tikėtis, nes jie bendrabiauja su biomedicinos institutu, jų imunologai man labai priimtini, manau dėl mūsų ligos stabdymo gal net efektyvaus gydymo yra vilčių. biggrin.gif
Atsakyti
o kaip kainos "imunolitoje" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 09 16, 19:20)
o kaip kainos "imunolitoje"  blush2.gif

Nepigu, 2000-5000 Lt., tiksliai galėsiu pasitikslinti, jei domina, bet tik ne siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 09 16, 12:20)
Ką jūs manote apie UAB "Imunolita" ir jos veiklą, bei jų kamieninių ląstelių banką.
Jų veikla labai geranoriška ir reikalinga mano nuomone ir man atrodo apie būsimas vakcinas tikiuosi neužilgai galima tikėtis, nes jie bendrabiauja su biomedicinos institutu, jų imunologai man labai priimtini, manau dėl mūsų ligos stabdymo gal net efektyvaus gydymo yra vilčių. biggrin.gif

Aš irgi domėjausi kamieninių ląstelių stebuklais... Sutinku, kad tai mums išsigelbėjimas... Bet man nepatinka būdas, kaip tos kamieninės ląstelės gaunamos... Na, negaliu sau leisti kenkti kūdikio sveikatai dėl to, kad mano sveikata pagerėtų.... Ir tai dar garantijos nėra, kad pagerės....
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 09 17, 11:09)
Aš irgi domėjausi kamieninių ląstelių stebuklais... Sutinku, kad tai mums išsigelbėjimas... Bet man nepatinka būdas, kaip tos kamieninės ląstelės gaunamos... Na, negaliu sau leisti kenkti kūdikio sveikatai dėl to, kad mano sveikata pagerėtų.... Ir tai dar garantijos nėra, kad pagerės....

Tai kad nebūtinai kamieninės ląstelės surenkamos iš embrionų unsure.gif Gali panaudoti ir suaugusiojo kamienines ląsteles. Ir iš virkštelės surinktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 09 17, 12:09)

Šiaip nelabai giliai esu pažengusi dėl po gimdymo surenkamų kamieninių ląstelių gavimo būdo, rytoj bendrausiu su imunologu kuris tą išmano tai paklausiu, bet kūdikio sveikatai nelabai suprantu kaip tai gali pakenkti. Tai gi ne iš jo kaip iš asmens tai paima. Gal aš klystu.... g.gif

Šiaip tikiuosi kad vakcinos greičiau legalizuosis, bet su mūsų seimu tai gali dar užtrukti. schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti