Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2008 09 03, 11:41)
Dėkui visoms dar kartelį už palaikymą, jau grįžau iš savo nuodėmingo poelgio , bet nutariau kad savo vaikams esu reikalinga tokia negu kitokia....
Šiaip moraliai jaučiuosi blogai bet jaučiu kad pasielgiau "gerai", reikia stengtis nepastoti šiaip netyčia. Savijauta kolkas nebloga tikiuosi gal šį kartą paūmėjimo nebus, neseniai tik po jo atsigavau gal ir tai dar nepilnai.

O ten kažkas rašė skaičiau , kad išsigydė nuo IS manau kolkas neklaidinkit žmonių kurie dar ir taip negali susivokti kas atsitiko. Manau ateitį taip ir bus. Svarbiausia jokios depresijos ir meilė sau. Už nuotrauką MR Santariškėse prieš 3 m. mokėjau apie 400 Lt.

Stiprybes!!! mano drauge praeita savaite atliko ta procedura, viskas dabar gerai jai, tiesa, IS ji neserga...
O kaip jus visos saugotes? ka daktarai rekomenduoja? As pati kai pradejau vaistus vartoti, tai ir kontraceptines kartu geriu, nes bijau pastoti, bet sakiau, geriu paskutini menesi, nes gaila organizmo... ir sprendziam su MB ka daryti toliau... ka jums daktarai pataria, nes vartojant vaistukus, kaip ir pavojinga pastoti??? g.gif
Aciu kas pasidalins savo zinioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip vartojant interferoną pavojinga pastoti, aš asmeniškai negalinti vartoti kontraceptikų, nes automatiškai pastoviai užpuola migrena, vartoju bent jau stengiuosi beveik visada vartoti vietines žvakes. pvz: "patentex"
Papildyta:
Tiesa Citrute gal radote to "samano " duomenis ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 03 rugsėjo 2008 - 12:00
QUOTE(citrute @ 2008 09 03, 12:46)
Stiprybes!!! mano drauge praeita savaite atliko ta procedura, viskas dabar gerai jai, tiesa, IS ji neserga...
O kaip jus visos saugotes? ka daktarai rekomenduoja? As pati kai pradejau vaistus vartoti, tai ir kontraceptines kartu geriu, nes bijau pastoti, bet sakiau, geriu paskutini menesi, nes gaila organizmo... ir sprendziam su MB ka daryti toliau... ka jums daktarai pataria, nes vartojant vaistukus, kaip ir pavojinga pastoti???  g.gif
Aciu kas pasidalins savo zinioms  mirksiukas.gif

sveikutes,as is pradziu taip pat geriau kontraceptines,bet po to isidejau spirale,zinoma ji ne visom tinka bet jeigu tinka,tai as manau tai vienas is geriausiu budu,bent jau man.Esu vartojus ir zvakutes bet man nepatiko.
Atsakyti
Sveiki visi, norėjau pasiteirauti, ar kam nors iš jūsų ar pažįstamus gal kankina tremoras prie išsėtinės. Turiu vieną pažįstama, kuri tai turi. Skaičiau apie jo visas rūšis ir kad prie išsėtinės gali būti , bet įdomu ar vidinis drebėjimas paūmėjimo laikotarpiu reiškia apie intensyvaus tremoro artėjimą. g.gif Šiek tiek gąsdinuosi .
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat pradzioj vartojau kontraceptikus bet nuo ju mane ispute vaiksiojau kaip balionas, tad meciau visus kontaceptikus ir zadu drti ta hormonine spirale. Ji brangi bet kiek zinau tinka visoms. bigsmile.gif Kol kas saugomes su prezikais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2008 09 06, 14:34)
Sveikutes, as taip pat pradzioj vartojau kontraceptikus bet nuo ju mane ispute vaiksiojau kaip balionas, tad meciau visus kontaceptikus ir zadu drti ta hormonine spirale. Ji brangi bet kiek zinau tinka visoms.  bigsmile.gif  Kol kas saugomes su prezikais  mirksiukas.gif

anksciau, pries vaikuti, vartojau kontracepcines piliules, dabar, jau beveik metai, kai isidejus spirale. jokio salutinio poveikio ir baimes pastoti biggrin.gif
o vidinis drebulys ir mane kartais apima, labai nemalonus jausmas, kartais spazmuoja raumenis, bet, pastebejau, kad taip dazniausiai atsitinka pervargus, kuri laika geriau neissimiegojus ir itampos periodais. tad tikra tiesa, kad poilsis, rupestis ir meile sau - vienas pagrindiniu vaistu thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas girdėjot ar darot , žinot Vilniuje apie vakcinas nuo IS.Jos gaminamos iš žmogaus kraujo ir auginamos ląstelės apie 2 sav, pakui kažkaip dar švitinamos . ir paskui suleidžiama į poodį. Rašo , sako kad tai veiksminga, žinau porą žmonių kad Vilniuje leidžiasi tik nelabai legaliai. jei pagauna tinkamu momentu aš kaip įsivaizduoju atakos ir pats kraujas geras, kad turi neblogą poveikį ilgam laikui. g.gif Yra padaryti legalūs bandymai tik viskas dar nepatvirtinta? unsure.gif
Atsakyti
kazkaip nenoriu patiket kad tai butu teisybe g.gif Is kokiu cia saltiniu sita imformacija?
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 09 11, 23:53)
Ar kas girdėjot ar darot , žinot Vilniuje apie vakcinas nuo IS.Jos gaminamos iš žmogaus kraujo ir auginamos ląstelės apie 2 sav, pakui kažkaip dar švitinamos . ir paskui suleidžiama į poodį. Rašo , sako kad tai veiksminga, žinau porą žmonių kad Vilniuje leidžiasi tik nelabai legaliai. jei pagauna tinkamu momentu aš kaip įsivaizduoju atakos ir pats kraujas geras, kad turi neblogą poveikį ilgam laikui. g.gif Yra padaryti legalūs bandymai tik viskas dar nepatvirtinta? unsure.gif

Čia turit galvoj apie kamieninių ląstelių injekcijas?
Atsakyti
QUOTE(eddukas @ 2008 09 12, 01:03)
kazkaip nenoriu patiket kad tai butu teisybe  g.gif  Is kokiu cia saltiniu sita imformacija?

Su vienu iš šių žmonių, aš pati bendrauju, bet vis nedrįstu patikėti ir baisoka bandyti, o i-cija iš laikraščių ir interneto, su vienu iš imunologų pati bendravau tik aišku diplomo jo neprašiau, žinau kad yra laboratorija, bendradarbiauja su biochemijos institutu žinau kad nelabai legalu. Galvojau pasiteirauti gal kas nors dar ką nors žino ar girdėjo. g.gif

Papildyta:
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 09 12, 11:33)
Čia turit galvoj apie kamieninių ląstelių injekcijas?

Ne tai iš tavo kraujo augina kažkaip ląsteles , blogas atskiria palieka geras .
Atsakyti
Pirmadieni vaziuosiu pas savo gydytoja, reikes paklausti ar ji isvis ka nors apie tokius bandymus girdejusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2008 09 12, 12:27)
Pirmadieni vaziuosiu pas savo gydytoja, reikes paklausti ar ji isvis ka nors apie tokius bandymus girdejusi.  smile.gif

Būtų įdomu ką nors išgirsti, nes labai atsargiai užklausiau savo neurologo, tai jo nuomone tai nelabai ką jis girdėjo iš šios pusės tik žino kad lygtai kažkas kažką bando, bet pokolkas tai tabu ir jo nuomone visada galima suspėti. Jam baisu kad tokie vadinami "bandymai" dar labiau nepablogintų šios situacijos. Aš juo tikiu , bet..... taip norisi, kad tai būtų tiesa. Bet ta mano pažįstama tikrai tai daro, ji serga IS jau 14 m., o vakcinuojasi treti metai, buvo Novosibirske, po jo ji vaikšto ir su kaire ranka jau gali valgyti. Nuo vakcinų jai stebuklų tipo neįvyksta, bet blogiau nesidaro. Per tiek metų jos galva prikimšta visokių dalykų, bet tradicinės medicinos ji nenaudoja, židiniai smegenėlėse, tai jei tai tiesa , sakė kad jos stadijoje joks interferonas negali padėti, čia tiesa buvo Kaune. Nežinau kur melas kur tiesa. schmoll.gif
Atsakyti