Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2008 08 29, 13:01)
Mano antrajam lėliukui 9 mėn. ir kažkaip gavosi mums netyčiukas, dėl savo sveikatos būklės dar nerebilitavausi ir planuoju negimdyti, 09 02 važiuosiu operuotis. gal kam buvo panašiai ar po valymo sergant IS sveikata labai komplikuojasi ar tai iš esmės kiekvienam vis kitaip.

Nėštumas yra rizika ir sergančioms, ir nesergančioms. O jūs galvojat pasidarysit valymą ir gerai jausitės? blink.gif aš tuom abejočiau... Vien psichologiškai jums bus labai sunku... Jus kankins daugybė abejonių, daugybė "o jeigu".... Ir tai tikrai nepagerins jūsų savijautos....

Siūlyčiau neskubėti ir dar kartelį pagalvoti... Nepasiduokit baimėms ir gąsdinimams... Aš irgi saviškiui esu pasakiusi, kad jei netyčia užlėksim, tai turėsim tris, kad ir kaip sunku/nesunku būtų po to... Bet čia tik mano nuomonė...

Bet kuriuo atveju spręsti tik jums... Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
pritariu tam,kad nuspresti turetum tik pati ax.gif , nes tik tu zinai savo busena mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai suvokiu , ir kažkur skaičiau kad net geriau pagimdyti negu valymą padaryti iš ligos pusės aš kalbu. Bet mano hormoninės audros jau dabar tokios stiprios, tiek buvo suleista ir išgerta tiek stiprių vaistų nuo migrenos ir kitų skausmų ir dar plius interferonas , nes nežinojau ir net negalėjau pagalvoti kad aš laukiuosi.

gal su pilna narkoze ,aisku iškyrus moralinę pusę, nebus jau labai blogai, tikiuosi. unsure.gif
Papildyta:
Dėkui visoms už supratimą schmoll.gif
Atsakyti
Eglema, labai sunki tavo padetis! juk kalba ir apie Tave ir maziuka zirniuka.. bet kokiu atveju, palaikymas vyro/seimos labai svarbus unsure.gif

Aciu uz linkejimus man! taip, tik itaria kolkas..
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 08 29, 16:47)
Aš tai suvokiu , ir kažkur skaičiau kad net geriau pagimdyti negu valymą padaryti iš ligos pusės aš kalbu. Bet mano hormoninės audros jau dabar tokios stiprios, tiek buvo suleista ir išgerta tiek stiprių vaistų nuo migrenos ir kitų skausmų  ir dar plius interferonas  , nes nežinojau ir net negalėjau pagalvoti kad aš laukiuosi.

gal su pilna narkoze ,aisku iškyrus moralinę pusę, nebus jau labai blogai, tikiuosi. unsure.gif
Papildyta:
Dėkui  visoms už supratimą schmoll.gif

Matau, kad jus jau apsisprendusi.... unsure.gif
Jei jau nusprendet gultis ant stalo, tai siulyciau, kad po to, kai nuo jo nulipsit, butu koks nors labai artimas zmogus, ant kurio peties galetumet issiverkti...

Stiprybes ir sekmes jums...
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 08 29, 16:47)
Aš tai suvokiu , ir kažkur skaičiau kad net geriau pagimdyti negu valymą padaryti iš ligos pusės aš kalbu. Bet mano hormoninės audros jau dabar tokios stiprios, tiek buvo suleista ir išgerta tiek stiprių vaistų nuo migrenos ir kitų skausmų  ir dar plius interferonas  , nes nežinojau ir net negalėjau pagalvoti kad aš laukiuosi.

Papildyta:
Dėkui  visoms už supratimą schmoll.gif

friends.gif Tik tu pati gali pasirinkti tinkamiausią sprendimą sau. O be to jau yra du vaikai, kuriems tu reikalinga ax.gif

Saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2005 07 21, 18:14)
Skubiai reikia gero neuropatalogo. Man nustatė baisią ligą, išsėtinę sklerozę, bet padarė nepakankamai tyrimų ir aš nelabai pasitikiu ta KMUK daktare,nors ji tikrai užtikrino, kad sergu šia liga. Gal kas galit patart kokį daktarą kuris rimčiau sugebėtų atlikti tyrimus ir galėtų galutinai patvirtinti ar paneigti tą diagnozę.  Dabar kažkaip baisu kai pagalvoji, kad nepagydoma liga, bet dar turiu vilties, kad gyd. apsiriko. Padėkit, patarkit kas nors į kokį gyd. dar galėčiau kreiptis. Gal kas nors kartais žinote kur būtų galima atlikti magnetinio rezonanso tyrimą mokamą, nes KMUK man nemokamo atsisakė,matyt galvoja, kad nėra reikalo su mirtininkais terliotis. O šis tyrimas sako tiksliai parodo ar yra sklerozinių židinių ar ne. Todėl labai laukiu bet kokių žinių apie geresnius neuropatalogus ar neurologus  wub.gif

Papildyta:
Sveika.KMUK yra geras gydytojas neurologas ALGIS MAČIONIS.Pati sirgau šia liga,tai jis man daug padejo.Jau 8 metai esu sveika,nenusimink,gydytojai kartais klysta.sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slugela @ 2008 08 30, 18:08)
Papildyta:
Sveika.KMUK yra geras gydytojas neurologas ALGIS MAČIONIS.Pati sirgau šia liga,tai jis man daug padejo.Jau 8 metai esu sveika,nenusimink,gydytojai kartais klysta.sėkmės smile.gif

Labai įdomu. Pasidalink, kaip pavyko išsigydyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slugela @ 2008 08 30, 19:08)
Papildyta:

Labas rytas.Manau Slugela ne visiskai teisi,sergam cia visos sita baisia liga,bet nuo jos nemirstama.O nieko nedarant pasekmes bus nekokios.Manyciau,kad KMU galima pasitiketi,juk jie yra 3-io lygio daktarai.Man nustate L.Malciene nors dar ne visi tyrimai buvo padaryti.MR reikia butinai norint isitikint ir kuo ta greiciau padarysi tuo bus geriau.Jei nedaro nemokamai tada gali pasidaryti uz pinigus.Kiek pamenu 2004 jis kainavo apie 500lt.
Atsakyti
as dariausi mokamai Santariskese, pries 4 metus,tai kainavo 368 lt. rolleyes.gif
O , kad kazka isgyde nuo IS...... tai nereikia sneketi nesamoniu doh.gif Jei esi sveika,tai reiskia ,kad tu ta liga nei nesirgai schmoll.gif
Atsakyti
O as pries metus mokejau uz MR - 440lt, o su A.Macioniu esu bendravusi ne karta, labai nemaloniom aplinkybem. Man buvo trys pablogejimai per pusmeti o Macionis vis issisukdavo kad tai netiesa ir man tik pablogejimas buvo 1 karta todel vaistu skirt negalejo, bet kai nuvaziavau i Vilniu ir parodziau epikriziu israsus iskart pasake kad man butini vaistai ir popieriuose matosi trys pablogejimai. O kai issiaiskinau kodel jis taip daro tai kad maziau iseikvotu pinigeliu is biudzeto
Atsakyti
Dėkui visoms dar kartelį už palaikymą, jau grįžau iš savo nuodėmingo poelgio , bet nutariau kad savo vaikams esu reikalinga tokia negu kitokia....
Šiaip moraliai jaučiuosi blogai bet jaučiu kad pasielgiau "gerai", reikia stengtis nepastoti šiaip netyčia. Savijauta kolkas nebloga tikiuosi gal šį kartą paūmėjimo nebus, neseniai tik po jo atsigavau gal ir tai dar nepilnai.

O ten kažkas rašė skaičiau , kad išsigydė nuo IS manau kolkas neklaidinkit žmonių kurie dar ir taip negali susivokti kas atsitiko. Manau ateitį taip ir bus. Svarbiausia jokios depresijos ir meilė sau. Už nuotrauką MR Santariškėse prieš 3 m. mokėjau apie 400 Lt.
Atsakyti