Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(citrute @ 2008 07 16, 13:24)
Hmmm... as perku vaistineje vaistus, o vaikstau tik pas gydytoja, ir neseniai buvau, bet nieko nedave... reikes i copaxone atstovybe paskambint, gal ten ka pasakys  g.gif

Sveiki.Skaitineju tai ka rasot tai suprantu taip,kad dauguma naudojate interferona?...As taip pat sergu issetine skleroze jau 4 metai,bet Kauno klinikose esu tik pastatyta i eile interferonui gauti.Idomu kodel as jo negaunu?Gal,kad gydytojai buvo per mazai sumoketa?Gal gallite man patart kaip tureciau elgtis toliau?
Atsakyti
QUOTE(emanuele12 @ 2008 07 28, 15:02)
Sveiki.Skaitineju tai ka rasot tai suprantu taip,kad dauguma naudojate interferona?...As taip pat sergu issetine skleroze jau 4 metai,bet Kauno klinikose esu tik pastatyta i eile interferonui gauti.Idomu kodel as jo negaunu?Gal,kad gydytojai buvo per mazai sumoketa?Gal gallite man patart kaip tureciau elgtis toliau?

na nezinau,kodel tu negauni ju.... g.gif .Gal gydytojai mato,kad tau jo nereikia dar blush2.gif As neturejau problemu su vaistais...jau 2 metai gaunu copaxona mirksiukas.gif O Kaune gydytojai labai fainus,bent man.... Ir abejoju,kad kaip sakai, permazai sumokejei, tai turi itakos....
Atsakyti
QUOTE(emanuele12 @ 2008 07 28, 14:02)

As nuo sausio vartoju copaxone. Pas gydytoja vaikstau Klaipedoje. Sergu trys metai. Del vaistu skyrimu nesu niekam nieko davus. Ligos eiga turi atitikti reikalavimus ir privalo skirti. I eile buvau pastatyta Vilniuje, bet pasikeite finansavimas ir dabar, manau, nera problemu gauti vaistus niekam kas telpa i nustatytas ribas. Gal apie Jus pamirso, pasidomekit priezastis g.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 07 28, 18:10)
na nezinau,kodel tu negauni ju.... g.gif .Gal gydytojai mato,kad tau jo nereikia dar  blush2.gif As neturejau problemu su vaistais...jau 2 metai gaunu copaxona  mirksiukas.gif O Kaune gydytojai labai fainus,bent man.... Ir abejoju,kad kaip sakai, permazai sumokejei, tai turi itakos....

As gyvenu Anglijoj ir cia greitai suzinosiu ar man skirs ar ne vaistus.Su gydytoja kartais pasikalbam telefonu tai ji man patare jei man skirs,kad neatsisakyciau.Tai reiskia,kad man ju reikia.Ir jau 4 metai as dar vis stoviu eilej verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emanuele12: 29 liepos 2008 - 09:38
QUOTE(emanuele12 @ 2008 07 29, 10:37)
As gyvenu Anglijoj ir cia greitai suzinosiu ar man skirs ar ne vaistus.Su gydytoja kartais pasikalbam telefonu tai ji man patare jei man skirs,kad neatsisakyciau.Tai reiskia,kad man ju reikia.Ir jau 4 metai as dar vis stoviu eilej verysad.gif

Jei tik skirs,tai tikrai neatsisakyk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(emanuele12 @ 2008 07 29, 11:37)

Noreciau suzinoti kokio amziaus zmones cia lankosi turintys issetine skleroze.Man kai diagnozavo buvo 24m.Gera pusmeti buvau gilioj depresijos,nemaciau prasmes gyvent.Girdejau,kad nuo interferono daznai buna salutinis poveikis,zmogus jauciasi kaip gripuodamas,ar tai tiesa?
Atsakyti
Leidžiuos vieną kartą i savaitę, tai tą kitą dieną po leidimo iki pietų jaučiuosi blogai, maudžia raumenis , skauda galva, kojos kaip ant spyruoklių bet tai praeina, gydytojai sako , kad jei nebūtų tokio panašaus šalutinio poveikio, tai reiškia vaistai neveikia. Bet manau tai priklauso nuo stadijos stiprumo ir kiekvieno žmogaus asmeniškai. g.gif
Atsakyti
man liga nustate,kai buvo 30 , o dabar man jau 35 blush2.gif
Atsakyti
Nustatė ligą kai buvo 28 m. , dabar man 30 m., bet manau tai jau buvo dar anksčiau, kai grąžinu atgal laiką, tai manau nuo 22 tai tikrai.
Atsakyti
labas vakaras,man nustate liga kaip buvau 31m dabar man 33m,bet sergu nuo kokiu 28 o gal ir nuo anksciau.
Atsakyti
Baisu visi tokie jauni, tai ir stengiesi laikytis bent jau aš dėl vaikų ir aišku norisi dar normaliai pagyventi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 07 31, 23:50)
Baisu visi tokie jauni, tai ir stengiesi laikytis bent jau aš dėl vaikų ir aišku norisi dar normaliai pagyventi. verysad.gif

Sveiki. 4u.gif Smagu,kad atradau si foruma,bent jau zinau,kad ne viena tokia esu.Dziugu,kad cia renkames visi tokie patyts.Pirmo vaiko susilaukiau jau sirgdama,praejo jau 2 metai,noretusi antro.Vaistu jokiu nevartoju,interferonas nepaskirtas.Kiek zinau nepatarina gimdyti prie sitos ligos.O ka jus manot?Gal yra turinciu panasios patirties?
Atsakyti