Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(zebrova @ 2008 07 08, 09:03)
Copaxona leidziuosi jau du metus,jokios baimes ar skausmo  rolleyes.gif Pirma karta buvo baisoka,bet kai pagalvojau,kad tai vienintele iseitis pristabdyti liga,tai praejo visos baimes ir nerimai  mirksiukas.gif Paskutini karta kai emiau Kaune vaistus,tai dave ir injektoriu,tikrai su juo paprasciau.O leidziuosi i kojas ir i pilva,nes i ranka kai susileisdavau,kazkaip skaudedavo kelias dienas tas vietas  g.gif

O injektoriu dave gydytoja ar vaistininke? Ir ar ant koju nebuna melyniu? g.gif
As irgi leidziuos, tiksliau MB leidzia i kojas, bet labai daznai vaikstau su melynem, o ir kraujagysles labai issokusios, ryskios pasidare. Ir dar i sedyne duriam, o i pilva baisu schmoll.gif
Noreciau ta autoinjektoriu susiorganizuot ir i pilva megint, nes visgi vasara, o kojos melynos blush2.gif
Atsakyti
O as leidausi i kojas, tai po to kelias dienas ta vieta skauda, o i sedyne net nejauciu kad durta, tai teks kuriam laikui prie sedynes likt nes i pilva ir i ranka dar baisu. rolleyes.gif

Papildyta:
Del injektoriaus tikrai idomu kur ji gauti? g.gif
Atsakyti
Man injektoriu davė santariškėse, kadangi ten išrašinėja ir duoda man avonexa, gal ir vaistinese yra
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2008 07 08, 14:27)
Del injektoriaus tikrai idomu kur ji gauti?  g.gif

Skambinausi užsiregistruoti pas gydytoją, tai sesutė sakė būtinai pas ją užeiti - duos injektorių bigsmile.gif Vadinasi, visoms vartojančioms Copaxone, duos, kai eisit vaistų. O jei nekantraujat, tai galit pasiskambinti ir, manau, anksčiau gausit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 07 16, 10:21)
Skambinausi užsiregistruoti pas gydytoją, tai sesutė sakė būtinai pas ją užeiti - duos injektorių bigsmile.gif Vadinasi, visoms vartojančioms Copaxone, duos, kai eisit vaistų. O jei nekantraujat, tai galit pasiskambinti ir, manau, anksčiau gausit ax.gif

Hmmm... as perku vaistineje vaistus, o vaikstau tik pas gydytoja, ir neseniai buvau, bet nieko nedave... reikes i copaxone atstovybe paskambint, gal ten ka pasakys g.gif
Atsakyti
man injektoriu dave kauno klinikose,kai israsinejo vaistus mirksiukas.gif Tai manau,kad turetu duoti visiems blush2.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti kokius vitaminus vartojate sergant IS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2008 07 21, 20:08)
Gal galite pasakyti kokius vitaminus vartojate sergant IS?  blush2.gif

as pastoviai naudoju niauromaxa arba niaurorubina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 07 21, 19:14)
as pastoviai naudoju niauromaxa arba niaurorubina  ax.gif

na o aš jiems esu alergiška, bet girdėjau kad sergant IS patarina vartoti zuvu taukus, t.y. ryklio taukus ar ungurio. Ir dar amino rugščių kompleksą. Ką jūs manote?
Daugiau niekas nevartojate jokių vitaminų? g.gif
Atsakyti
Vartoju neurorubina, imuno spektrum su ežiuole, ir šiaip visokius kur ieina visi butinumai, o zuvu taukai visada yra gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 25 liepos 2008 - 15:39
dar naudoju omega 3 mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudoju Q10, viena neurologe pasiule, aprasyme irgi uzsimenama apie naudojima sergant IS. atrodo padeda, bet kai naudoji tiek visokiu vaistu, papildu ir pan., gan sunku atsekti, kas isties daro didziausia poveiki g.gif siaip pagrindiniai vaistai copaxone, kad jie veikia, tai tikrai smile.gif
Atsakyti