Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Gal galite kas nors pakomentuoti
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 07 01, 16:08)
Gal galite kas nors pakomentuoti

ka cia ir prikomentuosi... uzuojauta del pablogejimo... as irgi auginu du vaikus, ir naiviai tikiuosi, kad pablogejimo nebus... o jei eiga progresuojanti-remituojanti, tai turi viskas atsistatyt 4u.gif Stiprybes ir sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2008 07 01, 17:19)
ka cia ir prikomentuosi... uzuojauta del pablogejimo... as irgi auginu du vaikus, ir naiviai tikiuosi, kad pablogejimo nebus... o jei eiga progresuojanti-remituojanti, tai turi viskas atsistatyt  4u.gif  Stiprybes ir sveikatytes  4u.gif

kiekvienam skirtingai,sunku ka ir pakomentuoti unsure.gif Manau nuo organizmo priklauso,ar atsistatys ,ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2008 07 01, 16:51)
Sergu išsėtine (diagnozuota) 3 metai, turiu 2 vaikus(10 m ir 7 mėn.) pablogėjo po 2 gimdymo, gal kam buvo panašiai , vartoju avonex , ar tai atsistatyti gali gal tik reikia laiko, ar tas paūmėjimas nepraeis  unsure.gif

nieks nezino,visi skirtingi...,todel ir vaistu nera...reikia daugiau duometys,skaityti..gal sau ir pritaykisi
Atsakyti
Dėkui už nuomonę svarbiausia nepasiduoti, visiems stiprybės tongue.gif
Atsakyti
Sveikuciai....

Noriu paklausti kaip jus galvojat ar gali buti IS jei pozymiai yra skrandzio skausmai galvos svaigimas dreba rankos jauciamas nuovargis, per vizita pas gydytoja nedarius jokiu tyrimu tik apziurejus israse vaistu nuo skrandzio,bet to zmogaus tetis serga sia liga,tai gal cia ir yra IS sklerozes pirmieji pozymiai???
Padekit....unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms, per kancias siaip ne taip gavau kompensuojamus vaistus Copaxone. Laiminga kad juos gavau, bet kai reik leistis uzvaldo mano kuna baime. Ir taip sunku sau isivaryt ta adata, net baisu, o dar kasdien. Norejau paklausti ar po ileidimo labai jums skauda ir i kokias vietas jus leidziates?
Atsakyti
Dėl skrandžio skausmų ir galvos svaigimo tai nebūtini išsėtinės požymiai, kai kam pvz. man ir daug kitu žmonių buvo pastovi migrena, ir tirpimas rankų ir kojų, nugaros skausmas didelis, bet vėlgi kiekvienam žmogui vis kitaip gali būti, bent jau kai kurie požymiai, o dėl paveldimumo nebūtinai turi sirgti. g.gif
Papildyta:
Aš leidžiuosi avonex, šiaip tai skauda, bet adatų baimė čia natūralus dalykas, aš leidžiuosi kartą į savaitę bet ir tai nemalonu, man santariškėse davė tokį užšaldomą kompresiuką, po įsileidimo atleidžia truputį, bet čia aš turiu omeny apie leidimą į raumenis, jei po oda, tai reikėtų gauti indžektorių, netaip skauda tada kada leidies.
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2008 07 06, 16:38)
Sveikuciai....

Noriu paklausti kaip jus galvojat ar gali buti IS jei pozymiai yra skrandzio skausmai galvos svaigimas dreba rankos jauciamas nuovargis, per vizita pas gydytoja nedarius jokiu tyrimu tik apziurejus  israse vaistu nuo skrandzio,bet to zmogaus tetis serga sia liga,tai gal cia ir yra IS sklerozes pirmieji pozymiai???
Padekit....unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Papildyta:
Sveikuciai....

Noriu paklausti kaip jus galvojat ar gali buti IS jei pozymiai yra skrandzio skausmai galvos svaigimas dreba rankos jauciamas nuovargis, per vizita pas gydytoja nedarius jokiu tyrimu tik apziurejus  israse vaistu nuo skrandzio,bet to zmogaus tetis serga sia liga,tai gal cia ir yra IS sklerozes pirmieji pozymiai???

Papildyta:
tiksliai nustato tik brandolinis rezonansas...,vizualiai net gyd. sunku suprasti
Atsakyti
Sveikuciai....

Skrandzio skausmai labiau susije su virskinamojo trakt sutrikimais... ziurekit, ka valgot, nes galvos svaigimas irgi nuo nedavalgymo ar netinkamo maisto gali buti...
IS smogia kitaip...

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Magnetinis rezonansas, punkcija iš stuburinio nervo- likvoro kiekio nustatymui, ir keletas kitų tyrimų....
IS gali smogti įvairiai, bet tikrai negirdėjau būna skrandžio skausmai, galva svaigsta, bet vėlgi kiekvienam skirtingai gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2008 07 06, 16:53)
Labas visoms, per kancias siaip ne taip gavau kompensuojamus vaistus Copaxone. Laiminga kad juos gavau, bet kai reik leistis uzvaldo mano kuna baime. Ir taip sunku sau isivaryt ta adata, net baisu, o dar kasdien. Norejau paklausti ar po ileidimo labai jums skauda ir i kokias vietas jus leidziates?

Copaxona leidziuosi jau du metus,jokios baimes ar skausmo rolleyes.gif Pirma karta buvo baisoka,bet kai pagalvojau,kad tai vienintele iseitis pristabdyti liga,tai praejo visos baimes ir nerimai mirksiukas.gif Paskutini karta kai emiau Kaune vaistus,tai dave ir injektoriu,tikrai su juo paprasciau.O leidziuosi i kojas ir i pilva,nes i ranka kai susileisdavau,kazkaip skaudedavo kelias dienas tas vietas g.gif
Atsakyti