QUOTE(VilmuteGG @ 2008 05 28, 18:46)
laba vakara,as labai noreciau jusu paklausti ar pirma nutraukete vaistus po to pastojote ar leidziantis vaistus.As ketinu nutraukti vaistus tada truputi palaukti ir lauktis,as taip pat leidziuosi Avonex.Siame forume yra moteru kurios neseniai susilauke vaikeliu,gal jos ir parasys kaip dabar jauciasi,nes kazkaip seniai berase,o labai noretusi,kad parasytu,zinoma jai gali.
Sveikos gyvos!!!
Kas paskaitinėjat forumą šitą, tai žinot, kad aš sergu IS ir ja sirgdama pagimdžiau Taigi, mano antrajam džiaugsmeliui jau metai ir beveik 2 mėnesiai, ir kol kas man viskas gerai. Aišku būna visko, kad jau atrodo prasideda ataka, bet pasiilsi ir vėl gerai. Nuo sausio leidžiuos Copaxone. Vaikiukas gimė sveikas, o kaip bus kai užaugs, niekas nežino Šiaip mane pačią vis neramina kaip bus, nes liga atsirado praėjus 1,5 metų po pirmo gimdymo, taigi, artėja nenumaldomai 1,5 metų amžius ir antrajam kletskui, bet tikiuos, kad bus viskas gerai.
Taigi, sveikatytės visoms, ramaus ir lengvo laukimo laukiančioms ir planuojančioms Viskas bus gerai
P.S. kaip dabar pažiūriu į aplinkinius, tai IS man jau nebeatrodo tokia baisi liga, nes visi viskuom serga, miršta, žūva... Džiaukimės šia diena