[quote=eddukas,2008 04 14, 15:36]
[quote=dalmatinas,2008 04 14, 13:29]
dekui uz atsakyma. O kiek tau laiko tie tirpimai jau tesiasi? Negi niekad taip jau ir nepraeis? As kol vaistus vartojau tai visiskai nieko blogo nebuvo. Kaip sveikas zmogus buvau. Dabar tik po avarijos pastresavau ir se tau kad nori. Apsiprast su tuo tirpimu tai gal ir apsiprasciau nesunkiai, ne taip jau ir blogai yra. Tik baisu kad nestumo metu nepablogetu tiek kad reiktu hormonu. Nes daktarai minejo kad jei pablogeja nestumo metu vartojamos pulsines hormonu dozes. O to tai as jau tikrai nenoriu. Tai dabar ir dvejoju ka daryt. Gal tikrai nekreipt demesio, ilsetis daugiau ir viltis kad nepabloges dar labiau
.
[/quote]
su tais tirpimais visaip buna, viena diena geriau, kita tirpsta labiau, bet kad visai praeitu, tai dar taip nebuvo. man viskas tesiasi jau antrus metus
bet visiems sie dalykai vyksta skirtingai, o nestuma planuok be baimes, nes besilaukiancia moteri saugo angelai
cia man taip vienas draugas pasake
Papildyta:
QUOTE(Baltas @ 2008 04 17, 16:08)
Merginos,
kaip kovojat su pakylancia temperatura nuo vaistu?
Kai MB suleidziu vaistus i pilva, o daznai ir i koja, tai nakti jam stipriai pakyla temperatura...tada jis lenda, glaudziasi prie manes - silumos iesko
... ir mane dusina
...kiekviena karta juk negers zmogus vaistu...
man tai niekad nebuvo temperaturos ir negirdejau, kad taip kam nors butu buve
viena karta buvo bloga, ispyle karstis, pradejo stigti oro, bet tai truko keleta minuciu ir manau, kad pataikiau i kraujagysle
o ka taviskis leidziasi? interferona ar copaxona?