Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(zebrova @ 2008 04 10, 16:53)
Buvau ir as Energetike,tik nezinau,ka tu ten gero radai  g.gif Bardakas visiskas  schmoll.gif O kelialapio kaina buvo 7600 lt.niekaip nesuprantu uz ka  blink.gif

man vieta ziauriai patiko, kambarys buvo tvarkingas+dusas, tualetas, poilsiui to uzteko, kaip sakiau, proceduros, tai tik siaip sau, man dienai buvo skirta apie 100Lt, o papildomam zmogui, kuris buvo su manimi, maistas ir gyvenimas apie 2000Lt, bet po sanatorijos man koordinacija atsistate, tai svarbiausia mirksiukas.gif bardako daug, sutinku, ir visi jauciasi toookie svarbus, cia apie personala, ypac direktore schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2008 04 10, 15:50)

taigi, visiskai sutinku su kitom merginom - svarbiausias ir tiksliausias tyrima - MR, jei darysi privaciai, tai daryk galvos ir stuburo, jei ka, bus ramu ir nereiks sukti galvos darant juos viena po kito, o tie BERA smegenų kamieno sukeltųjų potencialų ir VEP optinių sukeltųjų potencialų tyrimai tik papildomi prie IS ar ja itariant, man juos dare Santariskese, irgi siunte Kizlaitiene, kiek suprantu juos daro visiems savo pacientams blink.gif
pasidaryk MR ir tikrai zinosi...
sekmes mirksiukas.gif

o dar norėjau paklausti kaip jei daryčiau galvos ir stuburo MR ar padalytų abu vienu kartu?ar reiktų mokėt kaip už du...
ir dar, gal kas darėt MR MDC Grybo gatvėj? skaičiau kažkokiam forume, kad jei ten atvažiuoji darytis MR su siuntimu, tai gerokai pigiau išeina nei įprastai. kažin kiek tame tiesos? g.gif
Atsakyti
As nezinau,kaip ten grybo gatveje,bet man dare magneta Santariskese.Pati mokejau pinigelius is kisenes rolleyes.gif Pirma padare stuburo,bet ten nerado jokiu pakitimu,o paskui jau ejau pas niaurologa ir tas dare galvos magneta,bet irgi mokejau visa kaina,bet tik todel,kad atsisakiau gultis i ligonine,jei buciau sutikusi,tai butu nekainave nieko ir butu padare begulint ligonineje.
O del energetiko sanatorijos,tai proceduros dar puse bedos,o direktore man kaip tik labai patiko,gera ir nuosirdi moteris pasirode g.gif
Turiu klausima,labai stipriai kamuoja depresija,kaip vaduojates nuo jos blush2.gif Viskas nervina aplinkui,visi negeri ir viskas negerai blink.gif Zinau,kad jie nekalti,bet nieko su savimi negaliu padaryti schmoll.gif
Atsakyti
vaitkus. kauno klinikos. turiu tokia beda... issetine skleroze. tai zinau
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 04 11, 09:22)
As nezinau,kaip ten grybo gatveje,bet man dare magneta Santariskese.Pati mokejau pinigelius is kisenes  rolleyes.gif Pirma padare stuburo,bet ten nerado jokiu pakitimu,o paskui jau ejau pas niaurologa ir tas dare galvos magneta,bet irgi mokejau visa kaina,bet tik todel,kad atsisakiau gultis i ligonine,jei buciau sutikusi,tai butu nekainave nieko ir butu padare begulint ligonineje.

girdėjau tokį dalyką-kad stacionare visus tyrimus greit padaro, bet man stacionaro nepasiūlė schmoll.gif
būčiau tikrai sutikusi, kad tik greičiau...
dabar suku galvą kaip tuos tyrims darytis, nes ir iš darbo neišeina atsiprašinėt unsure.gif
Atsakyti
megink siulytis i skyriu gultis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Geras @ 2008 04 11, 11:57)
vaitkus. kauno klinikos. turiu tokia beda... issetine skleroze. tai zinau

o ka norejei pasakyti apie Vaitku,kazkaip nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2008 04 10, 16:10)
man vieta ziauriai patiko, kambarys buvo tvarkingas+dusas, tualetas, poilsiui to uzteko, kaip sakiau, proceduros, tai tik siaip sau, man dienai buvo skirta apie 100Lt, o papildomam zmogui, kuris buvo su manimi, maistas ir gyvenimas apie 2000Lt, bet po sanatorijos man koordinacija atsistate, tai svarbiausia mirksiukas.gif  bardako daug, sutinku, ir visi jauciasi toookie svarbus, cia apie personala, ypac direktore schmoll.gif

Sveikos,
as buvau Palangos "Line", tai man patiko ir kasmet siulo seimos gyditoja vaziuoti, bet nera kaip... irgi rezgu minti vaziuot su mazuoju ir dar kanors pasiimt. o kaip ta reikala suderinti? ar as galiu vaziuoti uz ligoniu kasu pinigus ir kartu pasiimti vaika su mama kaip komercinius? ar apgyvendintu kartu? nes pvz "Line" komerciniai kelialapiai ir gydomieji apgyvendinami skirtinguose aukstuose...
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2008 04 11, 09:01)
o dar norėjau paklausti kaip jei daryčiau  galvos ir stuburo MR ar padalytų abu vienu kartu?ar reiktų mokėt kaip už du...
ir dar, gal kas darėt MR MDC Grybo gatvėj? skaičiau kažkokiam forume, kad jei ten atvažiuoji darytis MR su siuntimu, tai gerokai pigiau išeina nei įprastai. kažin kiek tame tiesos? g.gif

net nezinau kiek reiktu moketi darant galva ir stubura kartu, tikrai nemanau, kad kaip uz du atskirus tyrimus, juk vis vien viena karta tik kisa i ta kapsule g.gif dar papildomai kainuoja kontrastas, bet nedaug.
as kai gulejau ligoninej, mane siunte MR i Grybo gatve, ligonine jau savo MR limitus buvo isnaudojusi, todel reikejo moketi paciai, tik maziau nei siaip kainuoja, tiksliai neprisimenu kiek, bet kazkur puse sumos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 04 11, 12:05)
megink siulytis i skyriu gultis  mirksiukas.gif

kažkaip nelabai įsivaizduoju kaip čia pasisiūlyt ir kam g.gif
šeimos gydytojai, ar neurologei?

vistiek guldyt turėtų tik į KMU arba III ligoninę kitus MR aparato nėra...
ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 04 11, 10:22)
  Turiu klausima,labai stipriai kamuoja depresija,kaip vaduojates nuo jos  blush2.gif Viskas nervina aplinkui,visi negeri ir viskas negerai  blink.gif Zinau,kad jie nekalti,bet nieko su savimi negaliu padaryti  schmoll.gif

su depresija as irgi turiu problema ziauria verysad.gif ypac po diagnozes, tai be raminamuju ne vienos dieneles nebuvo, apie 4 men.schmoll.gif buvo periodas, kai visai nieko jauciausi, jau ir saulute pastebedavau, bet tik kas ir i asaras, kartais bunu pikta kaip velnias devil.gif devil.gif
vaikstau pas psichologe, man padeda ax.gif
dabar, kad nepasidaryciau priklausoma nuo raminamuju, pradejau gerti antidepresantus, sako poveikis pasijaus po keliu savaiciu, tai derinu su raminamais...
taigi gelbejuos tuo, o kaip bus toliau - nezinau, nes su vaistais galiu gyventi normalu gyvenima: skaityti, mokytis, bedrauti su vaiku ir artimaisiais, be vaistu: liudna, negaliu miegoti verysad.gif
manau, kiekvienam vis kitaip, as tokia, kitas gal stipresnis, moka pazvelgti i problema kitaip, ir tai sveikintina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Doviljana @ 2008 04 11, 14:34)
kažkaip nelabai įsivaizduoju kaip čia pasisiūlyt ir kam g.gif
šeimos gydytojai, ar neurologei?

vistiek guldyt turėtų tik į KMU arba III ligoninę kitus MR aparato nėra...
ar kaip?

manau, pirmiausia seimos gydytojas turi duoti siuntima i ligonine-nervu ligu skyriu, o ligonine, jei neturi savo MR, siuncia i kitas ligonines, kurios ji turi, man buvo taip.
pasnekek su savo seimos gydytoja, ji tikrai zinos visa tvarka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2008 04 11, 13:07)
Sveikos,
as buvau Palangos "Line", tai man patiko ir kasmet siulo seimos gyditoja vaziuoti, bet nera kaip... irgi rezgu minti vaziuot su mazuoju ir dar kanors pasiimt. o kaip ta reikala suderinti? ar as galiu vaziuoti uz ligoniu kasu pinigus ir kartu pasiimti vaika su mama kaip komercinius? ar apgyvendintu kartu? nes pvz "Line" komerciniai kelialapiai ir gydomieji apgyvendinami skirtinguose aukstuose...

kai pernai vaziavau i Energetika, tai mano kelialapis buvo pilnai apmoketas, kadangi pasiimti norejau ir vaika, bei lydinti asmeni, reikejo moketi papildomai, bet jau ten, vietoj. pries vaziuojant pasiskambinom sanatorijos direktorei, paaiskinom situacija ir paprasem, kad skirtu atskira kambari, zinoma, duodami suprasti, kad atsilyginsim blush2.gif kai atvaziavom, kambarys buvo, trys lovos, restauruotas, televizorius, dusas+tualetas... uz suaugusi moketi reikejo, uz vaika ne, jam buvo tik metukai.
taigi, manau, kad jei paskambintum i sanatorija, paaiskintum koks reikalas, tikrai susitartum, gal net i kisene nereiktu nieko duot, tik kad papildoma vieta nemazai kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2008 04 11, 13:53)

manau, pirmiausia seimos gydytojas turi duoti siuntima i ligonine-nervu ligu skyriu, o ligonine, jei neturi savo MR, siuncia i kitas ligonines, kurios ji turi, man buvo taip.
pasnekek su savo seimos gydytoja, ji tikrai zinos visa tvarka mirksiukas.gif
Papildyta:

pas šeimos gydytoją buvau 03.27, siuntimą pas neurolagą toj pačioj poliklinikoj parašė 04.17,
bet man pasirodė prodė per ilgai, tai per visus pažįstamus-nepažįstamus, sugebėjau pas KMUK neorologę patekti po savaitės, prakonsultuot prakonsultavo-o toliau nei brakšt schmoll.gif
įtariu reiks vėl pas poliklinikos neurologą eit g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalmatinas @ 2008 04 11, 13:53)

kai pernai vaziavau i Energetika, tai mano kelialapis buvo pilnai apmoketas, kadangi pasiimti norejau ir vaika, bei lydinti asmeni, reikejo moketi papildomai, bet jau ten, vietoj. pries vaziuojant pasiskambinom sanatorijos direktorei, paaiskinom situacija ir paprasem, kad skirtu atskira kambari, zinoma, duodami suprasti, kad atsilyginsim blush2.gif kai atvaziavom, kambarys buvo, trys lovos, restauruotas, televizorius, dusas+tualetas... uz suaugusi moketi reikejo, uz vaika ne, jam buvo tik metukai.
taigi, manau, kad jei paskambintum i sanatorija, paaiskintum koks reikalas, tikrai susitartum, gal net i kisene nereiktu nieko duot, tik kad papildoma vieta nemazai kainuoja...

Reiks taip ir daryt, aciu 4u.gif Mano maziui kaip tik rytoj metai wub.gif
O gal kas bande i Druskininku kokia sanatorija vaziuot sergant IS? kazi kokios galimybes ten???
Atsakyti