QUOTE(zebrova @ 2008 04 11, 10:22)
Turiu klausima,labai stipriai kamuoja depresija,kaip vaduojates nuo jos
Viskas nervina aplinkui,visi negeri ir viskas negerai
Zinau,kad jie nekalti,bet nieko su savimi negaliu padaryti
su depresija as irgi turiu problema ziauria
ypac po diagnozes, tai be raminamuju ne vienos dieneles nebuvo, apie 4 men.
buvo periodas, kai visai nieko jauciausi, jau ir saulute pastebedavau, bet tik kas ir i asaras, kartais bunu pikta kaip velnias
vaikstau pas psichologe, man padeda
dabar, kad nepasidaryciau priklausoma nuo raminamuju, pradejau gerti antidepresantus, sako poveikis pasijaus po keliu savaiciu, tai derinu su raminamais...
taigi gelbejuos tuo, o kaip bus toliau - nezinau, nes su vaistais galiu gyventi normalu gyvenima: skaityti, mokytis, bedrauti su vaiku ir artimaisiais, be vaistu: liudna, negaliu miegoti
manau, kiekvienam vis kitaip, as tokia, kitas gal stipresnis, moka pazvelgti i problema kitaip, ir tai sveikintina
Papildyta:
QUOTE(Doviljana @ 2008 04 11, 14:34)
kažkaip nelabai įsivaizduoju kaip čia pasisiūlyt ir kam
šeimos gydytojai, ar neurologei?
vistiek guldyt turėtų tik į KMU arba III ligoninę kitus MR aparato nėra...
ar kaip?
manau, pirmiausia seimos gydytojas turi duoti siuntima i ligonine-nervu ligu skyriu, o ligonine, jei neturi savo MR, siuncia i kitas ligonines, kurios ji turi, man buvo taip.
pasnekek su savo seimos gydytoja, ji tikrai zinos visa tvarka
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2008 04 11, 13:07)
Sveikos,
as buvau Palangos "Line", tai man patiko ir kasmet siulo seimos gyditoja vaziuoti, bet nera kaip... irgi rezgu minti vaziuot su mazuoju ir dar kanors pasiimt. o kaip ta reikala suderinti? ar as galiu vaziuoti uz ligoniu kasu pinigus ir kartu pasiimti vaika su mama kaip komercinius? ar apgyvendintu kartu? nes pvz "Line" komerciniai kelialapiai ir gydomieji apgyvendinami skirtinguose aukstuose...
kai pernai vaziavau i Energetika, tai mano kelialapis buvo pilnai apmoketas, kadangi pasiimti norejau ir vaika, bei lydinti asmeni, reikejo moketi papildomai, bet jau ten, vietoj. pries vaziuojant pasiskambinom sanatorijos direktorei, paaiskinom situacija ir paprasem, kad skirtu atskira kambari, zinoma, duodami suprasti, kad atsilyginsim
kai atvaziavom, kambarys buvo, trys lovos, restauruotas, televizorius, dusas+tualetas... uz suaugusi moketi reikejo, uz vaika ne, jam buvo tik metukai.
taigi, manau, kad jei paskambintum i sanatorija, paaiskintum koks reikalas, tikrai susitartum, gal net i kisene nereiktu nieko duot, tik kad papildoma vieta nemazai kainuoja...