QUOTE(motiejuke @ 2008 04 02, 14:57)
na , man ir vel atsinaujino
sesija ant nosies, egzai, vaiko prieziura, gyvenimas neramus , visur skubu
"islindo" malonumai, nutirpo ranka, tokia kaip ielektrinta, saltukas toks eina joje, (buna ir atleidzia, vel nutirpsta )akyte paskauda,
buvau pas savo gyd antakalnyje (be talonu sugebejau per 2 val, tai ir kraujo tyr. padare ekstra ) dave vel siuntima i santariskes pas Kizlaitiene, pas ja neimanoma patekt, ner talonu .. ji nedirba birzel, liepa, tik jau bus rugpjuti
bandysiu pas ja patekti ekstra atveju iki vasaros,
nes nzn ka su rankyte visa daryt, geriu ka seimos gyd israse bet gi to mazai, gal jau man ta liga isisiautejo
gal ja pripazins , bet nenoriu visai
matau yra mamyciu su mazais vaikais kaip ir as
Papildyta:
aa, cia po gimdymo
nes viena ryta atsikeliau surakinta, maniau jau tas IS kaltas , o gal ??
nugara labai paskauda , kaulai
gal cia irgi vienas is IS pozymiu
sesija ant nosies, egzai, vaiko prieziura, gyvenimas neramus , visur skubu
"islindo" malonumai, nutirpo ranka, tokia kaip ielektrinta, saltukas toks eina joje, (buna ir atleidzia, vel nutirpsta )akyte paskauda,
buvau pas savo gyd antakalnyje (be talonu sugebejau per 2 val, tai ir kraujo tyr. padare ekstra ) dave vel siuntima i santariskes pas Kizlaitiene, pas ja neimanoma patekt, ner talonu .. ji nedirba birzel, liepa, tik jau bus rugpjuti
bandysiu pas ja patekti ekstra atveju iki vasaros,
nes nzn ka su rankyte visa daryt, geriu ka seimos gyd israse bet gi to mazai, gal jau man ta liga isisiautejo
gal ja pripazins , bet nenoriu visai
matau yra mamyciu su mazais vaikais kaip ir as
Papildyta:
aa, cia po gimdymo
nes viena ryta atsikeliau surakinta, maniau jau tas IS kaltas , o gal ??
nugara labai paskauda , kaulai
gal cia irgi vienas is IS pozymiu
na cia tai pervargimas kalciausias, nes as irgi: mokslai, vaikas, namai ir jauciu, kad visas kunelis dreba issigandau, kad paumejimas, bet pailsejau ir geriau, drebulys praejo, o ranka man irgi tirpsta, kartais daugiau, kartais maziau, bet pripratau ir taip "astriai" nebereaguoju
isties savo kailiu patyriau, kad poilsis, miegas yra labai svarbu (beje valgymas irgi) ir laimingesnis jautiesi