Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 18, 14:30)
Laba diena. smile.gif Ar yra cia klaipedieciu? Koki patartumet gera neurologa?

As klaipediete. kokiu klausimu nori kreiptis, del IS? vaistus gali israsyti tik Baravikaite, dirba Klaipedos universitetineje ligonineje, o siaip man patinka R.Urbutis, dirba Jurininku ligonineje. 4u.gif
Kokie atsakymai del MR?
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2008 03 18, 15:17)
As klaipediete. kokiu klausimu nori kreiptis, del IS? vaistus gali israsyti tik Baravikaite, dirba Klaipedos universitetineje ligonineje, o siaip man patinka R.Urbutis, dirba Jurininku ligonineje.  4u.gif
Kokie atsakymai del MR?

Na nieko nerado ten smile.gif Bet jauciuos blogai. Kadangi simptomai nenyksta, kaip turetu buti prie MS, tai kazkas kito? Neorologine problema ar psichologine? Na reikia man neurologo konsultacijos. smile.gif Aciu 4u.gif O pas Urbuti kaip registruotis? Per savo gydytoja su siuntimu ar kaip?
Atsakyti
su Sventom Velykom, visas ir visus!
daug sveikateles!
Atsakyti
Sveikos,norejau paklausti tu,kurios turi vaikiukus - ar jums leido maitinti ir iki kurio laiko? g.gif Beje,mes laikomes puikiai,tik nugaros skausmai pradejo kankinti mane... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 28, 10:15)
Sveikos,norejau paklausti tu,kurios turi vaikiukus - ar jums leido maitinti ir iki kurio laiko?  g.gif  Beje,mes laikomes puikiai,tik nugaros skausmai pradejo kankinti mane...  doh.gif

maitinti rekomenduoja iki 6 menesiu, po to del zymiai didesnes pablogejimo tikimybes (del smarkiu hormoniniu pokyciu) vel reikia pradeti vartoti vaistus. Tada zindyma reiks nutraukti.
Sekmes jum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 28, 11:15)
Sveikos,norejau paklausti tu,kurios turi vaikiukus - ar jums leido maitinti ir iki kurio laiko?  g.gif  Beje,mes laikomes puikiai,tik nugaros skausmai pradejo kankinti mane...  doh.gif

Na man nieko nesake isvis del maitinimo g.gif net nepamenu kur skaiciau (gal net cia forume), kad maitinimas pagerina bukle, nes daugeja prolaktino organizme ax.gif as maitinau iki 7 menesio, kol kas viskas gerai (maziui 11.5 men), vaistus vartoju jau 3 menesius.
o nugara praeis, cia taip jau buna mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eddukas @ 2008 03 29, 11:57)

QUOTE(citrute @ 2008 03 29, 16:46)

Na,aciukas Jums uz info...Kol kas pas mane pienuko yra tai tada drasiai maitinsiu thumbup.gif Sveikatytes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 28, 12:15)

Labas, aukit sveikos ir "drutos" 4u.gif biggrin.gif
o nugaros skausmai normalu - organizmas atsistatineja po nestumo, be to dabar nesiojant kudikeli svorio centras pasiskirsto kitaip, todel ir nugara skauda mirksiukas.gif
Atsakyti
labai netiketai radau sia tema,deja,bet ir as jau 4 metai kaip turiu sita "malonuma" unsure.gif Nieko nepadarysi,baigiu su tuo susitaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2008 04 01, 15:12)
labai netiketai radau sia tema,deja,bet ir as jau 4 metai kaip turiu sita "malonuma"  unsure.gif Nieko nepadarysi,baigiu su tuo susitaikyti  ax.gif

kartu kazkaip lengviau, nesijauti toks vienisas su savo problema smile.gif
buvau ikisus nosi i kitus forumus sia tema, bet jie man pasirode tokie niurus, pilni pesimizmo verysad.gif tai daugiau ir nelendu ten mirksiukas.gif ir taip uztenka "sunkiu" minciu, o cia kazkaip sviesu ir gera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalmatinas: 01 balandžio 2008 - 14:25
QUOTE(dalmatinas @ 2008 04 01, 15:22)
kartu kazkaip lengviau, nesijauti toks vienisas su savo problema smile.gif
buvau ikisus nosi i kitus forumus sia tema, bet jie man pasirode tokie niurus, pilni pesimizmo verysad.gif tai daugiau ir nelendu ten mirksiukas.gif ir taip uztenka "sunkiu" minciu, o cia kazkaip sviesu ir gera  4u.gif

NA TADA IR AS CIA UZBEGSIU DAZNIAU mirksiukas.gif nES KARTAIS TAIP NORISI VILKU STAUGTI blush2.gif
Atsakyti
na , man ir vel atsinaujino doh.gif
sesija ant nosies, egzai, vaiko prieziura, gyvenimas neramus , visur skubu
"islindo" malonumai, nutirpo ranka, tokia kaip ielektrinta, saltukas toks eina joje, (buna ir atleidzia, vel nutirpsta )akyte paskauda,
buvau pas savo gyd antakalnyje (be talonu sugebejau per 2 val, tai ir kraujo tyr. padare ekstra ) dave vel siuntima i santariskes pas Kizlaitiene, pas ja neimanoma patekt, ner talonu .. ji nedirba birzel, liepa, tik jau bus rugpjuti doh.gif
bandysiu pas ja patekti ekstra atveju iki vasaros,
nes nzn ka su rankyte visa daryt, geriu ka seimos gyd israse g.gif bet gi to mazai, gal jau man ta liga isisiautejo g.gif
gal ja pripazins , bet nenoriu unsure.gif visai
matau yra mamyciu su mazais vaikais g.gif sad.gif kaip ir as
Papildyta:
unsure.gif
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 28, 12:15)
,tik nugaros skausmai pradejo kankinti mane...  doh.gif

aa, cia po gimdymo

nes viena ryta atsikeliau surakinta, maniau jau tas IS kaltas , o gal ?? g.gif
nugara labai paskauda , kaulai unsure.gif
gal cia irgi vienas is IS pozymiu
Atsakyti