Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

turiu siek tiek patirties tame. Mano vyras IS serga jau 10 metų (bus kaip tik "jubiliejus" sia vasara). Rebif leidziasi jau 3 turbut metai. Ir mes turim vaikuti, Jam jau beveik 2 metai. Sveikas ko kas kaip ridikas. Jokių problemų. Konsultavauti su nemažai gydytojų, ir visi patvirtino, kad vaikui neturėtų būti jokių problemų nei dėl paveldimumo, nei dėl vaistų vartojimo.
kai buvau nėščia ir pas genetikus lankemes. Velgi jokiu problemu.

Linkiu dideles sekmes ir planuokit savo vaikucius i sveikata. Viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 03 03, 15:20)
Sveikutes,as jau mama  clap.gif mums viskas puiku...pagimdziau pati ir puikiai pavyko...turiu sveika grazuole dukryte  wub.gif

Saunuoles,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit dideles ir sveikos thumbup.gif
Atsakyti
Labas... Norejau paklausti ar kraujo tyrimas parodo,kad yra autoimunine liga? Pvz C reaktyvus baltymas? Ar kam nustatinejo jo kieki kraujyje? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 04, 19:31)
Labas... Norejau paklausti ar kraujo tyrimas parodo,kad yra autoimunine liga? Pvz C reaktyvus baltymas? Ar kam nustatinejo jo kieki kraujyje? Aciu  4u.gif

Man nieko nenustatinejo is kraujo: dare MR, likvoro skysti is stuburo eme ir dar kazkoki nervo pralaiduma tikrino... kraujo tikrai netyre ta linkme schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus ax.gif Nebijokit ir jus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 03 04, 20:31)
Labas... Norejau paklausti ar kraujo tyrimas parodo,kad yra autoimunine liga? Pvz C reaktyvus baltymas? Ar kam nustatinejo jo kieki kraujyje? Aciu  4u.gif

as irgi nieko apie tai negirdejau unsure.gif
Atsakyti
[quote=dalmatinas,2008 03 03, 13:01]
na siaip sanariu ir kaulu neturetu skaudeti, kai yra IS, bent jau as negirdejau schmoll.gif
tikrai pasitikrink stubura ir issiaiskinsi kas ir kaip unsure.gif bet anksciau laiko nereikia prirasyti sau ligos, kurios, tiketina, net neturi mirksiukas.gif
Papildyta:

As jau beveik prisipaishiau. Kaulus ir sanarius kai kam skauda del IS. Nakty atsibundu nuo nerealaus silpnumo ir keisto jausmo stubure kaip kad virpejimas. O tirpimai pranyko. Bet silpna nerealiai. Ketvirtadieni darys kaklo MR. Kazi uzteks tik kaklo, jei pamatyti IS? g.gif Vaikshtau su tokia baime, kad gali kojos netiketai neklausyti pradeti, nes labai jau silpna...
Atsakyti
As jau beveik prisipaishiau. Kaulus ir sanarius kai kam skauda del IS. Nakty atsibundu nuo nerealaus silpnumo ir keisto jausmo stubure kaip kad virpejimas. O tirpimai pranyko. Bet silpna nerealiai. Ketvirtadieni darys kaklo MR. Kazi uzteks tik kaklo, jei pamatyti IS? g.gif Vaikshtau su tokia baime, kad gali kojos netiketai neklausyti pradeti, nes labai jau silpna...
[/quote]
na manau cia visi simptomai daugiau is nerimo ir baimes unsure.gif
keista, kad darys tik kaklo MR, tuo paciu galetu padaryti ir stuburo g.gif
as stubure absoliuciai nieko nejauciu, budavo, kad, palenkus galva, skruzdelytes pradedavo begioti nugara, bet praejo mirksiukas.gif
pranesk kaip seksis ketvirtadieni blink.gif
ir maziau panikos, nes pergyvenimai, nerimas, nervinimasis - tiesiausias kelias i visas ligas, ne tik IS cool.gif
Atsakyti

[/quote]
na manau cia visi simptomai daugiau is nerimo ir baimes unsure.gif
keista, kad darys tik kaklo MR, tuo paciu galetu padaryti ir stuburo g.gif
as stubure absoliuciai nieko nejauciu, budavo, kad, palenkus galva, skruzdelytes pradedavo begioti nugara, bet praejo mirksiukas.gif
pranesk kaip seksis ketvirtadieni blink.gif
ir maziau panikos, nes pergyvenimai, nerimas, nervinimasis - tiesiausias kelias i visas ligas, ne tik IS cool.gif
[/quote]

Bet jei rankos tirpsta, tai jau kakle matysis ar ne? Na zemiau skaiciau retai kada buna. blink.gif
Atsakyti
[/quote]

Bet jei rankos tirpsta, tai jau kakle matysis ar ne? Na zemiau skaiciau retai kada buna. blink.gif
[/quote]
buna ir zemiau, man bent jau yra, bet as ne gydytoja, o ranku tirpimas irgi nebutinas atributas g.gif
bet tu stenkis maziau galvot apie visokius variantus, zinau, kad sunku, kartais net ir atrodo neimanoma verysad.gif man padedavo raminantys, zinau, kad ten kur tu gyveni, nera paprasta ju gauti, bet pabandyk bent jau valerijono isgert mirksiukas.gif
o kodel tau sove mintis apie IS?
Atsakyti
[quote=dalmatinas,2008 03 08, 17:38]
[/quote]

[/quote]
buna ir zemiau, man bent jau yra, bet as ne gydytoja, o ranku tirpimas irgi nebutinas atributas g.gif
bet tu stenkis maziau galvot apie visokius variantus, zinau, kad sunku, kartais net ir atrodo neimanoma verysad.gif man padedavo raminantys, zinau, kad ten kur tu gyveni, nera paprasta ju gauti, bet pabandyk bent jau valerijono isgert mirksiukas.gif
o kodel tau sove mintis apie IS?
[/quote]

Na pas mane taip buvo. Nutirpo vienos rankos pirshtai..po savaites peda tos pacios puses. Pradejo shalti kazkaip galunes keistai, drebulys. Ta ranka skaudejo, pirshtu sanarius, raumenys spazmavo. Uzeidavo silpnumas, bet tik puse kuno tos. Nugara skaudejo. Po kiek laiko tirpimas praejo. Tik liko silpnumas, nugara skauda ir viena koja silpnesne atrodo, bet nevisada. Tai ir atejo mintis...
Papildyta:
Gal cia pirma tokia ataka? sad.gif
Atsakyti

Na pas mane taip buvo. Nutirpo vienos rankos pirshtai..po savaites peda tos pacios puses. Pradejo shalti kazkaip galunes keistai, drebulys. Ta ranka skaudejo, pirshtu sanarius, raumenys spazmavo. Uzeidavo silpnumas, bet tik puse kuno tos. Nugara skaudejo. Po kiek laiko tirpimas praejo. Tik liko silpnumas, nugara skauda ir viena koja silpnesne atrodo, bet nevisada. Tai ir atejo mintis...
Papildyta:
Gal cia pirma tokia ataka? sad.gif
[/quote]
gal taip, o gal ir ne, bet nusiminti tikrai per anksti mirksiukas.gif cia gali oi kiek dalyku buti wacko.gif net ir nuolatinis nuovargis bei itampa umn.gif
Atsakyti