Gaila, kai žmogus griebiasi bet ko, moka krūvas pinigų už beprasmius akmenis ar "stebuklingus" vaistus... Aš pritariu, kad reikia sveikai maitintis, bet kritiniu atvejus būtinai reikėtų kvalifikuotos daktarų pagalbos...
Beje, pažįstu moterį, kuri jau 15 metų serga IS ir jokių požymių jai nesimato... Ji renka kažkokias žoleles, tariasi su hm, Balvočiute (ar tokia jos pavardė, kur prie Mažeikių žolininkė), kiekvienais metais važiuoja pasistiprinti į sanatoriją....Ir viskas jai OK...
Dėl gimdymo .... kuzia, manau, šneka iš asmeninės patirties... Man irgi būtų skaudu pasakoti mano, o ypatingai mano sesers išgyvenimus .... Labai sunku patarti kažką iš šalies, tai bet kokiu atveju priklauso nuo pačių apsisprendimo...
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2006 07 25, 09:06)
Sveiki,
as irgi turiu ta nelemta liga IS. Ir dabar esu susidurusi su dilema: labai noriu antro vaikucio ir zadu rizikuoti, gal kas turit patirties? visai neblogai jauciausi, o kai pradejom "gamyba" pradejau jausti kaip kojos silpsta ir keliai tirpsta, net nebezinau ka galvoti ir daryti...
as irgi turiu ta nelemta liga IS. Ir dabar esu susidurusi su dilema: labai noriu antro vaikucio ir zadu rizikuoti, gal kas turit patirties? visai neblogai jauciausi, o kai pradejom "gamyba" pradejau jausti kaip kojos silpsta ir keliai tirpsta, net nebezinau ka galvoti ir daryti...
Citrute, ką nusprendei dėl vaikučio? Ar pasiryžai?
Stiprybės tau