QUOTE(Insomnia @ 2008 02 25, 10:00)
As buvau beveik nualpus. Is pradziu toks kaip nemalonus jausmas skrandyje atsirado, lyg skauda, lyg spaudzia. Po to sirdis stipriai plakti pradejo, galva svaigti, ispyle prakaitas ir veida sutrauke. Bet as is karto galva zemyn nuleidau, mama balkona atidare, tai ir nenualpau, o kitaip buciau irgi nualpus. Bet jau tuo momentu galvojau, kad uzsilenksiu.
Klausiau ir BP, ir savo neurologes, tai atseit normalu cia. Buna taip, ypac, jei i stambesne kraujagysle pataiko ir vaistai greiciau i krauja patenka. Nelabai mane itikino toks paaiskinimas O leistis po to irgi kuri laika bijojau, nors jau kita diena leido, bet baime kelias savaites buvo.
Klausiau ir BP, ir savo neurologes, tai atseit normalu cia. Buna taip, ypac, jei i stambesne kraujagysle pataiko ir vaistai greiciau i krauja patenka. Nelabai mane itikino toks paaiskinimas O leistis po to irgi kuri laika bijojau, nors jau kita diena leido, bet baime kelias savaites buvo.
Labai aciu uz atsakyma. As vakar sukaupus visas jegas leidaus vel ir viskas buvo bet visa vakara iki injekcijos vaiksciojau strese
siandien jau baimes maziau