Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Baltas @ 2008 01 29, 15:13)
Tik va antro vaikelio bijo  schmoll.gif ...bet gal baime didesne del nezinojimo? Va ir ieskau visur informacijos kaip cia mums saugiai pastoti  mirksiukas.gif

O ką gydytojai sako?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 29, 17:31)
O ką gydytojai sako?

Kol kas aš dar tik pratinu vyrą prie minties apie antrą vaikelį, tai jis su savo gydytoja dar ir nekalbėjo. Sekantį kartą kai eis konsultacijoms ir vaistų išsirašymui manau visko ir paklausinės. Tik ta jo gydytoja man nelabai patinka schmoll.gif ...viskas greitai greitai...kaip konvejeriu praleidžia...lyg ir tikrina tuos visus galimus judėjimo sutrikumus, bet labai jau atsainiai...
Gal reikėtų kur privačiai pasikonsultuoti... dar bandysiu eiti pas savo ginekologę, ji protinga moteris, gal ji nuramins...
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2008 01 30, 09:04)
Kol kas aš dar tik pratinu vyrą prie minties apie antrą vaikelį, tai jis su savo gydytoja dar ir nekalbėjo. Sekantį kartą kai eis konsultacijoms ir vaistų išsirašymui manau visko ir paklausinės. Tik ta jo gydytoja man nelabai patinka schmoll.gif ...viskas greitai greitai...kaip konvejeriu praleidžia...lyg ir tikrina tuos visus galimus judėjimo sutrikumus, bet labai jau atsainiai...
Gal reikėtų kur privačiai pasikonsultuoti... dar bandysiu eiti pas savo ginekologę, ji protinga moteris, gal ji nuramins...

Pas kokią gydytoją TB lankosi? unsure.gif Parašyk a.ž., jei čia nenori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 30, 11:31)
Pas kokią gydytoją TB lankosi? unsure.gif Parašyk a.ž., jei čia nenori ax.gif

Nu žinok aš jos pavardės nežinau g.gif .
Santariškėse brangusis konsultuojasi, bet gydytojos pavardės neįsidėmėjau.
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2008 01 30, 09:04)

Man taip pat siule dar su gine pries tai pasikonsultuoti,tai nuomones abieju daktaru sutapo tada...Vadinasi tos gines irgi ne is pirsto lauztos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 01 30, 15:17)
Man taip pat siule dar su gine pries tai pasikonsultuoti,tai nuomones abieju daktaru sutapo tada...Vadinasi tos gines irgi ne is pirsto lauztos...  mirksiukas.gif

o ginekologe siulo darytis kokius nors papildomus vaisiaus vystymosi tyrimus ? ir kiek siule palaukt iki pastojimo kol vaistai issivalys organizme?
Atsakyti
Paskaičiau ir baisu pasidarė blink.gif . Mano vyrui įtaria šią ligą. Dabar guli ligoninėj, daro tyrimus... tikiuosi nepasitvirtins...
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2008 01 30, 14:49)
o ginekologe siulo darytis kokius nors papildomus vaisiaus vystymosi tyrimus ? ir kiek siule palaukt iki pastojimo kol vaistai issivalys organizme?

Nesiule nieko,nes mano stebuklelis labai graziai auga ir jokiu komplikaciju...As jau rasiau anksciau,kad reikejo po gydymo palaukti 4-6 men...o siaip tai kadangi serga pas jus tetis,tai nezinau kaip ten su juo...gal isvis ramu pas jus...Beje,si liga nepaveldima...
Atsakyti
noreciau, kad ir mano mama daug optimistiskiau i visa tai ziuretu..bt manau po tiek metu bandymo jau po biski rankas neleidineja.. Visgi jai sunku, visa diena buna viena namuose su suniu..kartais uzeina kokia kaimyne.. verysad.gif as dar kol Lietuvoj gyvendavau tai su ja pasnekedavau, padedavau, o dbr vis laukia vakaro kol tetis grys... blink.gif ir tas pavarges ne sneketis buna nenori.. liudna man del jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurusha @ 2008 01 31, 15:47)
noreciau, kad ir mano mama daug optimistiskiau i visa tai ziuretu..bt manau po tiek metu bandymo jau po biski rankas neleidineja.. Visgi jai sunku, visa diena buna viena namuose su suniu..kartais uzeina kokia kaimyne.. verysad.gif  as dar kol Lietuvoj gyvendavau tai su ja pasnekedavau, padedavau, o dbr vis laukia vakaro kol tetis grys... blink.gif ir tas pavarges ne sneketis buna nenori.. liudna man del jos  verysad.gif

Oi,kaip sunku ka ir bepasakyti tokiam zmogui...As galvoju,kad labiausiai su sia liga padeda kovoti nusiteikimas ir artimuju meile... O kai ta meile yra toli,tai ir zmogui sunkiau.Na,as visko maciau per tuos kelis savo sirgimo metus,bet kol kas nezadu sustoti...Tuo labiau,kai matau jog man sekasi...Dazniau pasakyk,kad ja myli,nes tai begalo svarbu...
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2008 01 30, 11:45)
Nu žinok aš jos pavardės nežinau g.gif .
Santariškėse brangusis konsultuojasi, bet gydytojos pavardės neįsidėmėjau.

Gal kartais Eriksonienė, pusamžė moteriškė, tai ji man irgi ne itin maloni pasirodė. Kažkaip labiau dėl savo kėdės rūpinasi, susidarė įspūdis.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 02 01, 15:41)
Gal kartais Eriksonienė, pusamžė moteriškė, tai ji man irgi ne itin maloni pasirodė. Kažkaip labiau dėl savo kėdės rūpinasi, susidarė įspūdis....  blink.gif

Taip, Eriksoniene...vyras vis gryzta nosi raukydamas jei papuola konsultacijoms pas ja...
Kazin kokia paprastai buna praktika?
Kai nusprendi nutraukti vaistu vartojima, kad pasigimdyti kudiki ar veliau nebuna problemu tuos vaistus vel issirasyti..? Ar reikes vel gult i ligonine ir pasidaryti visus tyrimus is naujo?
Atsakyti