Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(Insomnia @ 2008 01 25, 11:31)
citrute, matau, kad skaitinėji mirksiukas.gif Kaip jautiesi? Buvai pas gydytojus? Gal apsiprato organizmas?
Man irgi labai aktualu blush2.gif Gydytojos klausiau, tai sakė mėnesį prieš planavimą reikėtų nustoti vaistus naudoti.

Sveiki,
buvau pas gydytojus, pasidariau tyrimus: kraujas idealus, pagal apziura IS atakos neizvelgia.. g.gif
Skambinosi su Kauno centru, tai ten pasake, kad nuo vaistu tokio poveikio pas ju stebimus pacientus nepastebejo... o bet koks salutinis turi praeiti per mazdaug tris savaites... laukiu, nes mane vistiek meto i sonus ir busena kai prisigerus blush2.gif
sake pagerti nuo nervu, nes gal perdetai reaguoju rolleyes.gif
ir siandien vel meginsim nauja leidimosi buda, nes seseles nesugeba isaiskinti kaip reikia durti... gal jus parasykit? kaip duriat adata, kiek ji sulenda, ar oda suimat i i sedyne kai leidziat? zodziu... nes man skauda unsure.gif

Atsakyti
Klausyk, o tu peršalus nebuvai? g.gif Mano vaikis sugripavo. Aš irgi kaip ir užsikrėčiau nuo jo. Visi simptomai kaip gripo, tik temperatūros nėra. Bet kaip į šonus mėtė blink.gif doh.gif Jau šiandien lyg ir geriau, bet visą savaitę kaip girta buvau.

Man kai leidžia, tai visada suima. Ir visa adata sulenda. O skaudėti tai visvien skauda irnesakyk.gif Jei leidžiant labai nesuskausta, tai po to visvien paskauda, kol tie vaistai išsivaikšto. Džiaugiuosi, kad nor nereikia kelis kartus per dieną leistis (kaip kokio insulino) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 25 sausio 2008 - 13:30
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 25, 12:31)
citrute, matau, kad skaitinėji mirksiukas.gif Kaip jautiesi? Buvai pas gydytojus? Gal apsiprato organizmas?
Man irgi labai aktualu blush2.gif Gydytojos klausiau, tai sakė mėnesį prieš planavimą reikėtų nustoti vaistus naudoti.

Bet mėnuo toks trumpas laiko tarpas...ar tikrai tik tiek tereikia palaukt..?
Šiaip IS sergu ne aš, o mano vyras. Kažin ar organizmo valymosi procesas vyrams ir moterims vienodas? Ir ar negirdėjot kokius apsigimimus gali šios ligos vaistai iššaukti?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 25, 13:28)
Klausyk, o tu peršalus nebuvai? g.gif Mano vaikis sugripavo. Aš irgi kaip ir užsikrėčiau nuo jo. Visi simptomai kaip gripo, tik temperatūros nėra. Bet kaip į šonus mėtė blink.gif  doh.gif Jau šiandien lyg ir geriau, bet visą savaitę kaip girta buvau.

Man kai leidžia, tai visada suima. Ir visa adata sulenda. O skaudėti tai visvien skauda irnesakyk.gif Jei leidžiant labai nesuskausta, tai po to visvien paskauda, kol tie vaistai išsivaikšto. Džiaugiuosi, kad nor nereikia kelis kartus per dieną leistis (kaip kokio insulino) bigsmile.gif

tas persalimas ka as zinau... vaikai vienas po kito serga unsure.gif tai gal ir man kas buvo prikibe...
o del skausmo... man kai leidzia neskauda, bet tas vaistu issivaiksciojimas... schmoll.gif meginsim labiau po oda kisti, nes vyras siandien konsultavosi, kad kai kliuna i raumeni tada skauda, o po oda leciau vaiksto ir turi maziau skaudet... zodziu, nors adata ir maza, reikia durti istrizai, meginsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,matau,kad diskutuojat apie nestuma...Tai man gydytojai rekomendavo po 4-6 men...Man nestumas jau 34 sav ir kol kas viskas puiku (spaunu per peti)...Nebijokit,nes dziaugsmas begalinis...ir sveikata kaip ant sparnu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 01 28, 11:13)
Sveikutes,matau,kad diskutuojat apie nestuma...Tai man gydytojai rekomendavo po 4-6 men...Man nestumas jau 34 sav ir kol kas viskas puiku (spaunu per peti)...Nebijokit,nes dziaugsmas begalinis...ir sveikata kaip ant sparnu...  thumbup.gif

O tu prieš tai vaistus vartojai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap11 @ 2008 01 28, 12:13)
Sveikutes,matau,kad diskutuojat apie nestuma...Tai man gydytojai rekomendavo po 4-6 men...Man nestumas jau 34 sav ir kol kas viskas puiku (spaunu per peti)...Nebijokit,nes dziaugsmas begalinis...ir sveikata kaip ant sparnu...  thumbup.gif

Džiaugiuosi už jus thumbup.gif Sugokit save ir daug sveikatos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2008 01 25, 14:50)
zodziu, nors adata ir maza, reikia durti istrizai, meginsim  mirksiukas.gif

Man gydytoja atvirkščiai sakė, kad reikia durti stačiai..... blink.gif g.gif Na, mėginkit, po to pasakysit, kaip mažiau skauda....
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 01 28, 11:54)

Man gydytoja atvirkščiai sakė, kad reikia durti stačiai..... blink.gif  g.gif  Na, mėginkit, po to pasakysit, kaip mažiau skauda....

na va, isbandziau visaip, tai isvada: maziausiai skauda kai gerai suimi oda ir duti staciai. istrizai kai duri, tuo momentu neskauda, bet var siandien koja laabai skauda. svarbu gerai oda suimti, kad nekliutu i raumeni schmoll.gif
nu daugiau nebeeksperimentuosiu, nors liko rankos neisbandytos doh.gif
sekmes visiems ir sveikatytes besilaukiancioms 4u.gif viskas bus gerai, vat as jau 9 menesiai kaip dziaugiuosi savo pipiru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 28, 11:51)
O tu prieš tai vaistus vartojai? unsure.gif

Geriau,bet ne tokius stiprius kaip jus kai kurios(ten buvo hormoniniai)...Beto man kaip tik buvo magnetas darytas,tai daktare siule po magneto taip pat siek tiek palaukti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap11: 28 sausio 2008 - 13:21
Baisi sita liga, pas mano mama ji jau 20 metu.. verysad.gif Pagydyt nemanau, kad imanoma, nors buna daug tu stebuklingu isgijimu.. Ko mano mama tik neisbande..ir gerus kruva vaistu (nuo kuriu tik blogiau buvo pasidare), ir pas ekstrasencus vaiksciojo...ir saviitaiga bande...ir bando iki siol.. badavimai visokie ( labai baisus buna, kai negeria ir nieko nevalgo dvi savaites ..o gal ir ilgiau.. taip baisu ziuret kai idumba skrauostai, pabaltuoja aplink burna.. verysad.gif net siurpas nukrate) , bet ji nepasiduoda ir viska bando is eiles...Labai tikiuosi , kad kas nors prades veikt... rolleyes.gif Zodziu stiprybes visiem su sia liga ir ju artimiesiems mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurusha @ 2008 01 28, 13:39)
Baisi sita liga, pas mano mama ji jau 20 metu..  verysad.gif Pagydyt nemanau, kad imanoma, nors buna daug tu stebuklingu isgijimu.. Ko mano mama tik neisbande..ir gerus kruva vaistu (nuo kuriu tik blogiau buvo pasidare), ir pas ekstrasencus vaiksciojo...ir saviitaiga bande...ir bando iki siol.. badavimai visokie ( labai baisus buna, kai negeria ir nieko nevalgo dvi savaites ..o gal ir ilgiau.. taip baisu ziuret kai idumba skrauostai, pabaltuoja aplink burna.. verysad.gif net siurpas nukrate) , bet ji nepasiduoda ir viska bando is eiles...Labai tikiuosi , kad kas nors prades veikt... rolleyes.gif Zodziu stiprybes visiem su sia liga ir ju artimiesiems  mirksiukas.gif  4u.gif  wub.gif

Manau svarbiausia yra tiketi,kad viskas bus gerai...Aisku ir artimuju palaikymas labai daug reiskia...O siaip,tai as stengiuos nesusidraugauti su sia liga,nes manau,kad taip ji manes bijo... drinks_cheers.gif Atsikeliau is invalido vezimelio,sukuriau seima,pakilau darbe pareigose,dabar nesioju leliuka... smile.gif As stipresne uz ja milijonus kartu tongue.gif
Papildyta:
Beje,toms,kurios kabinbat nosis zemyn siuleciau i citrutepaziureti...Tokiais zmonemis reikia zavetis... drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap11: 28 sausio 2008 - 14:11
QUOTE(ausrap11 @ 2008 01 28, 15:18)
Manau svarbiausia yra tiketi,kad viskas bus gerai...Aisku ir artimuju palaikymas labai daug reiskia...O siaip,tai as stengiuos nesusidraugauti su sia liga,nes manau,kad taip ji manes bijo...  drinks_cheers.gif Atsikeliau is invalido vezimelio,sukuriau seima,pakilau darbe pareigose,dabar nesioju leliuka...  smile.gif As stipresne uz ja milijonus kartu  tongue.gif
Papildyta:
Beje,toms,kurios kabinbat nosis zemyn siuleciau i citrutepaziureti...Tokiais zmonemis reikia zavetis...  drinks_cheers.gif  4u.gif

Saunuole thumbup.gif , taip ir reikia su ta liga elgtis biggrin.gif .
Musu seima su ta liga taip pat nedraugauja...mes jos kaip ir nepastebim...ateina laikas leistis vaistus...as juo svyrui suleidziu ir toliau dziaugiames gyvenimu. Net nekalbam apie tai, nes kaip ir nera apie ka kalbeti... Dar as galbut labiau pergyvenu del to, bet mano vyras visai optimistas...sake viskas cia gerai ir net negalvoja, kad kazkada kas nors pasikeis...
Tik va antro vaikelio bijo schmoll.gif ...bet gal baime didesne del nezinojimo? Va ir ieskau visur informacijos kaip cia mums saugiai pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti