Visas su praėjusiom ir ateinančiom šventėm
Optimizmo, kantrybės ir, žinoma, sveikatėlės.
citrute, Copaxone'ui yra autoinjektorius. Autoject vadinasi. Tik nežinau, ar šitiems švirkštams tinka
Turiu aš jį, bandė vyras tą švirkštą įdėti, lyg ir tiko, bet pabandyti nesiryžau
Kažkodėl esu įsitikinus, kad rankiniu būdu geriau, nes teko girdėti, kad po kelerių metų autoinjektoriaus naudojimo guzai labai darosi, tada leidžiasi rankomis, kad mažiau tų guzų būtų. Na bet skirtingiems žmonėms gali skirtingai būti
Dar dėl tų naujų švirkštų pastebėjimas. Kai ruošiesi leistis, tai reikia arti odos laikyti ir stipriai įbesti, o ne iš toli durti (kaip su paprastu švirkštu). Nes šitų naujų adatos ne tokios aštrios atrodo
Man vyras kai pirmą kartą tuos naujus leido, tai labai jau nemalonu buvo
O vakar po baliaus irgi tingėjau senus maišyti, tai mama pirmą kartą naujais švirkštais naudojosi. Irgi jausmelis labai ne koks. Na bet atidirbs, tikiuosi
Pradžioj pati leisdavausi į šlaunis, bet vieną kartą du dideli guzai pasidarė, nebežinojau ką daryti, nuo tada vyras ir mama pradėjo man leisti
Tik užpakalį bado
O tai gaila man šlaunis, pilvą ar rankas "gadinti"
Pirmą mėnesį susileidus vaistus mane tokia šilumėlė apimdavo. Net kojų pirštai sušildavo (šiaip aš visada šalu), bet dabar jau jokio poveikio nebejaučiu. Pašalinio poveikio iš viso jokio nebuvo
Aj dar toks jėgų antplūdis pradžioj buvo
Varydavau visą dieną, o vakare jau visa drebanti būdavau, nes nuovargis visvien savo daro. Leidžiuos vakare, bet ne dėl pašalinio poveikio, kaip sakiau, jo nebuvo, bet dėl to kad mano "leidėjams" ir man taip patogiau