QUOTE(IlonaMutis @ 2007 11 23, 10:56)
Kiek skaičiau, IS yra labiau šiauriečių liga. Tai, sakau, gal migravus į pietus viskas baigiasi arba jau bent aprimsta
Kaip jūs manot, ar yra tame kokios racijos?
Na, jei tas metodas išties veiksmingas, tai ir mes greit sužinosim...
Tą metodą ne arabai išrado, JAV mokslininkai lygtais
Tik šiaip per žinias sakė.
O šiaip tai neserga pietiečiai iš tikrųjų. Pvz., prieš porą metų, kai domėjausi, Emyratuose buvo 8 atvejai per metus. Ir tie pats - užsieniečiai. Nors Jordanijoj jau kuriama IS asociacija, nes ten vis daugiau atvejų pasitaiko. Mane irgi ten užregistravo, tai vis naujienų kokių nors gaunu
Deja, į pietus migravus, niekas nesikeičia į gerą pusę. Kaip tik gali daugiau problemų atsirasti dėl klimato pokyčių. Nors man Emyratuose žiemą daug geriau negu Lietuvoj
Bet vasarą čia negalėčiau būti
Tikriausiai, daugiau iš baimės
Vis prisimenu, kaip senais laikais Vokietijoj tikrindavo, ar serga IS - įkišdavo ligonį į karštą vonią, jei po to prasidėdavo ataka, vadinasi, serga IS, jei ne - ne IS
Su gydytoja irgi kažkaip kalba apie tai išėjo, tai sakė, kad jeigu Azijoj IS būtų taip paplitus, kaip Vakaruose ar JAV, tai labai neblogas bizniukas vaistų kompanijoms būtų
O apie naujoves su gydytoja Lietuvoj beveik nešneku . Kad nelabai ir yra ką klausti, nes viską internete galima pasiskaityti. O be to dar kol iki Lietuvos ateis tos naujovės
Šį mėnesį gavau Copaxone naujose pakuotėse (maišyti nebereikia, iš karto sumaišyta būna), o visur kitur pasaulyje jau gerus 5 metus to seno (nesumaišyto) nebenaudoja.
dalmatinas, o kas tau yra dėl židinių stubure? Kokie sveikatos sutrikimai? Pas mane tai ir galvoj, ir stubure (kaklo srity). Man dešinė pusė iki pažasties nelabai jautri. Sakė, kad nuo židinių kakle