Kaip jūs laikotės? Kaip Majukas auga? Kaip tau pačiai sveikatėlė? Nebūna atakėlių? Joga tinka ir patinka?
QUOTE(citrute @ 2007 09 21, 09:09)
Siaip mane domintu maistas: gal kas is serganciu turi tokios info, kokio maisto reiktu vengti, nes informacija tokia abstrakti, o gydytojai tik sako, kad reikia maitintis sveikai. Ir taip aisku, kad sveikai, bet as nesu sveiko maisto megeja, bet noreciau bent jau atsisakyt to, kuris kenkia... Aciu, kas atsakys
Na aš tai kurį laiką Paleolito dietos laikiausi. Vaisiai, daržovės, mėsa (kiaulės negalima, jautienos irgi (sena mėsa tipo uždegimus sukelia), paukštiena, žuvis, riešutai ir medus. Žiauroka tokia dieta, bet gyventi galima.
Reikėtų stengtis, kad maiste mažiau gliuteino būtų (nebeprisimenu, ką jis ten blogo daro )
Labai svarbu žuvies taukai arba žuvytė riebesnė. Galima ir sėmenų aliejų, jis panašių medžiagų turi. UK dabar tyrimus atlieka su datulėm. Tipo kasdien vartojant datules mielinas atsistato (aš tai abejoju truputį , bet pakenti irgi nepakenks )
Kažkuriam IS puslapyje irgi dieta yra. Pabandyk internete pasieškoti.
O šiaip tai man atrodo, valgyk taip, kad gerai jaustumeis. Tavo organizmas geriausiai žino, ko jam reikia. Tau belieka įsiklausyti